BEAUTY

Αυτά είναι τα 5 ρουζ που θα φέρουν την άνοιξη στο μακιγιάζ σου

Αν ο χειμώνας ήταν ρούχο, θα ήταν σίγουρα ένα μάλλινο παλτό και με την ίδια λογική, αν η άνοιξη ήταν μακιγιάζ, θα ήταν σίγουρα ένα φρέσκο look με ελάχιστο και αναψοκοκκινισμένα μάγουλα, όπως αυτά που σχηματίζονται στο πρόσωπό μας μετά από μία γρήγορη τρεχάλα στην εξοχή. Γιατί, Μάρτιος= άνοιξη= εξοχή=λουλούδια= λιβάδια= ρουζ. Κάπως έτσι, παραδοσιακά αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε και να σου παρουσιάσουμε σε μία λίστα τα 5 αγαπημένα μας ρουζ αυτή την περίοδο, που αν μη τι άλλο θα φέρουν την άνοιξη στο μακιγιάζ και το πρόσωπό σου γενικότερα.

Κορρές, Άγριο Τριαντάφυλλο Ρουζ

 

Αν λατρεύεις τη σειρά Άγριο Τριαντάφυλλο της Κορρές, τότε αυτό το ρουζ είναι το must have του νεσεσέρ σου! Με μεταξένια κρεμώδη υφή και εμπλουτισμένο με έλαιο Άγριο Τριαντάφυλλο και βιταμίνη C, εκχύλισμα ροδιού και έλαιο καρύδας,  απλώνεται ομοιόμορφα στα μάγουλα, χαρίζοντας φωτεινό χρώμα και ένα φυσικό λαμπερό τελείωμα, μία λάμψη υγείας. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να διαλέξεις ανάμεσα στις έξι ζωηρές αποχρώσεις, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις.

Anastasia Beverly Hills, Blush Trio

 

Τρεις αποχρώσεις ρουζ, όλες πλούσιες σε χρωστικές για ένταση που “χτίζεται” και τελείωμα τόσο άψογο, που γίνεται ένα με την επιδερμίδα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάθε απόχρωση χωριστά ή να κάνετε layering για πολυδιάστατο, φυσικά αναψοκοκκινισμένο look. Θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora.

Shiseido Minimalist Whipped Powder Blush

 

Κρεμώδες, με ελαφριά σύνθεση  χαρίζει ένα φυσικό αποτέλεσμα υγείας που διαρκεί ενώ αφήνοντας την επιδερμίδα να αναπνέει.

Puma x Maybelline  Color + Gloss Face Duo Stick

 

Ρουζ και λάμψη: 2 σε 1! Με κρεμώδη υφή αυτό το stick θα  σε βοηθήσει να αναδείξεις το μακιγιάζ σου από το πρωί στο γραφείο,  μέχρι τις βραδινές βόλτες στην πόλη.

MAC Boom Boom Bloom highlight powder

 

Κάτι ανάμεσα σε highlighter και ρουζ, δε γινόταν να μην κάνουμε αναφορά- και να μην λατρέψουμε με την πρώτη ματιά- την τελευταία άφιξη από την ανοιξιάτικη συλλογή της MAC. Αφήνοντας μία διακριτική ροζ λάμψη,  ιδανικό να δημιουργήσεις ένα λαμπερό ανοιξιάτικο αναψοκοκκίνισμα στα ζυγωματικά σου. Θα το βρεις από σήμερα στα καταστήματα MAC.