ΖΩΔΙΑ

Το ιδανικό μέρος να κάνεις σεξ ανάλογα με το ζώδιό σου

Στο σημερινό επεισόδιο ''για τι άλλο είναι υπεύθυνα πια τα άστρα και τα ζώδια στη ζωή μας, κάνουμε τίποτα τελικά χωρίς τη δική τους επιρροή'' θα ασχοληθούμε με το πού απολαμβάνει καλύτερα το κάθε ζώδιο το σεξ . Γιατί ΠΡΟΦΑΝΩΣ είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, που αξίζει την προσοχή μας.

Μετά από αρκετή έρευνα στον έναστρο ουρανό και στους χάρτες των ζωδίων καταλήξαμε σε αυτή τη λίστα.

Dislcaimer: Προφανώς όσα γράφονται δεν είναι απόλυτα, καλή θέληση να υπάρχει και όρεξη να περάσετε καλά και οι δύο και όλα γίνονται!

Κριός: Οπουδήποτε

Αν ήσουν τραγούδι αγαπητέ Κριέ, θα ήσουν το ”Whenever, wherever” της Shakira,  γιατί από τη στιγμή που αποφασίσεις ότι θέλεις να κάνεις σεξ, θα κάνεις σεξ. Δεν σε σταματάει τίποτα. Αυτό μπορεί να ακούγεται φοβερά σέξι αλλά η λίμπιντός σου μένει στα ύψη όση ώρα μένει αναμμένο ένα σπίρτο. Ε, καλά τα quickies στο μπαρ ή το πρωί πριν φύγεις για δουλειά, αλλά πόσο να τα αντέξει κάποιος;

Ταύρος: Κάπου λουσάτα

Θέλεις να το ζήσεις Ταύρε και ποιες είμαστε εμείς να στο απαγορεύσουμε; Θέλεις τα μετάξια σου, τα κεριά σου, το ωραίο σου το δείπνο και την κατάλληλη μουσική υπόκρουση. Προσοχή με τα κεριά μόνο, ε, μην αρπάξει κανένα σεντόνι και τρέχετε μετά.

Δίδυμοι: Μια από όλα

Δεν νομίζω να σοκάρεται κανείς, που οι Δίδυμοι θέλουν ποικιλία ακόμα και στο πού κάνουν σεξ. Βαριούνται πολύ εύκολα και θέλουν γενικότερα να τους κρατάς σε εγρήγορση, είτε μιλάμε για στάσεις στο σεξ, είτε για τοποθεσία. Δεν είναι ανάγκη να κάνετε εκδρομή για να απολαύσεις το σεξ μαζί του, αρκεί ένα μικρό tour, με ορισμένα twists μέσα στο σπίτι- στο πάτωμα, στο πλυντήριο, στη βεράντα, κάντε δοκιμές.

Καρκίνος: Home sweet home

Αν καταφέρεις να βγάλεις τον Καρκίνο από το καβούκι του, στείλε μας μήνυμα ώστε να γράψουμε θέμα για αυτό. Μέχρι να συμβεί όμως αυτό, τα γλυκά καρκινάκια θα απολαμβάνουν το σεξ αραχτά στο κρεβάτι, με τα μαξιλάρια τους, τα αφράτα τους παπλώματα και το ζεστό νερό στο μπάνιο τους. Να θυμάσαι πάντως πως το φαινομενικά ήρεμο ζώδιο, όταν εμπιστευτεί τον χ, ψ σύντροφό του είναι διατεθειμένο να κάνει ΠΟΛΛΑ πράγματα για να τον ικανοποιήσει. Just saying.

Λέων: Μπροστά σε κοινό

Εντάξει, όχι ακριβώς μπροστά σε κοινό, αν και με τους λέοντες ποτέ δεν ξέρεις, αλλά δεν θα πουν όχι στο σεξ σε δημόσιο χώρο, όπου μπορεί να τους δει κάποιος κρυφά. Το μπαλκόνι παίζει επίσης πολύ στις επιλογές αλλά και το αυτοκίνητο- φαντάσου πόσο καλά θα πάει μια σχέση Λέοντα με Καρκίνο. Μπαχαχαχα.

Παρθένος: Οπουδήποτε, αρκεί να είναι καθαρά

Ο εμμονικός Παρθένος θα απολαύσει το σεξ μόνο αν ξέρει ότι η επιφάνεια που ακουμπάει το σώμα του έχει απολυμανθεί, οπότε μην περιμένεις να κάνεις σεξ μαζί του σε παραλία/ πισίνα/ τουαλέτα μπαρ/ αυτοκίνητο/ καναπέ που κάθονται όλοι οι φίλοι σας/ σινεμά. Εκτός και αν έχει μαζί του αντισηπτικά μαντηλάκια, τότε αλλάζει το πράγμα.

Ζυγός: Μπροστά σε καθρέφτη

Ο κομψός και αρκετά classy Ζυγός απολαμβάνει ιδιαίτερα τις γραμμές του ανθρώπινου σώματος- αν δηλαδή εμφανιστείς μπροστά του με ένα υπέρκομψο σετ εσωρούχων που αποκαλύπτει με σέξι τρόπο το σώμα σου, θα πάθει ένα μικρό ‘λαλά’. Το σεξ μπροστά στον καθρέφτη, λοιπόν, είναι ξεκάθαρα το αγαπημένο του σημείο, αφενός γιατί μπορεί να βλέπει τα κορμιά σας και αφετέρου γιατί τρελαίνεται να βλέπει πώς ικανοποιεί τον/ την σύντροφό του.

Σκορπιός: Στο ερωτικό μπουντρούμι

Πώς ήταν το δωμάτιο του Mr. Grey; Ε, αν έχεις ένα τέτοιο στο σπίτι σου θα κάνεις πολύ χαρούμενο τον Σκορπιό της καρδιάς σου, γιατί οτιδήποτε κρυφό και σκοτεινό τον εξιτάρει. Αν έχεις ένα ταπεινό δυάρι, τότε φρόντισε να έχεις κανένα σκοινί, κανένα sex toy, ένα λιπαντικό και απλήρωτη ΔΕΗ για το σκοτάδι ώστε να γίνει σωστά το παιχνίδι. Υπάρχει βέβαια περίπτωση να στα φέρει ο ίδιος ο Σκορπιός, οπότε πριν μπεις σε έξοδα, κάνε μια ερώτηση.

Τοξότης: Στην εξοχή

Δώσε φύση στον Τοξότη και πάρ’του την ψυχή. Μια βόλτα στο καταπράσινο βουνό, ανάμεσα στα έλατα ή στην παραλία κάτω από τον έναστρο ουρανό, αρκεί για να ανεβάσει την λίμπιντο του Τοξότη στα ουράνια. Προσοχή μόνο στις τσουκνίδες και την άμμο, δεν είμαστε για δερματικά προβλήματα τώρα.

Αιγόκερως:
Κάπου να μην τους βλέπουν

Οι Αιγόκεροι
έχουν τη φήμη των ντροπαλών, αλλά στην
πραγματικότητα απλά θέλουν να κρατάνε
την προσωπική τους ζωή, προσωπική- δεν
τους αρέσει να δείχνονται και σε καμία
περίπτωση δεν θα απολαύσουν το σεξ κάπου
που μπορεί να τους ακούνε/ βλέπουν.
Επίσης για να απολαύσει το σεξ ένας
Αιγόκερος, θα πρέπει να ασχοληθείς ΠΟΛΥ
μαζί του, να τον κάνεις να νιώσει άνετα,
ότι δεν τον κρίνεις και ότι έχει 100% της
προσοχής σου.

Υδροχόοι: Στα ίντερνετς!

Όχι ότι δεν απολαμβάνουν το actual σεξ με έναν πραγματικό άνθρωπο δίπλα τους, αλλά προτιμούν την απόσταση και την ιδιωτικότητα που τους χαρίζει το internet ή το τηλέφωνο. Γενικά είναι πιο οπτικοί τύποι και όχι τόσο ενεργοί στο κρεβάτι, οπότε για να εξάψεις το ενδιαφέρον ενός υδροχόου φρόντισε να του στείλεις μια σέξι φωτογραφία, ένα βίντεο κάτι. ΠΑΝΤΑ με προσοχή!

Ιχθύες: Σε πισίνα

Σε μπανιέρα, σε θάλασσα, γενικά όταν υπάρχει νερό ο ιχθύς περνάει πολύ καλά, οπότε αν του κάνεις μια έκπληξη το πρωί στο ντους δεν θα σου πει όχι! Τα αθώα (ούτε καν) ψαράκια απολαμβάνουν επίσης ιδιαίτερα τα ερωτικά παιχνίδια, γιατί τους αρέσει πολύ να φαντασιώνονται πράγματα και καταστάσεις, αν μέσα σε αυτή την εξίσωση βάλεις και το αλκοόλ θα περάσετε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.