ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 16/5

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο της Παρθένου και η μοναδική της κύρια όψη είναι το τρίγωνο με τον Ερμή δίνοντας στη μέρα μια σχετικά καλή ροή χωρίς ιδιαίτερες πιέσεις. Η Σελήνη στην Παρθένο προσφέρει την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να ανταποκριθούμε σε ένα φορτωμένο με υποχρεώσεις πρόγραμμα και φυσικά φέρνει σε πρώτο πλάνο τόσο τα θέματα της δουλειάς όσο και της υγείας. Μια δευτερεύουσα όψη με τον Άρη μπορεί να μας κάνει εύκολα πιο επικριτικούς ή μπορεί να είμαστε πιο αντιδραστικοί και να υπεραναλύουμε το καθετί ταλαιπωρώντας τον εγκέφαλο μας.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της μέρας ωθώντας την προσοχή σας σε θέματα της καθημερινότητας της δουλειάς, στις σχέσεις με συνεργάτες ή στους ανθρώπους που μπορεί να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε σας. Η μέρα προσφέρεται ακόμη και για να κάνετε κάτι σε σχέση με την υγεία, τη διατροφή, τη φυσική σας κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου ξυπνά το παιδί που κρύβεται μέσα σας. Η σημερινή μέρα σας δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ικανοποιήσετε κάποιες επιθυμίες σας. Αν τώρα έχετε ένα φορτωμένο πρόγραμμα, προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας για να τελειώνετε μια ώρα αρχύτερα και να κάνετε πλάνα για το βράδυ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια σας θα σας απασχολήσουν σήμερα ή μπορεί να κανονίζετε μαζί τους τα πλάνα σας για το Σαββατοκύριακο. Σήμερα ίσως είστε πιο συναισθηματικοί στις αντιδράσεις σας. Πάντως είναι από τις μέρες που πιο πολύ θα ευχαριστηθείτε να μείνετε σπίτι παρά να κανονίζετε για το βράδυ εξόδους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη βρίσκεται σε μια θετική θέση προς το ζώδιο σας στην Παρθένο δίνοντας μια πιο εξωστρεφή και ιδιαίτερα επικοινωνιακή χροιά στη μέρα σας. Αν σκέφτεστε να οργανώσετε κάποια πλάνα για το Σαββατοκύριακο με τους δικούς σας ανθρώπους η μέρα προσφέρεται. Ακόμη σήμερα είναι μια θετική μέρα για οικονομικές δοσοληψίες και οικονομικά θέματα.

ΛΕΩΝ

Μια αρκετά ευχάριστη μέρα για σας η Πέμπτη, καθώς η Σελήνη από την Παρθένο είναι ουδέτερη προς το ζώδιο σας. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τις παρορμητικές αγορές. Τις απογευματινές ώρες, μπορεί να έχετε κάποια ζητήματα σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και να πιεστείτε κάπως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σήμερα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας φέρνοντας σας στο επίκεντρο αλλά προσδίδοντας σας παράλληλα και λίγο άγχος ή ανησυχία. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε ένα ταξίδι για το Σαββατοκύριακο. Άλλοι μπορεί να έχετε αυξημένες επαφές για επαγγελματικούς ή οικογενειακούς λόγους. Γενικά η μέρα έχει έντονους ρυθμούς μαζί όμως και κάποια επιβάρυνση σε ψυχολογικό ή οικονομικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σας δημιουργεί τάσεις φυγής. Αν εργάζεστε, είναι από τις μέρες που θα προτιμούσατε να μη σας μιλάνε οι άλλοι πολύ και να περνάτε απαρατήρητοι. Από την άλλη μπορεί να σας βαραίνουν σήμερα οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις ή μπορεί να υπάρχει κι ένα επαγγελματικό παρασκήνιο που χρειάζεται να ξεδιαλύνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια μέρα που γιορτάζει τη φιλία είναι η σημερινή και μάλιστα είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί με τους φίλους σας, εκδηλώνοντας τα αισθήματα σας γι’ αυτούς. Ακόμη κι αν έχετε αρκετές υποχρεώσεις βρείτε χρόνο για να κανονίσετε μια έξοδο μαζί με τη παρέα σας και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα περάσετε όμορφα. Τις απογευματινές ώρες μπορεί να εκνευριστείτε παρόλα αυτά σε ένα επαγγελματικό ζήτημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη στην Παρθένο ακόμη κι αν δεν εργάζεστε το μυαλό σας σίγουρα θα είναι στον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών. Πιθανώς να έχετε όμως και κάποια συναισθηματική αντίδραση σε σχέση με τη δουλειά. Μπορεί να είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα για σας και να ολοκληρώσετε πολλές εκκρεμότητες σας ώστε να μην τις έχετε παρακάτω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με μια ταξιδιάρα Σελήνη έρχεται η Πέμπτη. Ενδεχομένως κάποιοι να αποφασίζετε να φύγετε για το Σαββατοκύριακο. Ακόμη μπορεί σήμερα να έρθετε σε επαφή με άτομα που μένουν στο εξωτερικό πχ στενούς φίλους ή συγγενείς. Δεν είναι απίθανο μάλιστα να υπάρχει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον στη μέρα, μια έλξη και να έχετε έτσι κι εξελίξεις στα προσωπικά αν είστε αδέσμευτες-οι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πέμπτη είναι μια μέρα που σας ρίχνει κάπως στα βαθιά των συναισθηματικών σας σχέσεων. Αν τα πράγματα είναι λίγο ζόρικα τότε μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη πίεση. Σε κάθε περίπτωση συζητήστε ό,τι προκύπτει και μην το κρατάτε μέσα σας γιατί έτσι του δίνετε ακόμη περισσότερη δύναμη. Θέματα που αφορούν στα οικονομικά μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα, αλλά προσέξετε τις παρορμητικές αγορές

ΙΧΘΥΕΣ

Μια σούπερ κοινωνική μέρα για σας είναι η Πέμπτη. Είναι η ιδανική μέρα για να κανονίσετε μια έξοδο, να κάνετε πλάνα ίσως για το Σαββατοκύριακο. Απλά με κάποιο τρόπο θα είστε λίγο πιο συναισθηματικοί κι ευαίσθητοι σήμερα με αυτά που θα σας λένε οι άλλοι και οι αντιδράσεις σας μπορεί κάποια στιγμή να φαίνονται υπερβολικές. Δεν είναι απίθανο να σας γίνει μια ωραία πρόταση που θα σας ενδιαφέρει, όχι απαραίτητα σε επαγγελματικό επίπεδο.