VIVIANE' S BEAUTY TALKS

Spring Flash ή αλλιώς γιατί να βάλεις το ρουζ κάτω από το foundation αυτή την άνοιξη

24 media

Η άνοιξη είναι εδώ. Η φύση οργιάζει και το φυσικό αναψοκοκκίνισμα στα μάγουλα είναι μέσα στα #makeupgoals κάθε κοριτσιού που του αρέσουν τα λιβάδια, τα λουλούδια, ονειρεύεται βόλτες στην εξοχή και πικ-νικ μακριά από την πόλη. Και αν αναρωτιέσαι, το ρουζ είναι αυτό το καλλυντικό που μπορεί να φέρει την άνοιξη- επομένως και αυτό το ροδαλό αποτέλεσμα- στα μάγουλά σου ακόμη κι αν δεν έφυγες στην εξοχή και αυτή τη στιγμή είσαι μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή σου.

Αυτή τη φορά με την Ολίβια (follow her) αποφασίσαμε να σου δείξουμε τον τρόπο που θα πετύχεις αυτό το φυσικό αναψοκοκκίνισμα στα μάγουλά σου με το πιο απροσδόκητο tip- να φορέσεις το ρουζ κάτω από το foundation σου.

Θα χρειαστείς:

Μία ενυδατική κρέμα με λάμψη (Strobe Cream στην απόχρωση Pinklite της MAC)

Ένα highlighter ( High Beam της Benefit Cosmetics)

Ένα foundation με διάφανη  κάλυψη και τέλεια φωτεινότητα (Χρησιμοποιήσαμε το Aqua Luminous Perfecting Foundation από τη Becca- θα το βρεις στα Sephora– μιας και η σύνθεσή του είναι βασισμένη στο νερό, aka ιδανική για κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες)

Το αγαπημένο σου ρουζ (αν δεν έχεις ένα όπως εμείς, μπορείς να πάρεις ή και να φτιάξεις τη δική σου παλέτα με αποχρώσεις που μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη από το χειμώνα μέχρι το καλοκαίρι. Εμείς φτιάξαμε τη δική μας παλέτα με αγαπημένες αποχρώσεις ρουζ από τη Bobbi Brown)

24 media

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου Watkinson

Η διαδικασία πανεύκολη

Άπλωσε μία γενναιόδωρη ποσότητα από το ρουζ στα μάγουλά σου. Μην φοβηθείς αν το ρουζ σου δείχνει πολύ έντονο στην αρχή. Για την ακρίβεια, όσο πιο έντονο τόσο το καλύτερο.

24 media

Στη συνέχεια με ένα πινέλο άπλωσε μία λεπτή στρώση από το foundation πάνω στα σημεία που φοράς το ρουζ και κάνε το απαραίτητο blending μέχρι να δημιουργηθεί ένας ομοιόμορφα χρωματικός τόνος στην επιδερμίδα σου. Συνέχισε με το υπόλοιπο μακιγιάζ σου.

24 media

Για extra λάμψη και φρεσκάδα πέρασε μερικές σταγόνες highlighter στα ψηλά σημεία του προσώπου σου.

24 media

Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργείται  η εντύπωση πως το χρώμα στα μάγουλά σου είναι φυσικό μιας και βγαίνει εκ των έσω. Ένα φυσικό αναψοκοκκίνισμα. Αυτό που ήθελες- θέλαμε δηλαδή.

Extra Tips:

1. Πρόσεξε την κάλυψη που έχει το foundation σου. Απόφυγε foundation με πλήρη κάλυψη γιατί κάτι τέτοιο θα έχει ως αποτέλεσμα να καλύψεις τελείως το ρουζ.

2. Μπορείς να ακολουθήσεις το συγκεκριμένο tip είτε επιλέξεις ένα ρουζ σε compact ή σε κρεμώδη υφή αρκεί να εχει έντονη απόχρωση.

 

ΥΓ. Κι αν βρίσκεσαι σε αναζήτηση ρουζ, πριν λίγο καιρό σου δείξαμε τα ρουζ που θα φέρουν την άνοιξη στο μακιγιάζ σου.

ΥΓ. Αν πάλι, σου αρέσουν τα κρεμώδη ρουζ, δες πώς θα φτιάξεις το δικό σου με μία κίνηση.