ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Γιορτή της Μητέρας: 5 χρωματιστά λουλούδια που θα ενθουσιάσουν τη μαμά σου

Pexels

Η Γιορτή της Μητέρας αποτελεί (ακόμα) μια αφορμή για να δείξεις την αγάπη σου στη γυναίκα που σε έφερε στον κόσμο, στη γυναίκα που σε μεγάλωσε τη γυναίκα που είναι μαμά σου, βιολογική ή μη, αλλά και σε όποια γυναίκα εσύ νιώθεις μητρική φιγούρα στη ζωή σου.

Κάθε δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, λοιπόν, σου δίνεται ένας παραπάνω λόγος, μία έξτρα ευκαιρία, μία επιπλέον αφορμή (όπως θέλεις πες το) να ψιθυρίσεις τρυφερά στο αφτί της μαμάς σου «σ’ αγαπώ», να την κάνεις μία σφιχτή αγκαλιά και να συνοδεύσεις τα λόγια σου με ένα συμβολικό δώρο. Ανάμεσα στα δώρα που μπορείς να επιλέξεις για να κάνεις τη μαμά σου λίγο πιο χαρούμενη αυτήν την Κυριακή, 12 Μαΐου, είναι μερικά ολόφρεσκα, χρωματιστά λουλούδια που θα μείνουν στον χρόνο. Θα είναι εκεί για να υπενθυμίζουν την παντοτινή σου αγάπη για πολύ καιρό.

Γιορτή της Μητέρας: 5 χρωματιστά λουλούδια που θα ενθουσιάσουν τη μαμά σου

Ο υάκινθος γνωστός και ως ζουμπούλι συμβολίζει την αγάπη και την αφοσίωση, καθώς και την επιθυμία για αλλαγή και ανανέωση. Ένα συμβολικό και όμορφο λουλούδι, για το λουλούδι της ζωής σου.

λουλούδια γιορτή της μητέρας
ANTHEMION FLOWERS

ροζ ορτανσία

ροζ ορτανσία
30,00 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Η ορτανσία που ανακαλύφθηκε στην Ιαπωνία είναι γεμάτη με συμβολισμούς. Μεταξύ άλλων, συμβολίζει την ευγνωμοσύνη, την ομορφιά αλλά και την αφθονία.

λουλούδια γιορτή της μητέρας
IKEA

PHALAENOPSIS Φυτό, Ορχιδέα 2 βλαστοί

Διάμετρος της γλάστρας: 12 εκ. Ύψος του φυτού: 60 εκ.
11,99 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Σύμφωνα με την παράδοση, οι ορχιδέες ήταν σύμβολο πλούτου και αφθονίας και το Φενγκ Σούι δεν διαφωνεί. Οι ορχιδέες φέρνουν την ευημερία, την καλή τύχη και την ευτυχία σύμφωνα με την αρχαία, κινεζική γεωμαντεία.

λουλούδια
PRAKTIKER

Χρυσάνθεμο

Ύψος φυτού: 30-40 εκ.
3,90 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Το χρυσάνθεμο με καταγωγή από την Ανατολική Ασία είναι κι αυτό ανάμεσα στις επιλογές που έχεις για την αγαπημένη σου μαμά. Και το καλύτερο; Η ανθοφορία του, που ξεκινά στα τέλη του καλοκαιριού, διαρκεί μέχρι τον πρώτο παγετό του χειμώνα.

Η πανδαισία καλαχόης μέσα σε πήλινο κασπώ είναι ένα λουλούδι με ανθοφορία καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ενώ οι απαιτήσεις του σε νερό είναι ελάχιστες. Αναμφίβολα θα κλέψει την καρδιά της μαμάς σου.