LIFE

Η Μαρία Χοακίνα από το “Καρουζέλ” είναι πλέον 39 χρονών και μοιάζει κάπως έτσι

Πόσα και πόσα μεσημέρια δεν περάσαμε μπροστά στην tv, περιμένοντας την έναρξη της παιδικής σειράς "Καρουζέλ"; Ακόμα περισσότερα, δε, ήταν εκείνα που περάσαμε προσμένοντας η άκαρδη Μαρία Χοακίνα να ρίξει έστω ένα μόνο βλέφαρο στο γλυκό κι αθώο συμμαθητή της, Σιρίλο.

Τι ωραίες εποχές. Η ατμόσφαιρα μύριζε αγιόκλημα και κοιμόμασταν με τα παράθυρα ανοιχτά (#not), τα παιδιά παίζαν ακόμα με μπάλες και όχι με κονσόλες ηλεκτρονικών παιχνιδιών και το τράβηγμα των μαλλιών σου από το αγόρι στο απέναντι θρανίο ήταν ΞΕΚΑΘΑΡΑ σημάδι του πόσο σε ποθεί.

Δεν μπορεί παρά με όλη αυτή την περιγραφή να θυμηθείς κάπου εκεί και την αγαπημένη σειρά -αν όχι όλων- των περισσότερων παιδιών ηλικίας 7-12 ετών. Ναι, το καρουζέλ. Μία τάξη μαθητών δημοτικού, παιδιά όλων των τάξεων, τάσεων, χαρακτηριστικών και ο πάντα ανεκπλήρωτος έρωτας του μαύρου και φτωχού Σιρίλο για τη λευκή, πλούσια και ψηλομύτα Μαρία Χοακίνα.

 

Το κακομαθημένο πλουσιόπαιδο, όμως, μεγάλωσε, το πραγματικό του όνομα δεν είναι Μαρία Χοακίνα αλλά Ludwika Paleta, πλέον είναι 39 χρονών, στο ενεργητικό της έχει ήδη σημειώσει δύο γάμους κι ένα γιο και ίσως το μόνο κοινό της με το χαρακτήρα της σειράς του τότε είναι πως εξακολουθεί να προσελκύει το ενδιαφέρον του κόσμου και ειδικά των ανδρών.

Η Ludwika Paleta εξασκεί ακόμα και σήμερα το επάγγελμα του ηθοποιού και έχει ένα πολύ ενεργό προφίλ στο instagram, από το οποίο και αντλήσαμε τις παρακάτω φωτογραφίες. Για την ιστορία, αναζητήσαμε και το Σιρίλο στα social media, αλλά φαίνεται πως εκείνος δεν είναι μεγάλος φαν της τεχνολογίας, καθώς πέρα από ένα κλειδωμένο προφίλ στο Facebook, δεν βρήκαμε και τίποτα άλλο ιδιαίτερο.