ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ

H Ελεονώρα Μελέτη δηλώνει ευθαρσώς: “Εγώ το λέω! 40+1 γιατί αυτά είναι τα χρόνια μου”

Τα γενέθλια είναι μια πολύ προσωπική γιορτή. Η προσωπική Πρωτοχρονιά μας, που διακρίνεται από αναδρομές, από απολογισμούς, από αποφάσεις και προγραμματικές δηλώσεις. Για τον καθένα μας ο τρόπος με τον οποίο τα ατνιμετωπίζει είναι διαφορετικός. Άλλοι θλίβονται που ο χρόνος περνά δίχως να τους ζητήσει την άδειά τους κι άλλοι χαίρονται που οι εμπειρίες εξακολουθούν να συσωρρεύονται σαν δώρα στη ζωή του. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει και η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Μετά τα μεσάνυχτα» του Alpha, είχε γενέθλια στις 17 Σεπτεμβρίου και αφού το γιόρτασε και χάρηκε δεόντως, μοιράστηκε τις σκέψεις της για τα 41 χρόνια που συμπλήρωσε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Διάβασε επίσης: Το trailer της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη θα μπορούσε να είναι δοκιμασία για το GNTM

«40+1. Ανήκω πλέον στη κατηγορία 40plus, όπως λένε, αποφεύγοντας να διευκρινίσουν το πόσο “plus” ή το ποσό 40φευγα. Εγώ όμως το λέω! 40+1, γιατί αυτά είναι τα χρόνια ΜΟΥ! Τα χρόνια που έχω ζήσει, έχω δει, έχω ακούσει, έχω μάθει, έχω νιώσει, έχω χτίσει, έχω δημιουργήσει, έχω διαμορφώσει όλα αυτά που συνθέτουν σήμερα αυτό που είμαι και αυτό που ζω. Είναι τα χρόνια που μου έχουν δοθεί και τα έχω χρωματίσει με τις δικές μου επιλογές! Σωστές ή λάθος, ήταν όλες δικές μου! Δεν είμαι όπως στα 5, στα 10, στα 20, στα 30 και αυτό είναι το ωραίο! Όσο φθίνει το έξω τόσο βελτιώνεται το μέσα. Αυτή είναι ζωή. Φαντάζεσαι να ήσουν 20 με τη συνειδητοποίηση των 40; Η 40 με την τρέλα των 20; Ασυμβίβαστο. Γι’ αυτό να γελάς! Να χαίρεσαι που μεγαλώνεις και να φωνάζεις την ηλικία σου!», είπε η Ελεονώρα Μελέτη και δεν ξέρω για εσένα αλλά εμένα με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη. Κάθε μας μέρα όσο αδιάφορη κι αν μας φαίνεται μας δίνει άπειρες ευκαιρίες να μάθουμε πράγματα, να βιώσουμε καταστάσεις, να αντιδράσουμε απέναντι στα πράγματα και να χτίσουμε λίγο ακόμα από τον μελλοντικό μας εαυτό. Και γι’ αυτόν θα πρέπει να είμαστε περήφανες.

 

«Και εδώ, μαζί με την ηλικία μου φωνάζω και ένα μεγάλο ζεστό από την καρδιά μου “ευχαριστώ” σε όλους εσάς που αφιερώσατε λίγο χρόνο για να μου στείλετε ένα μήνυμα γεμάτο όμορφες ευχές. Είμαι πολύ τυχερή και νιώθω πολλή αγάπη, από όλους εσάς που δεν γνωριζόμαστε, από όλους τους φίλους και τους ανθρώπους μου, που εσείς δεν γνωρίζετε, από όλους εκείνους που συνθέτουν την παλέτα της ζωής μου. Την αγάπη μου, και να σας πω και κάτι, χρειάστηκε να πατήσω τα 40 για να έχω και εγώ τη φωτογραφία τη σωστή, αυτή που πλέον χρειάζεται μόνο ένα λευκό απλό πουκάμισο κ λίγο αέρα στα μαλλιά. Πολύ τη ζήλευα στα ξένα περιοδικά να ξέρετε. Την είχα δει με Demi Moore, Cindy Crawford κ.α., αλλά για κάποιο λόγο, την έκαναν μόνο γυναίκες 40 plus.», κατέληξε το μακροσκελές post της Ελεονώρας Μελέτη που μόλις είδες με ένα φωτεινό χαμόγελο, λίγο πιο σοφό βλέμμα και στην πόζα που πάντα ονειρευόταν.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/thanosvogiatzis