ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 18/5

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Οι  σπουδαιότερες αστρολογικές όψεις του Σαββατοκύριακου είναι η σύνοδος της Αφροδίτης  με τον Ουρανό που βρίσκονται και οι δυο στον Ταύρο το μεσημέρι του Σαββάτου και η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία επίσης στον Ταύρο τις βραδινές ώρες του Σαββάτου. Με την επιρροή  αυτών των όψεων μπορεί να προκύψουν ξαφνικές έλξεις και γνωριμίες, έρωτες, συμφωνίες, κέρδη αλλά και κάποιες ξαφνικές ρήξεις σχέσεων ή έντονες επιθυμίες για αγορές.

ΚΡΙΟΣ

Πριν αρχίσετε τα παρορμητικά ψώνια καλό θα ήταν να έχετε κάνει ένα καλό έλεγχο στα έξοδα και τα έσοδα σας για να μην βγείτε «από τα παράθυρα». Επειδή η επιρροή των όψεων του Σαββάτου θα είναι κυρίαρχη μέχρι την Πανσέληνο της Πέμπτης προσέξτε ιδιαίτερα με τα έξοδα σας. Όμως παράλληλα το Σάββατο σχηματίζεται και η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία που υπόσχεται περισσότερη τύχη στον τομέα των οικονομικών ειδικά αν είστε γεννημένοι προς το τέλος του ζωδίου. Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού στο μεγαλύτερο μέρος του γουηκέντ στρέφει την προσοχή σας στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές και σας κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς κι εξωστρεφείς.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

.Αν τα πράγματα είναι πολύ έντονα σε μια σχέση καλύτερα να κάνετε ένα βήμα πίσω να πάρετε απόσταση και να τα δείτε λίγο πιο ψύχραιμα και αντικειμενικά. Μπορεί ένας ιδιαίτερα φορτισμένος συναισθηματικά διάλογος ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο να σας ζορίσει περισσότερο. Αν είστε μόνες -οι και γεννημένες-οι στο πρώτο μισό του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να προκύψει ένα νέο φλερτ ίσως και διαδικτυακά που θα σας ενθουσιάσει. Μπορεί επίσης να προκύψει μια πρόταση για μια συνεργασία που δεν περιμένατε

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να λειτουργεί και αρνητικά δημιουργώντας εμμονές, προσέξτε μη χάσετε πολύτιμο χρόνο. Η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να φέρει ξαφνικές και απρόοπτες αλλαγές είτε στο χώρο της δουλειάς είτε ακόμη και σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας με συνεργάτες. Αποφύγετε διενέξεις. Ίσως  ακόμη σας προτείνουν κάτι επαγγελματικό. Άλλωστε το Σάββατο σχηματίζεται και η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία που μπορεί να σας φέρει μοναδικές εμπνεύσεις ή να σας βοηθήσει να κάνετε κάποιες μυστικές συμφωνίες ή διαπραγματεύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού αυτό το Σαββατοκύριακο σας κάνει πιο αυθόρμητους. Ίσως μάλιστα προκύψει και ένα τηλεφώνημα ή μια τυχαία συνάντηση με κάποιον που είχατε καιρό να ιδωθείτε. Όμως ο Ουρανός είναι ο πλανήτης του απρόβλεπτου και της αλλαγής. Έτσι μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι οι άνθρωποι αλλάζουν κι αυτό να σας δημιουργήσει μια αμήχανη στιγμή. Από την άλλη μπορεί να έχετε μια αίσθηση ότι κάποιοι σας αφήνουν εκτός. Αντί να τους κατηγορήσετε, σκεφτείτε πρώτα το δικό σας μερίδιο ευθύνης.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη από τον τομέα της καριέρας  συναντά σε όψη συνόδου τον Ουρανό στον Ταύρο το μεσημέρι του Σαββάτου ενώ τις βραδινές ώρες θα σχηματιστεί η σύνοδος του κυβερνήτη σας Ήλιου με τον Δία μια από τις πιο τυχερές όψεις της χρονιάς. Έτσι φαίνεται ότι οι αλλαγές για κάποιους από σας είναι αναπόφευκτες. Ενδεχομένως να υπάρχει μια χωροταξική αλλαγή η οποία είτε γίνεται τώρα, είτε την προγραμματίζετε για το επόμενο διάστημα.. Για κάποιους από σας θα μπορούσε να παίζει και το ενδεχόμενο μιας νέας γνωριμίας που ίσως σας κάνει ερωτικά κλικ ή μπορεί να υπάρχει κάποιο νέο σε σχέση με θέματα παιδιών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το μυαλό σας φαίνεται ότι κατακλύζεται από νέες και πρωτότυπες ιδέες και έχετε περισσότερη έμπνευση ειδικά αν γράφετε ή κάνετε οποιαδήποτε πνευματική εργασία. Η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού θα μπορούσε να σημαίνει για σας και ξαφνικά νέα ή εξελίξεις σε θέματα στενών συγγενών, ατόμων από το  περιβάλλον σας ή συνεργατών σας. Η σύνοδος Ήλιου – Δία είναι ιδιαίτερα θετική προς το ζώδιο σας για να ανοίξετε τους ορίζοντες σας. Η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο σας μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου. Το πρωί του Σαββάτου θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ουρανό φέρνοντας κάποιες ευχάριστες εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ

Το Σαββατοκύριακο αγαπημένοι μου Ζυγοί θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Καλώς ή κακώς θα είστε επιρρεπείς σε έξοδα. Ακόμη θα μπορούσε τα οικονομικά να είναι θέμα διαφωνιών με κάποιο συνεργάτη ή ακόμη και με τον σύντροφό σας. Δεν είναι ανάγκη να αποφύγετε μια τέτοια συζήτηση όμως. Καλύτερα να μιλήσετε ανοιχτά. Την ίδια μέρα σχηματίζεται η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία που φέρνει ιδιαίτερα ευχάριστες προοπτικές στα οικονομικά

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη συναντά σε όψη συνόδου τον Ουρανό το Σάββατο απέναντι από το  ζώδιο σας και τα απρόοπτα δε θα λείψουν από τη ζωή σας. Να θυμάστε όμως ότι η Αφροδίτη, ο πλανήτης της διπλωματίας, φέρνει θετικά αποτελέσματα όταν είστε διπλωμάτες, ευγενικοί και όχι πιεστικοί. Μην πάτε από την πλευρά του Ουρανού και γίνετε αντιδραστικοί και χάσετε την ψυχραιμία σας. Ακόμη αυτή η όψη θα μπορούσε να φέρει μια αναπάντεχη γνωριμία που μπορεί να σας ενθουσιάσει σε ερωτικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη Αφροδίτης – Ουρανού και η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον τομέα της υγείας, της φυσικής κατάστασης, της καθημερινότητας της δουλειάς σας αλλά και των καθημερινών σας ρουτινών είναι ό,τι πρέπει για να ασχοληθείτε με την υγεία σας, να ξεκινήσετε ένα πλάνο καλύτερης διατροφής ή και να βρείτε ένα τρόπο εκγύμνασης που να σας ταιριάζει. Από την άλλη οι όψεις αυτές μπορεί να σας βοηθήσουν να έχετε κάποιες πρωτοποριακές ιδέες σε θέματα δουλειάς που αν τις εφαρμόσετε να προωθήσετε καλύτερα τη δουλειά σας. Η σύνοδος του Ήλιου με τον κυβερνήτη σας Δία μπορεί να είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική και να δεχτείτε πιθανώς κάποια επαγγελματική πρόταση ή να θέσετε νέους επαγγελματικούς στόχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Περίεργο αυτό το Σαββατοκύριακο κι αυτό που πρέπει να θυμάστε αγαπητοί μου Αιγόκεροι είναι ότι δεν έχετε μόνο εσείς τα δικά σας θέματα που σας απασχολούν αλλά κι οι άλλοι, άρα θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και να δείξετε κατανόηση. Ενδεχομένως κάποιο άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον ή από τους συνεργάτες σας να δείξει μια συμπεριφορά μη αναμενόμενη και να σας βάλει σε σκέψεις. Όμως πριν εξακριβώσετε τι συμβαίνει μην το παίρνετε προσωπικά και θιχτείτε. Προτιμήστε να το ξεκαθαρίσετε με το άτομο αυτό αν σας ενοχλεί τόσο πολύ. Ακόμη ίσως έχετε κάποιες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού ή μπορεί να κάνετε κάποιες αγορές για το σπίτι. Προσέξετε όμως τις υπερβολές. Νέες γνωριμίες επίσης είναι μέσα στα πλαίσια της επιρροής της όψης Αφροδίτης-Ουρανού ή μπορεί αν φύγετε λόγω γουηκέντ να απολαύσετε διαφορετικές παραστάσεις και να ξεφύγετε από τα τετριμμένα. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία αν είστε γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να φέρει ένα νέο πρόσωπο σε ερωτικό επίπεδο που θα σας ενθουσιάσει, ένα δημιουργικό πρότζεκτ, αύξηση της φήμης σας στον χώρο που δραστηριοποιείστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό  στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ενώ το Σάββατο το μεσημέρι έχουμε τη  σύνοδο Αφροδίτης – Ουρανού στον τομέα της οικογένειας στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο μια όψη που δημιουργεί την ανάγκη να νιώσετε πιο ελεύθεροι στη δράση σας. Η αίσθηση του απροόπτου θα είναι πιο εμφανής αυτό το Σαββατοκύριακο. Η σύνοδος του Ήλιου – Δία μπορεί να φέρει ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα της ακίνητης περιουσίας σας ή μπορεί να έχετε ευχάριστα νέα και σε θέματα οικογένειας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού το μεσημέρι του Σαββάτου και η σύνοδος Ήλιου – Δία το βράδυ της ίδιας μέρας κάνει το Σαββατοκύριακο  «ανήσυχο νοητικά» αλλά και με πολλά απρόοπτα στο πρόγραμμα σας. Από την άλλη μπορεί να έχετε κάποιες απρόοπτες συναντήσεις που θα σας ενθουσιάσουν ειδικά αν πρόκειται για μια νέα γνωριμία. Η σύνοδος του Ήλιου με τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη Δία μπορεί να γίνετε κάπως υπερβολικοί.