ΖΩΔΙΑ

Η ερωτογενής ζώνη του κάθε ζωδίου

Φτάνει η στιγμή να κάνεις σεξ με αυτόν που σου αρέσει. Θα σε φιλήσει στο λαιμό που τρελαίνεσαι ή θα ασχοληθεί μόνο με το στήθος σου και θα βαρεθείς τρελά;

Επειδή δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα και το σεξ πρέπει να το απολαμβάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο, αποφασίσαμε να μελετήσουμε τα άστρα και τα ζώδια για να δούμε τι λένε σχετικά με τις ερωτογενείς ζώνες. Γιατί ΠΡΟΦΑΝΩΣ και έχουν απαντήσεις και για αυτό το θέμα.

Κριός

Κεφάλι

Το πρώτο ζώδιο του κύκλου είναι εγκεφαλικό, θέλει να νιώθει ότι έχει τον έλεγχο για αυτό και το κατάλληλο μασάζ στο κεφάλι μπορεί να το λιώσει και να το κάνει να πει ναι, σε ό,τι του ζητήσεις.

Ταύρος

Λαιμός

Φίλα τον ταύρο στο λαιμό και θα σου παραδοθεί με συνοπτικές διαδικασίες, αν μάλιστα βάλεις και δαγκωματιές στο παιχνίδι εναλλάξ με χάδια, θα γίνει χαμός.

Δίδυμος

Ώμοι

Μπορεί να σου φαίνεται βαρετό σημείο αλλά οι ώμοι είναι η πιο σημαντική ερωτογενής ζώνη για τους τρελούς δίδυμους. Μήπως επειδή είναι ΔΥΟ και δεν ξέρουν σε ποιον ώμο θα τους χαϊδέψεις πρώτα; Μήπως;

Καρκίνος

Στήθος

Το στήθος, ναι το στήθος. Ένας καρκίνος μπορεί να φτάσει σε οργασμό αν προηγηθούν τα κατάλληλα χάδια και φιλιά στο στήθος, μια δοκιμή θα σε πείσει.

Λέων

Ραχοκοκαλιά

Τα περήφανα λιοντάρια, τρελαίνονται για χάδια και μασάζ στην πλάτη. Πάρε ένα πούπουλο και πέρνα το σιγά- σιγά από τη ραχοκοκαλιά τους και αν δεν λιώσουν από ευχαρίστηση να μην ξαναδώ το Lion King.

Παρθένος

Κάτω κοιλιακή χώρα

Οι πάρα πολύ οργανωτικοί και φοβερά στρεσαρισμένοι παρθένοι απολαμβάνουν ιδιαίτερα τα χάδια και τα φιλιά χαμηλά στην κοιλιά τους. Ζήστε το σαν άλλος Mickey Rourke και Kim Basinger και παίξτε με παγάκια, θα περάσετε χάρμα. Μόνο μην βάλετε σαντιγί γιατί μετά θα μυρίζει ξινισμένο γάλα, κρίμα.

Ζυγός

Οπίσθια

Γενικότερα ο ζυγός απολαμβάνει χάδια και δαγκωματιές στα οπίσθιά του. Τον εξιτάρει τρελά σύμφωνα με τους πλανήτες. Ε, πλανήτες είναι, κάτι θα ξέρουν.

Σκορπιός

Γεννητικά όργανα

Ε, προφανώς και ο straight to the point σκορπιός θα είχε ως ερωτογενή ζώνη τα γεννητικά όργανα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα ξεχάσεις παντελώς τα υπόλοιπα σημεία, αλλά πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή *κυρίως* εκεί.

Τοξότης

Γοφοί

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να κατακτήσεις έναν τοξότη στο κρεβάτι είναι να τον αγγίξεις στους γοφούς. Καλά, προφανώς θα πρέπει να κάνεις και άλλα πράγματα, αλλά το πρώτο βήμα πρέπει να αφορά σε αυτό το σημείο του σώματός του. Για αυτό και η στάση doggy είναι μια από τις αγαπημένες του ζωδίου, τι νόμιζες;;

Αιγόκερως

Γόνατα

Αν θέλεις να ρίξεις στα πατώματα έναν αιγόκερω πρέπει να τον χαϊδέψεις στο πίσω μέρος από τα γόνατά του. Μόλις τον ακουμπήσεις εκεί θα λιώσει σαν παγωτό γρανίτα τον 15Αύγουστο στην Χαλκιδική.

Υδροχόος

Αστράγαλος

Είναι ερωτογενής ζώνη ο αστράγαλος; Σύμφωνα με τα άστρα αυτό το σημείο είναι το SOS για τους υδροχόους, για αυτό η στάση 69 τους ταιριάζει ταμάμ.

Ιχθύς

Πόδια

Τα ψαράκια είναι πολύ ανοιχτά στο κρεβάτι και στις προτάσεις των συντρόφων τους και δεν θα πουν όχι σε μασάζ, ειδικά αν είναι στα πόδια- τόσο στα μπούτια όσο και στις πατούσες, δεν κάνουν διακρίσεις.