ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 10 Δεκεμβρίου;

Κριός

Σήμερα θα έχεις την τάση να ταυτίσεις την αυτοπεποίθησή σου με την οικονομική σου επιφάνεια και σε περίπτωση που αυτά δεν είναι όπως θέλεις, τότε η αυτοπεποίθησή σου θα εξαφανιστεί. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο, θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ξεκινήσεις αποταμίευση, καθώς θα νιώσεις πως οι υποχρεώσεις σου θα είναι αυξημένες σε σχέση με τα έσοδά σου. Απόφυγε νέα οικονομικά ανοίγματα, γιατί σήμερα δεν ευνοούνται.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα σου προκαλέσει κυκλοθυμικές αντιδράσεις που θα επηρεάσουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο, θα δημιουργήσει προβλήματα καθώς θα διαπιστώσεις πως οι άλλοι δεν είναι καθόλου υποστηρικτικοί απέναντί σου. Πάνω στον εκνευρισμό σου μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις που θα είναι πολύ δύσκολο να ξεπεραστούν για αυτό μην τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα.

Δίδυμοι

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να μείνεις μόνος/η και να έρθεις πιο κοντά στον εαυτό σου και τις ανάγκες του. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και είναι πολύ πιθανό να φέρει υπερβολικές σκέψεις και να ξυπνήσει φοβίες και ανασφάλειες. Το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο, είναι πιθανό να σου δημιουργήσει δυσθυμία, καθώς δε θα ξέρεις τι είναι αυτό που έχεις ανάγκη σήμερα. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και η απάντηση θα έρθει μόνη της.

Καρκίνος

Οι αγαπημένοι σου φίλοι, οι συνάδελφοι και οι άνθρωποι που δραστηριοποιείστε μαζί σε κάποιο σύλλογο θα σε απασχολήσουν σήμερα, καθώς θα φέρουν νέα και θέματα προς συζήτηση. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο, δείχνει πως θα υπάρξει απόσταση ανάμεσα σ’ εσένα και τους φίλους σου, καθώς οι απόψεις σας δε θα είναι ίδιες. Δες τη σημερινή ημέρα σαν πρόκληση, ώστε να αναλύσεις με επιχειρήματα τις ιδέες και τις απόψεις σου και να καταφέρεις να υπερισχύσεις.

Λέων

Οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις θα έρθουν σε πλήρη αντίθεση με τις προσωπικές, με αποτέλεσμα το δίλημμα να είναι αρκετά σοβαρό. Είναι πιθανό να μη σε ικανοποιεί η δουλειά σου και να σκέφτεσαι μια αλλαγή ή ακόμα και να ασχοληθείς με κάτι εντελώς νέο. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα φέρει εσωτερικές συγκρούσεις, που θα επηρεάσουν την κρίση σου. Προσπάθησε να μην αποφασίσεις οτιδήποτε εν βρασμώ, γιατί μετά θα είναι πολύ δύσκολο να αναθεωρήσεις και να αλλάξεις πορεία πλεύσης.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα φέρει νέα και επαφές με το ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον και με ανθρώπους που δε βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο, μπορεί να φέρει συζητήσεις που θα αποκαλύψουν τις διαφορετικές απόψεις σου σε σχέση με το περιβάλλον σου και θα σε βάλει στη διαδικασία να τις υποστηρίξεις. Μπορείς να το κάνεις με ήρεμο τρόπο και δε χρειάζεται να χάσεις τη ψυχραιμία σου, γιατί έτσι θα χάσεις και το δίκιο σου.

Ζυγός

Η διάθεσή σου δε θα είναι στα καλύτερα της σήμερα, καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο θα φέρει συναισθηματική αναστάτωση, που θα δυσκολευτείς να διαχειριστείς. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο, θα εντείνει τις εσωτερικές συγκρούσεις καθώς θα προσπαθήσεις να επιβληθείς στις ανάγκες σου και να αγνοήσεις μερικές από αυτές. Μην είσαι αυστηρός/η με τον εαυτό σου και μην προσπαθήσεις να γίνεις τέλειος/α, γιατί θα σπαταλήσεις ενέργεια σε ουτοπίες.

Σκορπιός

Οτιδήποτε και να αποφασίσεις σήμερα, θέλεις να είναι αρεστό και στους γύρω σου και κάπου εδώ θα ξεκινήσουν τα μπερδέματα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο, θα σε κάνει να αφήσεις πίσω τις ανάγκες σου, για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες των άλλων και αυτό θα σου στοιχίσει. Η ημέρα δεν προσφέρεται για νέες συμφωνίες, νέες σχέσεις, αλλά και οικονομικά ανοίγματα, για αυτό κάνε υπομονή και απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις.

Τοξότης

Η ξεκούραση θα είναι άγνωστη λέξη για εσένα σήμερα, καθώς είσαι αποφασισμένος/η να ξεμπερδεύεις με τις υποχρεώσεις σου μια και καλή! Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα φέρει κούραση, που θα ενισχυθεί όταν θυμηθείς πως έχεις «θέλω» που έχεις παραμελήσει, για να ασχοληθείς με τα «πρέπει». Κάνε υπομονή και αν τελειώσεις με τις υποχρεώσεις σου, θα έχεις χρόνο να ασχοληθείς με αυτά που θέλεις και μάλιστα χωρίς τύψεις!

Αιγόκερως

Σήμερα θα έχεις χρόνο για να ξεκουραστείς και να ασχοληθείς με τα χόμπι σου και τις δραστηριότητες που σε ευχαριστούν, όμως αυτό δε θα σου είναι αρκετό. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο είναι υπεύθυνο για τη διάθεσή σου, καθώς με οτιδήποτε και να ασχοληθείς, κάτι θα σου λείπει. Στην πραγματικότητα θέλεις να έχεις μια τέλεια ημέρα, αλλά η τέλεια ημέρα δεν απαιτεί διαφορετικά και ασυνήθιστα πράγματα, αλλά καλή διάθεση και παρέα με ανθρώπους που αγαπάς.

Υδροχόος

Είναι πολύ πιθανό να ψάχνεις αφορμή για να εξωτερικεύσεις αυτά που κρύβεις μέσα σου και να εκφράσεις τη δυσαρέσκειά σου, καθώς θα θυμηθείς όλους όσους σε έχουν αδικήσει σήμερα! Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα σε κάνει να διαπιστώσεις πως οι ανάγκες σου θα συγκρουστούν με τις ανάγκες της οικογένειάς σου ή δε θα βρεις την υποστήριξη που περιμένεις όσον αφορά τα σχέδιά σου. Άφησε την ημέρα να περάσει «αναίμακτα» και μην προσπαθείς να βρεις το δίκιο σου σήμερα.

Ιχθύς

Σήμερα θα αποφασίσεις να συσφίξεις τις σχέσεις σου με αδέρφια, ξαδέρφια και γνωστούς, καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο θα σε κάνει αρκετά επικοινωνιακό, με αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτείς. Το τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο μπορεί να δημιουργήσει θέματα, καθώς οι άλλοι δε θα είναι υποστηρικτικοί προς εσένα και τα σχέδιά σου. Προτίμησε να τους αγνοήσεις διακριτικά, παρά να μπεις στη διαδικασία να εξηγήσεις, γιατί θα δημιουργηθούν εντάσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;