EMILY RATAJKOWSKI

Η Emily Ratajkowski σου δείχνει πώς να βάλεις χρώμα στα μάτια σου

Ξέρεις ήδη ότι το χρώμα φέτος έχει περίοπτη θέση και στο μακιγιάζ. Το μπλε, το μωβ, το magenta, αλλά και το peachy ή τα metallics δημιουργούν το δικό σου χρωματικό παιχνίδι και σε καλούν να πάρεις μέρος και να τολμήσεις το χρώμα στο μακιγιάζ των ματιών σου. Κι αν θεωρείς ότι σου είναι αδύνατον, αν δεις πώς υιοθετεί το eye color makeup η Emily Ratajkowski, είμαι σίγουρη ότι θα μπεις στον κόπο για μία δοκιμή.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

To petrol θα το δεις να φοριέται πολύ σαν σκιά ή σαν μολύβι στα μάτια αυτή την άνοιξη. Εδώ η Emily Ratajkowski το έχει επιλέξει στην metallic μορφή του, δίνοντας έμφαση στα μάτια και αφήοντας τα χείλη στο φυσικό τους χρώμα με ένα διάφανο σχεδόν gloss.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Οι peachy αποχρώσεις είναι must για αυτή τη σεζόν κι όχι μόνο για το ρουζ. Φόρεσέ τις στα μάτια αλλά και στα χείλη για να δώσεις λίγο χρώμα στο μακιγιάζ, χωρίς όμως να είναι υπερβολικό.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Το μακιγιάζ σε peachy αποχρώσεις μπορεί να γίνει εύκολα εύκολα με την εξής τρόπο: Παίρνεις το αγαπημένο σου bronzer και το φοράς όχι μόνο σαν ρουζ αλλά και σαν σκιά, βάζοντας μεγαλύτερη ποσότητα. Στα χείλη μπορείς να βάλεις επίσης το bronzer μαζί με λίγη βαζελίνη για να πετύχεις την απόχρωση που θες ή ένα ημιδιάφονο lip gloss σε παρόμοια απόχρωση. Ωστόσο, μπορείς απλά να κρατήσεις τα χείλη σου ματ με ένα ενυδατικό lipstick με χρώμα.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Blue smokey eyes για ένα εντυπωσιακό βλέμμα. Τόλμησέ το και άσε τα χείλη σε nude αποχρώσεις ενώ τόνισε ελαφρώς τα ζυγωματικά σου.