ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Σ’ ευχαριστούμε μαμά!

UNSPLASH

Γιορτή της μητέρας. Μια γιορτή που τιμά κάθε χρόνο τις μητέρες και την προσφορά τους στην οικογένεια και την κοινωνία, και γιορτάζετε σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Μία ευκαιρία να εκφράσουμε όλοι μας την ευγνωμοσύνη για τον άνθρωπο που μας έφερε στον κόσμο και θυσίασε τόσα πολλά για εμάς.

Για κάθε έναν από εμάς η μητέρα μπορεί να περιγραφεί με διαφορετικό τρόπο. Μαμά, στήριγμα, παρηγοριά, πρότυπο, η γυναίκα της ζωής του, σύμβουλος… η μαμά είναι για τον καθένα κάτι διαφορετικό, αλλά για ό,τι κι αν ήταν, είναι και θα είναι, όλοι της οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Με αυτό το σκεπτικό, τα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου Euromedica προχώρησαν σε μία πρωτότυπη καμπάνια για να δώσουν την ευκαιρία στον κόσμο να εκφράσει με τον δικό του τρόπο τη σημασία της μητέρας στη ζωή του. Ο στόχος της καμπάνιας ήταν ο κάθε χρήστης να μοιραστεί τι είναι, τι συμβολίζει, τι σημαίνει για αυτόν η μητέρα του, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό υλικό/design που απεικονίζει μία γυναίκα/μητέρα. Ένας διαφορετικός τρόπος να πούμε ευχαριστώ, με τα δικά μας λόγια.

Παράλληλα, μέσω του λογαριασμού της Euromedica στο Instagram βρίσκεται διαγωνισμός σε εξέλιξη για την προσφορά 10 δωρεάν μαστογραφιών σε όλο το δίκτυό του ομίλου, τονίζοντας την αξία της πρόληψης. Γιατί πάνω από όλα η κάθε μαμά πρέπει να φροντίζει τον εαυτό της και την υγεία της.

Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες!