ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που αγαπάνε άνευ όρων

iStock

Κάθε ζώδιο εκφράζει την αγάπη του με διαφορετικό τρόπο. Ενώ κάποια πιστεύουν σε λόγια επιβεβαίωσης και στον ποιοτικό χρόνο που περνούν με το ταίρι τους, άλλα απολαμβάνουν τις μεγαλειώδεις χειρονομίες στοργής και το να κακομαθαίνουν αυτούς που αγαπούν. Τα πάντα έχουν να κάνουν δηλαδή με τη γλώσσα της αγάπης.

Ενώ ο καθένας μας μιλά τη δική του γλώσσα αγάπης, τα παρακάτω ζώδια απλώς αγαπάνε άνευ όρων. Η συναισθηματική τους νοημοσύνη είναι υψηλή, η τρυφερότητα και ο ρομαντισμός, είναι απλώς στη φύση τους. Αν αναρωτιέσαι αν ανήκεις σε ένα από αυτά, συνέχισε να διαβάζεις.

Ιχθύες

Από όλα τα ζώδια του αστρολογικού κύκλου, οι Ιχθύες είναι αυτοί που αγαπάνε ολοκληρωτικά και άνευ όρων, περισσότερο από καθέναν. Δεν φοβούνται να εκφράσουν την αγάπη τους. Νιώθουν μεγάλη υπερηφάνεια για την τρυφερή φύση τους και απλώς ακολουθούν το συναίσθημά τους. Πιστεύουν πραγματικά ότι αν ακολουθήσουν την καρδιά τους, όλα θα πάνε καλά για αυτούς.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί μπορεί να κρύβουν την τρυφερή τους φύση, αλλά μην γελιέσαι. Αν και είναι δύσκολο να κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους, μόλις το καταφέρεις αγαπάνε άνευ όρων. Το να τους κάνεις να παραδεχτούν ότι σε αγαπούν είναι ακόμα πιο δύσκολο, αλλά έχουν τις πιο μεγάλες καρδιές και είναι οι πιο πιστοί από οποιοδήποτε ζώδιο. Επειδή εκτιμούν πολύ την εμπιστοσύνη και την ειλικρίνεια, ποτέ δεν θα αναζητήσουν κάποιον στον οποίο η καρδιά τους δεν έχει επενδύσει 100%.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι οι πιο συναισθηματικοί από κάθε άλλο ζώδιο. Χρειάζονται επίσης την περισσότερη αγάπη και προσοχή. Όσο περιμένουν από τους άλλους όμως, τόσο είναι πρόθυμοι είναι και να δώσουν. Είναι τα ζώδια με τη «χρυσή καρδιά» και πραγματικά εκτιμούν τους ανθρώπους στη ζωή τους. Ενώ μπορεί να είναι ιδιαίτερα προσκολλημένοι στα πρόσωπα που αγαπάνε και υπερβολικά προστατευτικοί, «διαβάζουν» πολύ καλά τους ανθρώπους και εμπιστεύονται πάντα την κρίση τους.

Τοξότης

Μπορεί να μην τους φαίνεται, αλλά οι Τοξότες είναι ένα από τα πιο ρομαντικά ζώδια εκεί έξω. Πιστεύουν στην αληθινή αγάπη και στο «για πάντα». Ενώ είναι πολύ επιφυλακτικοί σχετικά με το σε ποιον θα δώσουν την καρδιά τους, όταν κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους αγαπάνε επίσης άνευ όρων. Μόλις βρουν αυτό το άτομο, αφήνουν τον εαυτό τους να χαθεί με τον καλύτερο τρόπο σε αυτή τη σχέση. Θα είναι πάντα αυτοί που νοιάζονται περισσότερο στη σχέση.

Ο Ζυγός είναι επίσης από τα ζώδια που αγαπάνε άνευ όρων

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της ειρήνης και της αρμονίας. Αγαπούν τους πάντες πολύ, αλλά για το άτομο που επιλέγουν να δώσουν την καρδιά τους, θα κάνουν τα πάντα. Συχνά, μπορεί να χάνουν τον εαυτό τους στο πόσο επενδύουν συναισθηματικά στις σχέσεις τους. Αλλά όταν το κάνουν σωστά, είναι η επιτομή των couple goals.