SEX

7 πράγματα που θέλουν οι άντρες από τις γυναίκες στο σεξ

Πέρα από τα βασικά που αρέσουν σε όλα τα αρσενικά ανεξαιρέτως και γνωρίζουν μέχρι και οι πέτρες, η αντρική ψυχοσύνθεση, μαζί και το σώμα, τρέφουν μερικές επιπλέον αδυναμίες προς κάποιες κινήσεις/χειρονομίες/συμπεριφορές τις οποίες πολύ θα ήθελαν να γνωρίζεις, αν γίνεται από μόνη σου, δηλαδή χωρίς να σου το ζητάνε εκείνοι- γιατί "γυναίκα είσαι, ξέρεις εσύ απ' αυτά"-. Γιατί αν τον ικανοποιήσεις θα κάνει μετά τα δικά του και θα περάσετε και οι δύο καλά. Αυτό είναι άλλωστε το ζητούμενο.

Ευτυχώς την κατάσταση βοηθάει το Reddit με σχετικό thread στο οποίο αφού απηύθυνε προς τους άντρες χρήστες του την ερώτηση “τι εύχεσαι να ήξερε μία γυναίκα ότι σου αρέσει στο σεξ;” πήρε τις εξής 7 δημοφιλέστερες απαντήσεις.

Σταμάτα να νιώθεις άσχημα για τις ατέλειές σου

Γιατί μπροστά στη γυμνή σου θέα, κανένας άντρας δεν εστιάζει εκεί που νομίζεις, δηλαδή στην όψη φλοιού πορτοκαλιού στον αριστερό γλουτό,  στο πρήξιμο της ωορρηξίας,  στο σπυράκι που έχει αρχίσει να βγαίνει στο πηγούνι. Κι αν τα δει, δεν θα φρίξει, λογικά ξέρει ότι είσαι άνθρωπος κι όλα αυτά είναι λογικό να σου συμβαίνουν. Βλέπει “the whole picture” που λένε και οι Άγγλοι.

Να είσαι ενθουσιώδης

Τι να την κάνει την παγοκολόνα στο κρεβάτι του; Μην τον βλέπεις έτσι μαζεμένο, το εκτιμάει και το αποζητά το θηλυκό που εξωτερικεύει τον ενθουσιασμό του.

Να μιλάς

“Αν δεν σ’ αρέσει αυτό που κάνω, μην μου το δείξεις γιατί ίσως νιώσω άβολα, απλά πες το μου. Αν σ’ αρέσει, φώναξέ το μου” γράφει ένας χρήστης του Reddit ο οποίος θα μπορούσε να εκπροσωπεί μιλιούνια αντρών.

Μην παραμελείς μέρη του σώματός του

Ισχύει πως το ανδρικό μόριο μοιραία τοποθετείται στο επίκεντρο της προσοχής σου, γιατί αν δεν πάρει μπρος πώς θα πάμε παρακάτω, αλλά έχουμε παραγγελιά: Εκεί κάτω, έχει κι άλλα πράγματα (δύο) που αξίζουν την προσοχή, το χάδι και την όποια τρυφερότητά σου. Οι όρχεις είναι ένα από τα ευαίσθητα σημεία του. Να τους φέρεσαι με λεπτότητα.

Φίλα λαιμό- ανεβαίνει

 

Ανέβασε τη ζήτησή του

Είναι unisex τακτική κι επιθυμία: κάν΄τον να νιώσει επιθυμητός. “Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από να νιώθω ότι η παρτενέρ μου με θέλει και δείχνει πάθος”.

Έλα με τα παγάκια σου

 

Με αφορμή αυτή την ειδική προτροπή δες το λίγο πιο γενικά και πιάσε το νόημα, το οποίο είναι “πειραματίσου”. Κάνε λίγο χώρο στο κρεβάτι για νέα πράγματα, αρέσει και σ’ εκείνον, ειδικά όταν παίρνεις εσύ την πρωτοβουλία για κάτι τέτοιο και δίνεις το “πράσινο φως”. Ναι, είπαμε ντρέπεται μάλλον ή δεν ξέρει πώς θ’ αντιδράσεις αν σου βγάλει το γούστο του απροειδοποίητα.