ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα έχουν ουρανοκατέβατες αλλαγές

Unsplash

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη κινούνται στον Ταύρο ήδη από τέλη Απριλίου, μια εξαιρετική πλανητική θέση τόσο για τις σχέσεις, όσο και τα οικονομικά μας αφού συνδέεται άμεσα με την ομορφιά, την ηρεμία, τη χάρη και τις απολαύσεις.

Ωστόσο, το αρμονικό αυτό κλίμα ανατρέπεται αφού ο Ήλιος συναντά τον απρόβλεπτο Ουρανό κα το Σάββατο 18/05/2024 θα ακολουθήσει η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στην ίδια μοίρα του ζωδίου. Αυτές οι όψεις θα μας φέρουν αντιμέτωπους με εκπλήξεις, απρόοπτα και ξαφνικές αλλαγές μέσα στις επόμενες ημέρες. Το asibiliou.gr μάς δίνει τις προβλέψεις του για το ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτές τις συνόδους.

Ταύρος

Βρίσκεστε στο επίκεντρο των εξελίξεων, αφού οι σύνοδοι του Ουρανού πραγματοποιούνται στο ζώδιο σας και εκ των πραγμάτων είστε εκείνοι που θα νιώσετε πιο έντονα από όλους την επιρροή. Θα έρθετε αντιμέτωποι με αλλαγές και ανατροπές οι οποίες θα επηρεάσουν τόσο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις όσο και τις επαγγελματικές συνεργασίες. Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να κάνετε δραστικές αλλαγές στην εμφάνιση σας. Εάν είστε δεσμευμένοι μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να διεκδικήσετε περισσότερη ελευθερία μέσα στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να κεραυνοβοληθείτε από ένα άτομο εντελώς αντισυμβατικό και εκκεντρικό για τα δικά σας γούστα. Είναι γνωστό ότι ανήκετε σε ένα ζώδιο σταθερό που αγαπάει τη ρουτίνα και αντιπαθεί τις αλλαγές και τις εκπλήξεις, όμως έχετε φτάσει σε ένα σημείο που πρέπει να κάνετε την υπέρβαση και να καλωσορίσετε το διαφορετικό που έρχεται στη ζωή σας.

Λέων

Οι σύνοδοι του ανατρεπτικού Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου θα στρέψουν όλη σας την προσοχή στην καριέρα και την κοινωνική σας εικόνα. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν απρόοπτες εξελίξεις και αλλαγές που αφορούν την επαγγελματική σας ζωή. Επιπλέον, γύρω από αυτές τις ημέρες μπορεί να υπάρξουν σημαντικές συζητήσεις ή ακόμα και μια νέα επαγγελματική πρόταση. Οι αλλαγές που έρχονται μπορεί να σας δημιουργήσουν ανησυχία και ανασφάλεια, όμως δεν θα πρέπει να το βάλετε κάτω ή να παραμερίσετε τις επιθυμίες και τους στόχους σας. Εκμεταλλευτείτε τη δημιουργικότητα και προωθήστε τις πρωτότυπες ιδέες που έχετε, αφού μπορεί να σας ανοίξουν δρόμους που δεν φανταζόσασταν. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, επομένως θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και ετοιμοπόλεμοι.

Σκορπιός

Οι σύνοδο του Ουρανού πραγματοποιούνται απέναντι σας, στο ζώδιο του Ταύρου, και φέρνουν ανατροπές και εκπλήξεις στις συνεργασίες σας, καθώς και στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να ξεφύγετε από καταπιεστικές καταστάσεις και θα τολμήσετε να κάνετε την επανάσταση σας και να διεκδικήσετε αυτά που θεωρείτε ότι σας αξίζουν. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε με ψυχραιμία τα νέα δεδομένα που θα έρθουν στο φως και μη βιαστείτε να αντιδράσετε σπασμωδικά. Εάν είστε ελεύθεροι, αυτές οι όψεις μπορεί να φέρουν έναν κεραυνοβόλο έρωτα, ή να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή σας. Ακόμα κι αν αυτή η σχέση δεν έχει διάρκεια στον χρόνο, θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης στην προσωπική σας ζωή.

Υδροχόος

Οι σύνοδοι του κυβερνήτη σας Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρουν νέα δεδομένα που αφορούν το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή. Είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες ημέρες να προκύψει μια ξαφνική μετακόμιση γεγονός που θα σας αγχώσει και θα σας δημιουργήσει ένταση. Επιπλέον, η σχέση με τα άτομα της οικογένειας σας θα είναι τεταμένη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν τσακωμοί και διαφωνίες που θα σας απομακρύνουν. Επίσης θα νιώσετε την ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθείτε και να διεκδικήσετε περισσότερη ελευθερία και αυτονομία μέσα στις σχέσεις σας. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχουν θέση στη ζωή σας, άτομα τα οποία δεν σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε και να προχωρήσετε μπροστά. Μη διστάσετε να κόψετε δεσμούς και να βγείτε οριστικά από φαύλους κύκλους.