BEAUTY TIPS

Σου τελείωσε το eyeliner; Αυτό το κόλπο θα σε σώσει

Υπάρχουν κι αυτές οι στιγμές που ενώ έχεις όρεξη να κάνεις την υπέροχη γραμμή eyeliner που θα τονίσει το βλέμμα σου, αυτό έχει τελειώσει ή το έχεις χάσει. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα την κάνεις αυτή τη γραμμή και χωρίς το μαγικό προϊόν, χάρη σε ένα πανεύκολο κόλπο.

Για ένα άψογο cat eye makeup (χωρίς eyeliner ή μολύβι,) αρκεί ένα ειδικό πινελάκι (αυτό το πλαγιαστό) για eyeliner και το μαύρο mascara που δεν γίνεται να μην έχεις. Τι κάνεις; Παίρνεις το βουρτσάκι από το mascara και με το πινέλο παίρνεις μία μικρή ποσότητα από το υγρό που έχει πάνω. Ξεκινάς να κάνεις κανονικά τη γραμμή και επαναλαμβάνεις αν χρειαστεί. Αφήνεις μερικά δευτερόλεπτα το μάτι κλειστό για να στεγνώσει η γραμμή και είσαι έτοιμη να βάλεις ότι απέμεινε στο βουρτσάκι στις βλεφαρίδες για να ολοκληρώσεις το eye makeup.

 photo credit: thebeautydepartment.com

My tip: Αυτό το trick είναι ιδανικό για να χρησιμοποιήσεις τα χρωματιστά mascara που έχεις αγοράσει κι έχεις φορέσει ελάχιστες φορές ή καθόλου. Εξάλλου το χρωματιστό eyeliner είναι ένα από τα πιο hot beauty trends της άνοιξης.