ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 9/5

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη, 9 Μαΐου.

Η μέρα έρχεται με μεγαλύτερη εξωστρέφεια και υπάρχει μεγαλύτερη «πλανητική» αρμονία. Οι κύριες όψεις της Σελήνης στη διάρκεια της μέρας είναι το τρίγωνο με τον Πλούτωνα τις πρωινές ώρες που ενισχύει την αυτοπεποίθηση μας, προσδίδει βάθος στον λόγο μας και στα συναισθήματά μας και βοηθά στην ενδυνάμωση των σχέσεων μας. Καθώς και ο Πλούτωνας βρίσκεται επίσης σε ένα ζώδιο ιδιαίτερα κοινωνικό τον Υδροχόο, κάνει τη μέρα θετική για όλων των ειδών τις συνεργασίες και τις σχέσεις. Πρωτοβουλία, διεκδίκηση, επιθυμία οι λέξεις κλειδιά για τη σημερινή μέρα που ευνοεί και τους έρωτες!

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα με τη Σελήνη στους Διδύμους ο τομέας της επικοινωνίας θα πάρει φωτιά. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να αναλάβετε μάλιστα εσείς οι ίδιοι πρωτοβουλία για συζητήσεις. Κάποια από αυτές μπορεί να αποκτήσει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον αν είστε μόνες-οι. Εξαιρετική μέρα για να διερευνήσετε προοπτικές για σπουδές ή για τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σημερινή μέρα ωθεί την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών και δεν είναι απίθανο να ασχοληθείτε αρκετά με αυτά ή να συζητήσετε τις οικονομικές παραμέτρους μιας επαγγελματικής συνεργασίας. Σήμερα όμως είναι μια θετική μέρα και για να πείσετε τους άλλους για τις ικανότητες σας στη δουλειά και να τους εντυπωσιάσετε ανεβάζοντας έτσι τις επαγγελματικές σας μετοχές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας δημιουργώντας ένα μικρό στρες από τη μια για να βγουν όσα έχετε υπολογίσει να κάνετε κι από την άλλη σας φορτίζει λίγο περισσότερο συναισθηματικά. Επίσης σήμερα η διαίσθηση σας μπορεί να λειτουργεί καλύτερα από τη λογική σας γι’ αυτό μην την υποτιμήσετε. Ακόμη θα νιώσετε ότι έχετε τη συμπαράσταση από συνεργάτες και φίλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μια σημαντική συνεργασία ή μια σημαντική προσωπική σχέση θα σας απασχολήσει σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους στα μετόπισθεν του Ηλιακού σας ωροσκοπίου. Πιθανώς βέβαια να σας δημιουργεί και μια αίσθηση βάρους όλο αυτό ή να σας βάζει σε δεύτερες σκέψεις αν πραγματικά το θέλετε στη ζωή σας. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη στον Κριό θα στρέψει την προσοχή σας περισσότερο στα επαγγελματικά.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στους Διδύμους προάγει την κοινωνική σας διάθεση έτσι σήμερα μπορεί να έχετε πολλές επαφές με φίλους και συνεργάτες. Είναι μια σχετικά πιο ήπια μέρα σε σχέση με τις προηγούμενες μέσα σε μια περίοδο που η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις σάς βαραίνουν. Ωραίο το βράδυ για να κανονίσετε κάτι και με φίλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι από τις απαιτητικές της εβδομάδας, καθώς η Σελήνη από τις πρώτες ώρες της ημέρας θα βρίσκεται στους Διδύμους στρέφοντας την προσοχή σας σε θέματα της καριέρας δημιουργώντας περισσότερες υποχρεώσεις. Οι βραδινές ώρες έχουν κάτι χαλαρό και μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε για να περάσετε χρόνο με τον σύντροφο σας ή να κάνετε κάτι που σας διασκεδάζει ιδιαίτερα.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα έρχεται με αρκετές απαιτήσεις αλλά η πολύ θετική όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να βγάλετε πέρα τις υποχρεώσεις σας αγόγγυστα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι τα όρια σας ακόμη και μέσα στην ίδια σας την οικογένεια. Η Σελήνη στους Διδύμους σας βοηθά να επικοινωνήσετε καλύτερα τις σκέψεις και τις ανάγκες σας ενώ είναι ευνοϊκή και για τις μετακινήσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στους Διδύμους σας θέλει εστιασμένους και συγκεντρωμένους στις επαγγελματικές και οικονομικές σας υποχρεώσεις και σας δίνει και στοιχεία σε σχέση με το ποια πράγματα πρέπει να βελτιώσετε κυρίως σε επίπεδο επικοινωνίας. Ακόμη είναι πιθανόν να ασχοληθείτε ή να έχετε μια συζήτηση με ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σας π.χ τον εργοδότη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή μέρα έχει ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία αγαπητοί μου Τοξότες καθώς σχηματίζεται το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον τομέα της επικοινωνίας και των καθημερινών σας επαφών. Ακόμη δεν είναι απίθανο να συζητάτε για μια νέα συνεργασία ή να την επισημοποιείτε κιόλας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα βρίσκει τη Σελήνη στους Διδύμους στον τομέα της εργασίας κάνοντας την Πέμπτη ιδιαίτερα απαιτητική ως προς τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας στη δουλειά ή και στο σπίτι. Σαφώς αυτή η θέση πέραν της δυσκολίας δείχνει ότι είστε πρόθυμοι να αναλάβετε ευθύνες και μάλιστα ακριβώς επειδή φαίνεστε προς τα έξω και πιο ώριμοι σας εμπιστεύονται και περισσότερο στο χώρο εργασίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη από τους Διδύμους συναντά τον Πλούτωνα σε τρίγωνο κι αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για τη διάθεση, τις σχέσεις σας, τις φιλίες σας αλλά και τους στόχους που έχετε. Ιδιαίτερα επικοινωνιακή η σημερινή μέρα και καλά θα κάνετε να την αξιοποιήσετε με θάρρος και γενναιότητα. Εξαιρετική μέρα και για την οικογενειακή αλλά και την ερωτική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σε όλη τη διάρκεια της μέρας είναι αρκετά απαιτητική ως προς τις υποχρεώσεις που θα έχετε είτε στο σπίτι και την οικογένεια είτε και σε θέματα επαγγελματικά. Το μεσημέρι πάντως φαίνεται ότι μπορεί να φέρει ένα θετικό νέο για κάποιο οικονομικό σας ζήτημα. Προσέξτε τις παρορμητικές αγορές.