SEX

Μετά από πόσα ραντεβού είναι ok να κάνεις σεξ;

Δεν λέω "πρέπει" γιατί προφανώς δεν υπάρχει σωστό και λάθος στο ζήτημα αυτό και καλό θα ήταν να το χωνέψει άμεσα όποια δεν το έχει κάνει ήδη. Υπάρχει μόνο το πότε νιώθει πιο άνετα η μέση γυναίκα και ο μέσος άνθρωπος εν γένει ώστε να κάνει σεξ με κάποιον που είτε έχει γνωρίσει, είτε έχει δει με άλλο μάτι (γουινκ γουινκ) πολύ πρόσφατα. Από τη στιγμή που μιλάμε για έρωτα οι κανόνες είναι εξ' ορισμού άτυποι, άγραφοι, ρευστοί, αλλά που είμαστε σχεδόν προγραμματισμένοι να αισθανόμαστε περιέργεια για το αν αυτό που κάνουμε ή σκεφτόμαστε εμείς είναι politically correct (οξύμωρος όλος ο συλλογισμός). Οι έρευνες που ακολουθούν ικανοποιούν αυτή την ανάγκη.

Η έρευνα του timeout.com, η οποία ανέλυσε τις απαντήσεις 11.000 ατόμων αναφέρει πως η πλειοψηφία βγάζει τα ρούχα της μετά τα 3μιση ραντεβού (;), δηλαδή ανάμεσα στην 3η και την 4η συνάντηση. Ίσως η σειρά να είναι ποτό, φαγητό, σινεμά, σεξ, ή κάτι τέτοιο (τα 3 πρώτα είναι τοποθετημένα σε εντελώς τυχαία σειρά). 

Συμπληρωματικά σου παραθέτω και τα αποτελέσματα μίας ακόμα έρευνας, η οποία έγινε για λογαριασμό μιας εταιρίας βρετανικών σεξουαλικών βοηθημάτων και σε δείγμα 2.225 γυναικών- ανδρών και αναφέρει πως το 32% των γυναικών κάνουν σεξ μετά τις τρεις εβδομάδες ή μετά το 5ο ραντεβού. Ένα 15% του ίδιου φύλου παραδέχτηκε πως θα έκανε σεξ στο πρώτο ραντεβού, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τους άντρες είναι 26%. Φιλί στο πρώτο ραντεβού θα έδινε το 72% και των δύο φύλων.

Ελπίζουμε την επόμενη φορά που θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη έρευνα να είναι κάπως πιο ποιοτική ώστε να βγουν κάποια συμπεράσματα ως προς τους λόγους που τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες θεωρούν πως το σεξ “πρέπει” να γίνεται μετά από χ ραντεβού.  Αυτό θα έχει σίγουρα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.΄