ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Πώς να επιλέξεις (σωστά) τον επόμενο σύντροφό σου

Η αλήθεια είναι ότι ο τίτλος του θέματος είναι κάπως τρομακτικός καθώς υποδηλώνει την ύπαρξη κάποιας μαγικής συνταγής που θα σε βοηθήσει να βρεις τον ιδανικό σύντροφο εύκολα ωστόσο όλοι γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

Αυτό που όντως υπάρχει είναι μια λίστα με κάποια στοιχεία τα οποία είναι καλό να τα έχει ο χ,ψ σύντροφός σου ή τουλάχιστον να καλύπτει τα περισσότερα από αυτά.

1. Να είναι ειλικρινής

Αν δεν είναι ειλικρινής μαζί σου ο άνθρωπος που θα έχεις στη ζωή σου ποιος θα είναι; Ο περιπτεράς; Για να έχεις μια υγιή σχέση πρέπει να είσαι με κάποιον που ξέρεις ότι δεν θα σου κρύψει ποτέ κάτι (τα μικρά λευκά ψέματα δεν πιάνονται, γιατί όλοι τα λέμε!)

2. Να σε καταλαβαίνει

Καμία σχέση δεν μπορεί να πάει μπροστά αν δεν υπάρχει κατανόηση και από τις δύο πλευρές. Όταν λοιπόν βρεις κάποιον που καταλαβαίνει και στη συνέχεια σέβεται τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου (όπως και εσύ) τότε σίγουρα αξίζει μια ευκαιρία.

3. Να σε βοηθάει

Γενικότερα να είναι εκεί για σένα και για τις δύσκολες και περίεργες στιγμές σου και όχι να εμφανίζεται στη ζωή σου μόνο όταν όλα είναι καλά και ήρεμα.

4. Να σου αφιερώνει χρόνο

Ο ποιοτικός χρόνος είναι φοβερά σημαντικός στην αρχή της σχέσης καθώς χτίζει τα θεμέλια της και σας βοηθάει να καταλάβετε και να αγαπήσετε περισσότερο ο ένας τον άλλον. Αν δεν μπορείτε να ταιριάξετε τα προγράμματά σας και αν εκείνος δεν κάνει κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια για αυτό τότε πρέπει να το ξανασκεφτείς.

5. Να είναι έμπιστος

Ο άνθρωπος που θα μπει στη ζωή σου θα πρέπει να σου εμπνέει εμπιστοσύνη και να σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια και όχι άβολα και περίεργα όποτε μοιράζεσαι μαζί του προσωπικά σου θέματα.