ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 17/5

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η πιο σημαντική όψη της Παρασκευής είναι το τετράγωνο του Ερμή που πέρασε χθες στον Ταύρο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Υδροχόο. Η πρώτη του όψη με τον Πλούτωνα είναι μια αρκετά έντονη σε πνευματικό επίπεδο όψη που παραπέμπει σε εντάσεις στην καθημερινότητα μας, αλλά και σε τάση για κολλήματα και εμμονές. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι των πρώτων ημερών ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί σήμερα. Το μεσημέρι η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο δημιουργώντας μεγαλύτερη πίεση στις σχέσεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στην Παρθένο στρέφοντας την προσοχή σας στα πρακτικά θέματα της καθημερινότητάς σας, στη δουλειά, σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Μέχρι τις 03 Ιουνίου που θα παραμείνει ο Ερμής στον Ταύρο θα είναι μια πολυδάπανη περίοδος,με έξοδα είτε για τις προσωπικές σας ανάγκες είτε για το σπίτι.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ο Ερμής πήρε θέση στο ζώδιο σας μέχρι τις 03/06. Αυτό σημαίνει σαφώς πιο έντονους ρυθμούς στην καθημερινότητά σας, περισσότερο άγχος για να τα οργανώνετε όλα όπως θέλετε αλλά και περισσότερες επαφές, μετακινήσεις, γνωριμίες. Σήμερα ο Ερμής από το ζώδιο σας θα συναντήσει σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα αλλά εσείς δεν είναι ανάγκη να επωμιστείτε όλα τα βάρη κυρίως στον χώρο της εργασίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής προχώρησε από χθες στον Ταύρο στον 12ο Ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας και στρέφει την προσοχή σας στον εαυτό σας και τις προτεραιότητες σας. Μέχρι τις 03/06, είναι μια περίοδος με μεγαλύτερη εσωστρέφεια, στις σκέψεις σας τουλάχιστον, που πρέπει να εστιάσετε στις προσωπικές σας ανάγκες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Πιο κοινωνική η σημερινή μέρα για σας, καθώς η Σελήνη στην Παρθένο και το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σάς καλούν να συμμετέχετε περισσότερο στις κοινωνικές ομάδες στις οποίες δραστηριοποιείστε, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε συλλογικές προσπάθειες και γενικότερα να έχετε έναν πιο ενεργό ρόλο σε συνέργειες που μπορεί να γίνονται και στον χώρο της εργασίας σας. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε εξαντλημένοι από τον φόρτο εργασίας.

ΛΕΩΝ

Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο σηματοδοτεί μια περίοδο για σας που η καριέρα, η κοινωνική αναγνώριση, η έξωθεν μαρτυρία σας θα είναι πιο σημαντική από άλλους τομείς στη ζωή σας κι εκεί θα στραφείτε περισσότερο, για να βελτιώσετε την εικόνα, την επαγγελματική σας απόδοση και το προφίλ σας. Κουραστική περίοδος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι αποτελεσματική η επιρροή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας όλη τη μέρα και είναι κάπως πιεστική. Παρ’ όλα αυτά, εσείς νιώθετε αυτοπεποίθηση και σιγουριά πως ό,τι κι αν παρουσιαστεί θα μπορέσετε να το αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και να το υπερπηδήσετε. Μάλιστα, αν βάλετε πολύ στιβαρά όρια, θα μπορούσε να είναι και μια σούπερ δυναμική ημέρα.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα μπορεί να κάνει τις συνθήκες γύρω σας πολύ έντονες,με αντιπαραθέσεις, εντάσεις και τάση για παιχνίδια δύναμης, καθώς υποβοηθείται αυτό το κλίμα κι από τη Σελήνη που σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο. Προσπαθήστε να δείτε λίγο πιο ψύχραιμα τα θέματα που σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή. Είναι η μέρα που ευνοεί τις ζήλιες, την καχυποψία και την κτητικότητα στις σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε σήμερα να μην ξοδέψετε αδίκως πολύτιμο χρόνο σε σχέσεις και καταστάσεις που δεν σας ωφελούν, αντιθέτως περιορίζουν τον προσωπικό σας ελεύθερο χρόνο. Ακόμη, βάλτε τα όρια σας σε φίλους και συνεργάτες, αν νιώθετε ότι σας απασχολούν από το έργο που έχετε. Από την άλλη, προσοχή σε έξοδα που μπορεί να κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον τομέα της καριέρας σάς ωθεί σήμερα να βάλετε τα δυνατά σας και να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Η απαιτητική όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει ένα κλίμα έντασης με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον ή ακόμη και με φιλικά σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να μην βιάζεστε να προχωρήσετε σε συμπεράσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της μέρας σάς κάνει πρόθυμους να συμμετέχετε σε συζητήσεις και γενικώς να επικοινωνήσετε. Παρ’ όλα αυτά,επειδή ο Ερμής σχηματίζει απαιτητική όψη με τον Πλούτωνα και υποβοηθείται κι από τις όψεις της Σελήνης φροντίστε να απέχετε από εντάσεις και υψηλούς τόνους, ειδικά όταν διαπραγματεύεστε πολύ υποκειμενικά ζητήματα. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να εστιάσετε κυρίως σε θέματα επαγγελματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη τετραγώνου Ερμή-Πλούτωνα σχηματίζεται σήμερα με τον Πλούτωνα να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και σας σπρώχνει σε μια ανάγκη να ελέγξετε τους γύρω σας ή τα πράγματα στη δουλειά ή στις σχέσεις, αλλά λίγη ψυχραιμία είναι απαραίτητη για να μην κάνετε υπερβολές. Η θέση του Ερμή στον Ταύρο στρέφει την προσοχή σας στα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα καλείστε να απαντήσετε στο εξής ερώτημα: πώς μπορείτε να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την προσωπική σας ζωή; Η Σελήνη στην Παρθένο σάς καλεί να βρείτε τρόπο να ισορροπήσετε ανάμεσα στις απαιτήσεις όλων, με μια μοναδική ίσως λύση:«προτεραιότητες». Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο, είναι μια θετική στιγμή για σας τους Ιχθύς σε ό,τι αφορά τις επαφές σας, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια.