WOMEN TODAY

Έφερε στον κόσμο το παιδί της καλύτερης φίλης της. Μπορείς να κλάψεις ελεύθερα

Η Erin Boelhower προσπαθούσε εδώ και πάρα πολλά χρόνια να μείνει έγκυος. Τα τελευταία τρία χρόνια έκανε 9 εξωσωματικές γονιμοποιήσεις και δυστυχώς άλλες τόσες αποβολές. Μαζί με τον σύζυγό της, Matthew, είχαν αποφασίσει πως δε θα σταματήσουν μέχρι να γίνουν γονείς. Η επιθυμία τους ήταν μεγαλύτερη από κάθε πιθανό εμπόδιο που θα προέκυπτε.

Η Rachel Checolinski ήταν ο άνθρωπος που έδωσε τη λύση και τους χάρισε ένα πανέμορφο και υγιές κοριτσάκι, την Scottie. Η Rachel είναι η καλύτερή της φίλη.

«Ήμουν εκεί κάθε φορά που η Erin δεν τα κατάφερνε. Έκλαιγα μαζί της όταν έχανε το μωρό. Ευχόμουν να μπορούσα να κάνω κάτι. Μία μέρα ήμουν στο δωμάτιό μου και προσευχόμουν για εκείνη και ξαφνικά η απάντηση ήρθε και ήταν τόσο απλή για εμένα. Θα γινόμουν η παρένθετη μητέρα

 

Η στιγμή που η Erin βάζει στην αγκαλιά της την κόρη της είναι συγκλονιστική. Κλαίει με λυγμούς ενώ την σφίγγει επάνω της. Οι δύο γυναίκες χαιδεύουν την μικρή Scottie σαν ένα πολύτιμο δώρο.

«Ένιωσα πάρα πολύ ευλογημένη. Ήταν ένα αίσθημα τεράστιας ευγνωμοσύνης και αγάπης. Άρχισα να κλαίω. Ένιωσα τόσο τυχερή που ο Θεός με ”χρησιμοποίησε” για να βοηθήσω την καλύτερή μου φίλη να εκπληρώσει το όνειρό της, να έχει ένα μωρό» θα πει η Rachel.

Κι αυτό λέγεται ανιδιοτελής αγάπη.