ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 15/5

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της μέρας θα σχηματίσει απαιτητικές όψεις με τους πλανήτες που βρίσκονται στο ζώδιο του Ταύρου δηλαδή την Αφροδίτη, τον Ουρανό, τον Ήλιο και τον Δία, δημιουργώντας γκρίνια στη μέρα μας και κυρίως στις σχέσεις. Σήμερα επίσης ο Ερμής προχωρά στο σταθερό, πρακτικό και γήινο ζώδιο του Ταύρου δίνοντας διαφορετική διάσταση στην επικοινωνία, τις δοσοληψίες και τις μετακινήσεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Η Τετάρτη ξεκινά με μεγαλύτερο ενθουσιασμό, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο εξωστρεφές και φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα. Κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή, να είστε πιο δημιουργικοί, αλλά και να βρείτε χρόνο είτε για ένα χόμπι ή σπορ που σας ευχαριστεί. Όμως προσέξτε θέματα των οικονομικών.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Πιο απαιτητική η Τετάρτη με αρκετά φορτωμένο το πρόγραμμά σας. Πιθανώς σήμερα, να πιεστείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις γιατί κάποιος άλλος βιάζεται. Εσείς βέβαια καλύτερα να αντιδράσετε παίρνοντας το χρόνο σας. Μπορεί κάποιο μέλος της οικογένειας σας να σας πατήσει τα λάθος κουμπιά και να σας βγάλει μια απρόβλεπτη αντίδραση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έλλειψη ελευθερίας ή επιλογών, μπορεί να σας αναστατώνει περισσότερο από άλλους και σήμερα ίςως να είστε εκνευρισμένοι ή να ξεσπάτε σε λάθος ανθρώπους και για λάθος λόγο. Δείξτε κατανόηση πρώτα στον εαυτό σας! Είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή και να φλερτάρετε διαδικτυακά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σας απασχολούν κάποια προσωπικά ή οικονομικά ζητήματα που σας ασκούν πίεση. Ίσως περιμένετε κάποια απάντηση, έχετε αγωνία για ένα οικονομικό ή άλλο ζήτημα. Από την άλλη μπορεί να θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές για να σας φτιάξουν τα κέφια. Ο τομέας των φίλων, των συνεργατών, αλλά και των στόχων σας έρχεται στο προσκήνιο.

ΛΕΩΝ

Στρες, απαιτήσεις και κάπως πιο εντατικοί ρυθμοί από σήμερα μέχρι αύριο για σας. Η Τετάρτη παρ’ όλα αυτά είναι μια μέρα που προωθεί την αυτοέκφραση. Όταν κοντράρονται τόσοι πλανήτες που σας αφορούν και κυρίως η Σελήνη αυτά που θέλει η καρδιά σας μπορεί να μη συμβαδίζουν με αυτά που θέλουν οι άλλοι και να καταπιέζεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Τετάρτη ξεκινά μάλλον με τεμπέλικη διάθεση, αλλά γρήγορα θα «ξυπνήσετε». Ίσως αντιμετωπίσετε κάποια αντίσταση σε μια συζήτηση ή μπορεί να σας πιέσουν σε ένα επαγγελματικό θέμα. Εσείς δεν είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε το βήμα των άλλων. Επιβάλλετε τους δικούς σας ρυθμούς όπου μπορείτε.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα με τις απαιτητικές όψεις που σχηματίζει σήμερα, μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη αναστάτωση σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας ή με κάποιο άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον. Από σήμερα προχωρά στον Ταύρο και ο Ερμής ενθαρρύνοντας σας να δείτε τις πρακτικές πλευρές της δουλειάς και των οικονομικών σας για να κάνετε τροποποιήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επικεντρωθείτε σε θέματα εργασίας στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Άλλωστε η καριέρα σας, με τη Σελήνη στον Λέοντα θα είναι προτεραιότητα. Όμως φαίνεται ότι μπορεί να έχετε διαφορετικές αντιλήψεις και απόψεις από τους συνεργάτες σας και να μην υπάρχει συμφωνία σχετικά με το πως θέλετε να γίνει η δουλειά. Από σήμερα μέχρι αύριο το πρωί γενικότερα, θα είστε πιο πιεσμένοι σε θέματα που αφορούν στη δουλειά και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σας δίνει ένα ενθουσιώδες ξεκίνημα στη μέρα σας. Είναι μια θετική Σελήνη για να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, τα ταλέντα σας, να ασχοληθείτε περισσότερο με ζητήματα σπουδών, προόδου στα επαγγελματικά, να προωθήσετε τους στόχους σας ή να βρείτε μια ωραία ιδέα για να επεξεργαστείτε περισσότερο και να την υλοποιήσετε αρκεί όλα τα παραπάνω να έχουν ένα πιο πρακτικό προσανατολισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα ξεκινά με έμφαση στα πρακτικά και οικονομικά σας ζητήματα και μάλιστα σ’ αυτόν τον τομέα μπορεί να έχετε και μεγαλύτερη αγωνία. Είναι μια μέρα για να οργανωθείτε καλύτερα, να δείτε πως θα ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Ίσως έχετε να αντιμετωπίσετε κάποια διαφωνία επί οικονομικών θεμάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη, έχει πάρει θέση από χθες ακριβώς απέναντι σας. Μολονότι αυτό σημαίνει απαιτητικές μέρες για σας με την έννοια ότι πολλοί θα σας αποταθούν για να ζητήσουν μια γνώμη, φαίνεται ότι θα είστε κι εσείς πιο πρόθυμοι να τους ακούσετε. Αυτές τις μέρες όμως χρειάζεται προσοχή σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας γιατί μπορεί να προκύψει ξαφνικά ένταση.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα τετράγωνα της Σελήνης με τους πλανήτες στον Ταύρο, μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν λίγο σε θέματα υγείας ή εργασίας. Η σημερινή κι η αυριανή μέρα ως ένα βαθμό θα είναι αρκετά πιεστικές μέρες. Πρέπει να είστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες ακόμη κι αν διαφωνείτε με κάποιους.