ΖΩΔΙΑ

Ποια στάση στο σεξ ταιριάζει στο ζώδιό σου;

Unsplash

Όλοι κάνουμε σεξ, αλλά το να γνωρίζουμε τη σωστή στάση που μας χαρίζει τη μεγαλύτερη απόλαυση, χρειάζεται πολύ πειραματισμό.

Κάθε ζώδιο όπως έχουμε δει σε διάφορες περιπτώσεις, έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Τι ίδιο ισχύει και στη σεξουαλική ζωή των ζωδίων. Ποια είναι λοιπόν η στάση του σεξ που στέλνει κάθε ζώδιο στον 7o ουρανό; Κάνε scroll για να μάθεις.

Ποια στάση στο σεξ ταιριάζει στο ζώδιό σου; Unsplash

Κριός: Κάτι στα όρθια

Αυτό το παθιασμένο και παρορμητικό ζώδιο απολαμβάνει καλύτερα τα πράγματα, όταν είναι γρήγορα και με ρυθμό. Είτε στο σπίτι, είτε στο σπίτι ενός φίλου, είτε σε δημόσιες τουαλέτες, (ανάλογα με το ρίσκο που παίρνει κάθε φορά) ο Κριός απολαμβάνει το σεξ στα όρθια όσο καμία άλλη στάση.

Ταύρος: Αντίστροφη καουμπόισσα

Αν υπάρχει μια στάση του σεξ που «φωνάζει» Ταύρο, αυτή είναι η αντίστροφη καουμπόισσα. Η συγκεκριμένη στάση, αν και μία από τις πιο επικίνδυνες που υπάρχουν, προσφέρει καλή πρόσβαση καθώς και την ευχαρίστηση που συνδυάζεται με αυτό το συναίσθημα όπου μπορούν να δείξει στον παρτενέρ του, ποιος είναι το αφεντικό.

Δίδυμοι: Το κολιέ της Αφροδίτης

Οι Δίδυμοι απολαμβάνουν να βλέπουν τις αντιδράσεις, τις εκφράσεις του προσώπου του σεξουαλικού τους παρτενέρ και η συγκεκριμένη στάση, τους τα προσφέρει όλα. Η συγκεκριμένη στάση απευθύνεται σε προπονημένους και απαιτεί μεγάλη προσήλωση, αλλά και επιμονή. Ένας από τους 2 στέκεται όρθιος, ενώ ο άλλος είναι μισοκαθισμένος στο κρεβάτι (ή στο τραπέζι) με τα πόδια σηκωμένα.

Καρκίνος: Κουτάλι

Αυτή είναι μια ασφαλής και επίσης αρκετά άνετη στάση σεξ για πολλούς. Η σωματική επαφή και η «τρυφερή» ταυτότητα της συγκεκριμένης στάσης, ταιριάζουν γάντι στους ρομαντικούς Καρκίνους.

Λέων: Καπετάνιος

Οι Λέοντες είναι παθιασμένοι εραστές που αγαπούν την προσοχή. Και η στάση του Καπετάνιου είναι η ιδανική για σεξουαλική απόλαυση στο μάξιμουμ. Σε αυτή τη στάση ο ένας από τους 2 ξαπλώνει ανάσκελα στο κρεβάτι και ο άλλος στέκεσαι όρθιος από πάνω του, κρατώντας τα πόδια του άλλου ανοιχτά στον αέρα σαν τιμόνι πλοίου. Captain, my captain!

Παρθένος: Η στάση της Αφροδίτης

Αυτή η στάση, που είναι επίσης γνωστή ως η στάση της Αφροδίτης εκπληρώνει την ανάγκη ενός Παρθένου να είναι ένας στοχαστικός και εξυπηρετικός σύντροφος. Σε αυτή τη στάση, παρόλο που η γυναίκα είναι από πάνω, ο άνδρας εξακολουθεί να την κρατάει στα χέρια του και να τη βοηθάει να κινηθεί.

Ζυγός: Στάση γάτα

Οι Ζυγοί θέλουν ισορροπία παντού. Και το σεξ δεν ξεφεύγει από αυτόν τον κανόνα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει σε αυτή την παραλλαγή του ιεραποστολικού, είναι ο ένας από τους 2 να στηριχτεί στις μύτες των ποδιών του και να ανασηκώσει τους γοφούς του.

Σκορπιός: 69

Αυτό το ζώδιο λατρεύει το 69 αν ο σύντροφός του είναι έτοιμος για αυτό. Τους αρέσει το «τρελό» και διασκεδαστικό σεξ και το γεγονός ότι μπορούν να εξερευνήσουν το πιο σημαντικό σεξουαλικό όργανο του συντρόφου τους κάνει αυτή τη στάση ιδανική για κάθε Σκορπιό.

Τοξότης: Το σήμα Χ

Σε αυτή τη θέση, ένας Τοξότης μπορεί να εκπληρώσει τη μεγάλη φαντασία του/της και η ανατομία αναλαμβάνει δράση. Τα σώματα και των 2 σε αυτή τη στάση μπλέκονται, σχηματίζοντας 2 παθιασμένα Χ.

Αιγόκερως: Το άνθος του λωτού

Η στάση του λωτού, είναι μια τροποποιημένη εκδοχή του ιεραπoστoλικoύ. Εδώ, αυτός που θα πραγματοποιήσει τη διεiσδυση πρέπει να καθίσει με την πλάτη τεντωμένη και τα πόδια του ανοιχτά, ενώ το άλλο άτομο θα καθίσει ανάσκελα μπροστά στο ταίρι του.

Υδροχόος: Ο άνθρωπος-καρέκλα

Γνωστό και ως twisted amazon, σε αυτή τη θέση, ο ελεύθερος Υδροχόος μπορεί να διασκεδάσει και να μην είναι καθόλου παραδοσιακός. Σε αυτή τη στάση ο Υδροχόος μεταμορφώνεται στον άνθρωπο-καρέκλα και δέχεται στα πόδια του τον σύντροφό του, κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Ιχθύες: Γιν Γιανγκ

Το σύμβολο αυτού του ζωδίου μοιάζει ήδη με γιν γιανγκ. Αυτό το ζώδιο που αγαπά την οικειότητα, λατρεύει το 69, με μια πιο τρυφερή ανατροπή. Σε αυτή τη στάση το ζευγάρι δημιουργείτε ένα είδος κουτιού και εξερευνά το στοματικό σεξ με περισσότερη οικειότητα.