ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 10/5

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή, 10 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στους Διδύμους, αλλά τις πρωινές ώρες εγκλωβίζεται από τον Κρόνο καθώς σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον πλανήτη των περιορισμών. Μόνο η ευελιξία και η επινοητικότητα μας είναι αυτή που θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τα όποια εμπόδια βρεθούν στο δρόμο μας. Η επόμενη όψη της Σελήνης το βράδυ θα είναι το εξάγωνο με τον Ερμή κι έτσι θα καταφέρουμε να βρούμε λύσεις σε ό,τι μας προβληματίζει.

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Κρόνο που ολοκληρώνεται τις πρωινές ώρες, μπορεί να δημιουργεί κάποια εμπόδια στην επικοινωνία ή μπορεί να περιορίζει τις μετακινήσεις ή τις συνθήκες στην καθημερινότητα σας. Σήμερα προσέξτε επαφές με στενούς συγγενείς αλλά και την οδήγηση και το μεταφορικό σας μέσο.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τετράγωνο Σελήνης– Κρόνου μπορεί να δημιουργεί κάποια προβλήματα τις πρωινές ώρες ή κάποια εμπόδια στη δράση σας. Κάποιος στόχος σας πιθανώς να μην προχωρά ή να μην έχει την εξέλιξη που θα θέλατε. Οι βιαστικές αποφάσεις είναι αυτές που μπορεί να κάνουν ζημιά με την όψη Σελήνης – Κρόνου, οπότε πάρτε το χρόνο σας, ηρεμήστε, δείτε πώς αλλιώς μπορείτε να κάνετε αυτό που θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη από το ζώδιο σας σχηματίζει σήμερα το πρωί τετράγωνο με τον Κρόνο, δημιουργώντας μια πιο απαιτητική κατάσταση στην επικοινωνία με τους άλλους. Κάποιοι μπορεί να νιώθετε ότι σας καταπιέζουν. Αν μπορείτε με ήπιο και διπλωματικό τρόπο να εξηγήσετε τι σας ενοχλεί τότε κάντε το.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ιδιαίτερα απαιτητικό το πρωινό, καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους και τον τομέα της ψυχολογίας σας συναντά τον πλανήτη των περιορισμών. Προσπαθήστε να περιορίσετε το χρόνο που αφιερώνετε σε πράγματα που δεν αλλάζουν και κοιτάξτε να συγκεντρωθείτε σε ό,τι μπορείτε να αλλάξετε εσείς με τη στάση ή τη δράση σας. Αποφύγετε ακόμη την εμπλοκή σας σε κουτσομπολιά.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα πρέπει να δείξετε όχι μόνο ευελιξία στον τρόπο που επικοινωνείτε, αλλά και αρκετή ενσυναίσθηση. Εσείς οι Λέοντες, αγαπάτε την αλήθεια και την ειλικρίνεια, απλά ο τρόπος που τη λέτε σήμερα πρέπει να είναι λίγο πιο διπλωματικός. Επίσης δεν είναι το κατάλληλο πρωινό για οικονομικές συζητήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια αρκετά έντονη μέρα, καθώς τις πρωινές ώρες η Σελήνη δημιουργεί τετράγωνο με τον Κρόνο, δυσκολεύοντας τα πράγματα κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά. Στην πορεία της μέρας τα πράγματα βελτιώνονται. Το απόγευμα το εξάγωνο Σελήνης – Ερμή είναι βοηθητικό για μια εξέλιξη σε ένα οικονομικό θέμα.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη συναντά τον Κρόνο σήμερα το πρωί σε μια απαιτητική όψη που θέλει λεπτούς χειρισμούς και σίγουρα όχι παρορμητικές αποφάσεις. Αυτό αναφέρεται τόσο σε θέματα που αφορούν στο μέλλον της δουλειάς, όσο και σε θέματα που άπτονται των ιδεών σας. Αν κάτι βλέπετε ότι δεν πηγαίνει όπως το θέλετε, η έξυπνη ιδέα είναι να κερδίσετε χρόνο. Ακόμη μην προσπαθείτε σήμερα να επιβάλλετε τις απόψεις σας στους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απαιτητικό το πρωί της Παρασκευής καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο δημιουργεί όξυνση στις επαφές και περιορισμούς. Παρ’ όλα αυτά αν νιώθετε ότι δεν εισακούγεστε είτε σε προσωπικές σχέσεις είτε σε επαγγελματικές κι αυτό σας θυμώνει, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να το συζητήσετε. Όμως αυτή η συζήτηση πρέπει να γίνει με τακτ και διπλωματία. Πολύ πιο άνετο το απόγευμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Παρασκευή θέλει ειδικούς χειρισμούς από την πλευρά σας για να μην ταλαιπωρηθείτε. Καταρχάς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να πάτε ανοιχτά κόντρα με τους άλλους ούτε να θέτετε τελεσίγραφα. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να είστε ευέλικτοι, να έχετε ενσυναίσθηση και να αφήσετε στην άκρη ενοχές για πράγματα του παρελθόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρέπει να αντιληφθείτε αυτή την περίοδο με τον Άρη σε κόντρα προς το ζώδιο σας, ότι είναι πολύ δύσκολο να ελέγχεις τα πάντα, όσο κι αν το θες. Αν το συνειδητοποιήσετε αυτό θα καταφέρετε να έχετε περισσότερη ψυχική ηρεμία. Από την άλλη αν θέλουμε να δούμε και μια θετική πλευρά αυτής της όψης είναι ότι μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε λίγο πιο συγκεντρωμένοι στη δουλειά και πιο αυστηροί σε θέματα διατροφής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη από τους Διδύμους έρχεται σήμερα σε σύγκρουση με τον Κρόνο τις πρωινές και μπορεί να νιώθετε ότι μπροστά σας υπάρχει ένα εμπόδιο που φρενάρει την πρόοδο σας. Αν βλέπετε ότι κάτι δεν προχωρά όπως το θέλετε μην βιαστείτε το πρωί να απογοητευτείτε. Βρείτε ίσως έναν εναλλακτικό τρόπο για να το υλοποιήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο της Σελήνης από τους Διδύμους τις πρωινές ώρες με τον Κρόνο, δεν είναι μια εύκολη όψη ειδικά όταν αφορά θέματα σχέσεων προσωπικών ή επαγγελματικών. Η συμβουλή μου είναι να προσπαθήσετε να αποφύγετε σήμερα το πρωί συζητήσεις που μπορεί να ξεσηκώσουν αντιδράσεις. Αν νιώθετε βέβαιοι ότι μπορείτε να διαχειριστείτε τα νεύρα σας μπορείτε να κάνετε μια ήπια κουβέντα τις απογευματινές ώρες.