ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Η Ciara χορεύει ξέφρενα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη για να τιμήσει τη Witney Houston

Είναι γνωστό πως η δημοφιλής R&B τραγουδίστρια, Ciara, βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στο δεύτερο παιδί της από το σύζυγό της, Russell Wilson, παίκτη των Seattle Seahawks. Φαίνεται, όμως, πως αυτή η προχωρημένη εγκυμοσύνη δεν την εμπόδισε να αποτίσει φόρο τιμής όπως ήθελε στη Witney Houston, από το θάνατο της οποίας συμπληρώθηκαν χθες 5 χρόνια.

Η Ciara δεν είχε κρύψει ποτέ το θαυμασμό της στην “diva της soul”, όπως αποκαλούσαν τη Houston, ενώ το 2012 που ανακοίνωθηκε ο θάνατός της, η Ciara είχε δηλώσει τα εξής: “Η κληρονομιά που αφήνει θα υπάρχει για πάντα και αν μπορώ να κάνω κάτι εγώ προσωπικά είναι με όσα κάνω και λέω να συνεχίσει να τιμάται από τη γενιά μου”.

Έτσι χθες, ανήμερα της συμπλήρωσης 5 χρόνων από το θάνατο της 48χρονης τότε Witney Houston, η Ciara ανέβασε ένα βίντεο στο προφίλ της στο instagram, στο οποίο χορεύει ξέφρενα στους ρυθμούς του “I’m Every Woman” από το soundtrack του “Bodyguard”, ενώ στο βίντεο συμμετέχουν ο σύζυγός της και ο πρώτος της δίχρονος γιος, Future Zahir.