VIRAL

Viral: Αυτό το ελληνικό γαμήλιο βίντεο θα σε κάνει να δακρύσεις

Τα τελευταία χρόνια, αν έχεις πάει καλεσμένη σε γάμο θα έχεις παρατηρήσει ότι η νέα μόδα είναι τα βίντεο. Κάποια ζευγάρια επιλεγουν να μοιραστούν με τους καλεσμένους την ιστορία τους, μέσα από φωτογραφίες και βίντεο. Έτσι έκαναν και ο Στρατής και η Κατερίνα, μόνο που στη δική τους περίπτωση το αποτέλεσμα ήταν συγκινητικό όχι μόνο για όσους τους γνώριζαν καλά αλλά για όλο το ελληνικό διαδίκτυο.

Στο βίντεο που πρωταγωνίστησαν, “ερμηνεύουν” το τραγούδι της Γλυκερίας “Δεν έχω πολλά” στη νοηματική. Με αυτό τον τρόπο, θέλησαν να ευχαριστήσουν κάποιους καλεσμένους τους που δεν είχαν τη δυνατότητα να ακούσουν αυτό το τραγούδι που επέλεξαν να χορέψουν ως νεόνυμφοι και περιγράφει την αγάπη τους.

Η Γλυκερία ανέβασε το βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, αφού πριν είχε κάνει το γύρω του διαδικτύου. Πάνω από 15.000 προβολές μέσα σε λιγότερο από εβδομάδα – ναι, αυτό θα πει viral για τα ελληνικά δεδομένα.

 

Η ιστορία πίσω από αυτό το βίντεο, είναι πραγματικά συγκινητική και μπορείς να την διαβάσεις παρακάτω όπως ακριβώς παρατίθεται στο βίντεο που ανέβασε η Γλυκερία.

Ο Στρατής Διονυσάτος που έχασε την ακοή του από κροτίδα το 2010 στο γήπεδο Πλωμαρίου συγκίνησε στον γάμο του με την Κατερίνα Αγγελη. Ήταν Απρίλιος του 2010, όταν στο γήπεδο Πλωμαρίου, ο Στρατής Διονυσάτος έχοντας μόλις περάσει εκτός παιχνιδιού σε αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος, κάθεται δίπλα στα κάγκελα που χωρίζουν τον αγωνιστικό χώρο με την εξέδρα, για να λύσει τα κορδόνια στα παπούτσια του. Δευτερόλεπτα αργότερα μια κροτίδα σκάει δίπλα του ακριβώς, προκαλώντας του σοβαρή ζημιά στα δυο αφτιά του και κώφωση σε μεγάλο βαθμό, σε ποσοστό που ξεπερνά το 70%. Λίγα χρόνια αργότερα, το ατύχημα αυτό, έχει γίνει αφορμή ο Στρατής να αποτελεί παράδειγμα ανθρώπου με ψυχή και δύναμη που θα ζήλευε ο καθένας μας, έχοντας μετατρέψει το πρόβλημα υγείας του σε πηγή ζωής για τον ίδιο και τους οικείους του. Και αυτή η δύναμη ψυχής αποτυπώθηκε και κορυφώθηκε τον Ιούλιο του 2016 όταν ο Στρατής και η αγαπημένη του Κατερίνα, παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών στο Καγιάνι σε μια τελετή που θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη όσων την παρακολούθησαν.

Πολύ δε περισσότερο όμως θα μείνει στη μνήμη μας το μικρό βίντεο του γάμου τους, που σκέφτηκαν και συνέθεσαν τα ίδια τα παιδιά (μαζί με τους εικονολήπτες βέβαια). Ο Στρατής μετά τον τραυματισμό του δεν σταμάτησε το ποδόσφαιρο, αλλά το συνέχισε με το ίδιο πάθος. Μάλιστα αμέσως μόλις έγινε γνωστή η περιπέτεια της υγείας του επικοινώνησαν μαζί του εκπρόσωποι της ομάδας του Πανελλήνιου Ομίλου Κωφών, οι οποίοι τον ενέταξαν σ’ αυτήν. Από τότε ο Στρατής μαζί με τους συμπαίκτες του έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδος και δυο φορές το Champions League Κωφών, αλλά, το κυριότερο, απέκτησε φίλους και μια νέα οικογένεια.

Αυτή λοιπόν η νέα του οικογένεια βρέθηκε στον γάμο των δυο παιδιών, αλλά και στην δεξίωση που ακολούθησε στον «Οινοφόρο Μεγαλοχωρίου» στον Καρά-Τεπέ. Εκεί ο Στρατής και η Κατερίνα θέλησαν να τους στείλουν το δικό τους μήνυμα.Δημιούργησαν λοιπόν ένα βίντεο με το τραγούδι “Δεν έχω πολλά” του Μιχάλη Χατζηγιάννη και του Νίκου Μωραϊτη που ερμηνεύει μοναδικά η Γλυκερία, στην νοηματική με “χόρεψαν”μαζί με τους καλεσμένους τους στην δική τους «γλώσσα» και κατάφεραν να συγκινήσουν.