ΠΟΤΟ

Όταν οι αναμνήσεις σου έχουν γεύση από μπύρα και θαλασσινό αλάτι

Αν το καλοσκεφτείς, η ζωή είναι σαν το φαγητό. Όλα είναι πιο νόστιμα όταν έχουν αλάτι και μια παγωμένη μπύρα να συνοδεύει τις στιγμές που αξίζουν. Αν κάτι ενώνει τις πιο αγαπημενες κοινές αναμνήσεις μας, είναι μια γεύση. Ευτυχία σημαίνει να δημιουργείς σημεία αναφοράς μέσα στις πιο ανέμελες συνθήκες. Ευχαρίστηση είναι να επιστρέφεις ξανά και ξανά στην εικόνα που σου αποκαλύπτεται νοερά όταν, κλείνοντας τα μάτια, είναι εκεί για να απαντήσει στο ερώτημα «πού θα ήθελα να είμαι τώρα;»

 

 

Είναι καλοκαίρι. Είναι γιορτή. Είναι άνοιξη. Είναι μια μέρα αισιόδοξη. Ο ήλιος λάμπει. Το φεγγάρι ολόγιομο. Σκηνικό δίπλα στη θάλασσα. Στο σοκάκι του νησιού. Σε μια αυλή όλο χρώματα. Μετά την τελευταία βουτιά. Το τραπέζι στρωμένο. Μουσική, γέλια, φωνές, κουβέντες που θες, λόγια που λαχταράς. Τα ποτήρια γεμάτα με παγωμένη μπύρα. «Στην υγειά μας», το λέμε και το εννοούμε. Τσούγκρισμα ξανά και ξανά. Η παρέα εκεί, όποιο κι αν είναι το σκηνικό. Το πιο αγαπημένο σου πρόσωπο, δίπλα σου. Οι λατρεμένοι φίλοι. Βλέμματα, μυρωδιές, γεύσεις, μοίρασμα, αγάπη. Το αλάτι της ζωής. Η ανεξάντλητη γοητεία του.

Η νέα μπύρα ΑΛΦΑ έχει θαλασσινό αλάτι από τις αλυκές του Μεσολογγίου. Μια γεύση τόσο οικεία και τόσο πρωτόγνωρη.

Όταν οι αναμνήσεις σου έχουν γεύση από μπύρα και θαλασσινό αλάτι

Το αλάτι είχε ανέκαθεν ρόλο ξεχωριστό στη ζωή, τη διατροφή και την κουλτούρα μας, στην κυριολεξία και τη μεταφορά μας. Στους κατάλευκους κόκκους τους κρύβει συμβολισμούς. Το συστατικό που πασπαλίζει τις ρίζες μας έχει μία νέα θέση, αυτή τη φορά μέσα στην πιο αγαπημένη μπύρα μας.

Τα κοινά μας βιώματα, οι κοινές μας ρίζες, οι παραδόσεις μας, οι σχέσεις με τους αγαπημένους μας είναι κάποια σημεία αναφοράς, κοινά, για όλους μας. Οι πλατείες, οι γιορτές, οι γεύσεις, οι μυρωδιές. Ο ήλιος, η θάλασσα, το αλάτι. Ο κοινός μας τόπος. Η νέα μπύρα ΑΛΦΑ με ανεπεξέργαστο θαλασσινό αλάτι τόσο- όσο είναι φτιαγμένη από τα κομμάτια που μας ενώνουν. Η lager μπύρα δροσίζει τα χείλη μας, εμπνέεται από την κοινή μας γη και δανείζεται τον σχεδιασμό της συσκευασίας της από τον κλασικό τενεκέ της φέτας, δημιουργώντας αφορμές για ακόμα περισσότερες στιγμές που αξίζει να γίνουν αναμνήσεις. Χρυσαφένιες γουλιές νοστιμιάς από μια μπύρα ευκολόπιοτη και δροσιστική που συνδυάζεται άψογα με το φαγητό που λαχταράς.

Η νέα μπύρα ΑΛΦΑ με θαλασσινό αλάτι ξυπνάει αναμνήσεις, συναισθήματα και δημιουργεί στιγμές που θέλουμε να μας ενώνουν. Γιατί οι δεσμοί μεταξύ μας χτίζονται πάνω σε όσα μοιραζόμαστε.