SEX

Friends with Benefits: 5 σημάδια πως τελικά τον ερωτεύτηκες

Πολλές φορές εμείς οι γυναίκες πιστεύουμε πως μπορούμε να πατήσουμε ένα turn off στα συναισθήματα μας και να λειτουργήσουμε μόνο σεξουαλικά. Για μένα είμαστε εκ φύσεως γυναίκες που αγαπάμε.

Δεν έχω εμπιστοσύνη σε καμία γυναίκα ότι μπορεί όντως να το κάνει αυτό. Προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους πως μπορεί να έχουν μια τέτοια σχέση που να βασίζεται μόνο στο σεξ και απλά καταπιέζουν αυτά που νιώθουν για διάφορους λόγους. Διαπίστωσε τώρα αν είσαι η Samantha Jones, αν και χλωμό το βλέπω.

ή

 

Άλλες γυναίκες συνειδητοποιούν πως αρχίζουν να νιώθουν και αναρωτιούνται τι θα κάνουν κι αν αυτός υπάρχει περίπτωση να νιώσει τα αντίστοιχα για εκείνες. Σπάνια κορίτσια, πολύ σπάνια. Γιατί απλώς αποφασίσατε στην αρχή να έχετε αυτό το είδος σχέσης και δύσκολα αλλάζει αυτό μετά.

Υπάρχει περίπτωση να τον θέλεις; Είσαι μπερδεμένη ή απλώς δεν θέλεις να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να ερωτευτεί και καταπιέζεσαι; Μάθε λοιπόν

1. Μετά το σεξ θέλεις να σε πάρει αγκαλιά

 

Ξυπνάς το πρωί και τον βλέπεις δίπλα σου γιατί αποκοιμήθηκε και θες να τον αρχίσεις στα φιλιά και να σε πάρει αγκαλιά. Τον κοιτάζεις για αρκετά λεπτά μέχρι να ξυπνήσει και να δεις τα μάτια του.. Κάτι δεν πάει καλά φίλη μου. Σύνελθε και δράσε άμεσα

2. Δεν σου φτάνει να μιλάτε 1 φορά την εβδομάδα

 

Και είναι δώδεκα το βράδυ(τέτοιες ώρες σε παίρνει τηλέφωνο) και έχεις φτάσει στο σημείο να κοιτάς το κινητό σου κάθε 5 λεπτά ή να βάζεις το τραγούδι της Βίσση ” Και δεν χτυπάει το τηλέφωνοοοοο”. Ξυπνάς και το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να δεις αν σε είχε πάρει και κοιμόσουν. Κορίτσι μου, είναι ολοφάνερο πως τον έχεις ερωτευτεί και φοβάσαι να παραδεχθείς την αλήθεια. Θα ‘χεις τους λόγους σου φαντάζομαι.

3. Μιλάς γι αυτόν στις φίλες σου 5 φορές την ημέρα

Ξέρεις πώς κάνουν οι ερωτευμένες. Ο Κώστας μου είπε έτσι, έκανε έτσι, με πήγε εκεί…Βαρεμάρα! Αρχίζεις και πλησιάζεις αυτό το επικίνδυνο είδος των ερωτευμένων γυναικών και μιλάς συνέχεια γι αυτόν χωρίς να το καταλαβαίνεις. Δεν γίνεται κάποια στιγμή θα στο πουν και οι φίλες σου.

4. Νιώθεις πως ρουτινιάζεις γιατί μένετε όλο σπίτι

Τι θες αγάπη μου; Αφού σεξ κάνετε, τι περιμένεις να πάτε για φαγητό, σινεμά, ταξιδάκι ή μήπως θες κανένα δωράκι; Το μόνο δώρο που μπορεί να σου κάνει αυτός ο άντρας – φίλος – γκόμενος είναι sex toys που θα σου αλλάξουν την ζωή. Ακόμα κι αυτό κάτι είναι, μην είσαι σκληρή

5. Σε ενοχλεί όταν σου μιλάει ανοιχτά για άλλες

 

Έχεις χτίσει μαζί του (λανθασμένα) μια σχέση στην οποία τα λέτε όλα, κάτι σαν να παίζετε ο ένας τον ρόλο του ψυχολόγου για τον άλλον. Τώρα είναι η στιγμή που θα τραβήξεις τα μαλλιά σου και θα πληρώσεις για τα λάθη σου. Μου το παίζεις και γυναίκα των ελεύθερων σχέσεων. Τώρα που θα σου μιλάει για την Μαρία από την δουλειά να δω τι θα κάνεις και με τι χάπια θα το αντιμετωπίσεις.