ΣΧΕΣΕΙΣ

Κάνε αυτά τα 5 πράγματα πριν τον ύπνο για να σώσεις τη σχέση σου

Η αρχή μιας σχέσης είναι πάντα το πιο εύκολο και γλυκό κομμάτι της: όλα είναι ρόδινα, τα μηνύματα και τα λόγια στάζουν μέλι, είστε ερωτευμένοι και τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί να πάει στραβά. Μέχρι που μετά από κάποιον καιρό, όλο και κάτι στραβώνει. Λέγεται ρουτίνα και συνήθεια.

Υπάρχουν όμως ορισμένα tricks και συμβουλές, που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις άσβεστη (ή έστω “σπινθιροβολούσα”), τη φλόγα του πρώτου καιρού. Η πιο κατάλληλη ώρα για να δουλέψεις τις μικρές λεπτομέρειες που θα ξαναφουντώσουν την ρομαντική οικειότητα ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου, είναι εκείνη ακριβώς πριν τον ύπνο: η κούραση χτυπάει κόκκινο και το τελευταίο που θες είναι να κάνεις σοβαρές συζητήσεις. Αντκατάστησέ τις λοιπόν, εφαρμόζοντας τα παρακάτω.

1. Ξαπλώστε την ίδια ώρα

Μπορεί να μην μοιάζει σημαντικό, αλλά το να αφήνεις τον σύντροφό σου να βλέπει τηλεόραση κι εσύ να πηγαίνεις για ύπνο, σίγουρα δεν βοηθά στο να χτιστεί ξανά ο ρομαντισμός του πρώτου καιρού. Ζήτα του να σε ακολουθήσει στο κρεβάτι, ακόμα κι αν το μενού δεν περιλαμβάνει σεξ, γιατί η ώρα του νυχτερινού χουχουλιάσματος και της αγκαλιάς πριν τον ύπνο δεν αναπληρώνεται με τίποτα.

2. Απενεργοποίησε τις ηλεκτρονικές συσκευές

Το να ξαπλώσετε μαζί και να χαζεύετε ο καθένας το κινητό του δεν έχει κανένα νόημα. Συμφωνείστε πως αυτός ο χρόνος σας ανήκει, βάλτε τις συσκευές σας στο αθόρυβο – ή ακόμα καλύτερα απενεργοποιήστε τις, και απολαύστε το χρόνο που έχετε ο ένας με τον άλλον. Η σχέση σας θα περάσει σε άλλο επίπεδο σχεδόν άμεσα.

3. Ξεκινήστε τα προκαταρκτικά πριν μπείτε στην κρεβατοκάμαρα

Όταν έχεις αρχίσει από το πρωί να χτίζεις μια σεξουαλική ατμόσφαιρα με πιο τολμηρά μηνύματα ή και teasing και πολλά υποσχόμενες φωτογραφίες, τότε όχι μόνο δεν θα βαρεθείτε ο ένας τον άλλον, αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, θα ανυπομονείτε να βρεθείτε το βράδυ για το ραντεβού σας στο κρεβάτι.

4. Βρείτε νέους τρόπους για χάδια

Μπορείς να του κάνεις ένα μασάζ, είτε είναι πιασμένος είτε όχι. Η πράξη αυτή θα σας φέρει πιο κοντά και θα βοηθήσει να χτιστεί η οικειότητα και η εμπιστοσύνη μεταξύ σας.

5. Υποχρεωτικό το φιλί της καληνύχτας

Μπορεί να μην σας αρέσει να κοιμάστε αγκαλιά, γιατί ζεσταίνεστε ή θέλετε το χώρο σας, αλλά το φιλί για καληνύχτα είναι υποχρεωτικό και σας φέρνει πιο κοντά απ’ οτιδήποτε άλλο μετά από μια κουραστική μέρα. Δυστυχώς είναι η πρώτη συνήθεια που εξαφανίζεται με τον καιρό, οπότε φίλα τον με πάθος κι όχι από υποχρέωση, για να του δείξεις με τον πιο απλό, αλλά ουσιαστικό τρόπο πόσο σημαντικός είναι για σένα.