JENNIFER LOPEZ

Η αποκαλυπτική φωτογράφιση της Jennifer Lopez και η “γυμνή” συνέντευξη

Τον ερχόμενο Ιούλιο η τούρτα της θα έχει πάνω τον αριθμό 50. Απλά ένας αριθμός και τίποτα παραπάνω. Το μόνο που θα μπορούσε να φέρει στη ζωή της είναι λίγη σοφία ακόμα. Και σιγουριά για τον εαυτό της. Η Jennifer Lopez μιλά και φωτογραφίζεται για το περιοδικό InStyle και το αποτέλεσμα είναι καθηλωτικό (σου πέφτει το σαγόνι θέλησα να γράψω αλλά κρατήθηκα).

Με ένα πράσινο Valentino κι ένα ζευγάρι χρυσά πέδιλα Louboutin ποζάρει με αυτοπεποίθηση. Δε θέλει να προκαλέσει, ούτε να επιβεβαιωθεί. Θέλει να περάσει το δικό της μήνυμα με αποδέκτες γυναίκες κάθε ηλικίας.

 

«Η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο. Κάνε όσο πιο πολλά μπορείς. Είναι τόσο απαρχαιωμένο να σκέφτεσαι πως οι γυναίκες πάνω από κάποια ηλικία… Ποια είναι αυτή η ηλικία; Μου ακούγεται τόσο τρελό. Είναι τα 25; Είναι τα 35; Είναι τα 40; Είναι τα 50; Όχι, αγάπη.»

Αγαπά και φροντίζει τον εαυτό της. Αγαπά και φροντίζει το σώμα της. Απελευθερωμένη από στερεοτυπικές αντιλήψεις  για το γυναικείο κορμί. Αυτό είναι το μυστικό.

«Φρόντιζα τον εαυτό μου κι αυτό φαίνεται. Στην οικογένειά μου οι καμπύλες δοξάζονται και είναι μέρος της κουλτούρας μας. Ήταν κάπως έτσι: ”η Jennifer έχει μεγάλα οπίσθια κι αυτό είναι πολύ καλό. Δεν καταλάβαινα τι έκανα, απλά ήμουν ο εαυτός μου».

 

«Αν δεν είχα φιλοδοξίες, θα μπορούσα να παντρευτώ μετά το γυμνάσιο, να κάνω παιδιά και να βρω δουλειά σε μια τράπεζα στο Castle Hill, όπως έκανε και η θεία μου. Είχα απλά διαφορετικά όνειρα και ιδέες».

«Όταν ξεκινούσα αναρωτιόμουν συνέχεια αν είμαι καλή, αν είμαι αρκετά καλή. Αναρωτιόμουν αν έπρεπε να γίνω καλύτερη. Σκεφτόμουν τι έπρεπε να κάνω για να το πετύχω. Τώρα πια ξέρω πως είμαι πραγματικά καλή».

«Θα μας πάρει καιρό αλλά νομίζω ότι είμαστε σε μια πολύ ισχυρή στιγμή όπου οι γυναίκες προχωρούν. Δε φοβόμαστε να πούμε ότι αξίζουμε».

 

Οι συνεντεύξεις που δίνει δεν είναι πολλές, όμως όταν αποφασίσει να μιλήσει, το κάνει χωρίς το φόβο του τι θα πει ο κόσμος. Αυτό έπαψε να την απασχολεί αρκετά χρόνια πριν, όταν κατάλαβε πως η δύναμή της είναι μία εσωτερική διαδικασία που απαιτεί χρόνο και δουλειά.

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/instylemagazine/