ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΞΙΖΟΥΝ

2 υπέροχα προϊόντα σώματος που επαναφέρουν την ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα σου

Pexels

Όσο αναζωογονητικά μπορεί να νιώθουμε κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο κάνοντας βουτιές στη θάλασσα την ίδια στιγμή αυτό μπορεί να έχει μερικές συνέπειες στην επιδερμίδα μας. Οι καφέ κηλίδες και οι «ατέλειες» που προκαλούνται από τον ήλιο ευθύνονται για τις ανομοιομορφίες που δημιουργούνται στα σημεία του σώματος μας. Δεν χρειάζεται, όμως, για κανένα λόγο να μας κρατούν μακριά από στιγμές, που μας κάνουν ευτυχισμένες. Λύση υπάρχει.

Θα μοιραστώ παρακάτω 2 νέες προσθήκες που έβαλα στη δική μου skincare ρουτίνα. Το να προσφέρω στο σώμα μου βαθιά ενυδάτωση είναι μια συνήθεια, που φροντίζω να ακολουθώ πιστά καθημερινά. Τις τελευταίες εβδομάδες σε αυτήν τη skincare ρουτίνα έχω προσθέσει 2 προϊόντα που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την ομοιόμορφη όψη της επιδερμίδας μου. Είναι από την καινοτόμο σειρά περιποίησης σώματος NEW LUMINOUS630® της NIVEA για ομοιόμορφο τόνο επιδερμίδας, η οποία προτείνει 2 πρωτοποριακές λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου.

Η σειρά NIVEA LUMINOUS630® δημιουργήθηκε σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα για να βελτιώσει την ανομοιόμορφη όψη της επιδερμίδας, ενώ είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Το NIVEA Anti Stretch Marks Body Oil-Serum

Τo NIVEA Anti Stretch Marks Body Oil-Serum αποτελεί την πιο αποτελεσματική λύση της NIVEA στη μείωση της ορατότητας των ραγάδων. Μειώνει ορατά την εμφάνιση των ραγάδων που οφείλονται σε εγκυμοσύνη σε ορμονικούς παράγοντες ή αυξομειώσεις βάρους. Παράλληλα, βοηθά στην αποτροπή εμφάνισης νέων ραγάδων με τακτικό μασάζ.

Η σύνθεση του Oil-Serum, με το πατενταρισμένο ενεργό συστατικό LUMINOUS630®, εξισορροπεί τη φυσική παραγωγή μελανίνης της επιδερμίδας, απαλύνοντας με αυτόν τον τρόπο την αντίθεση της όψης των ραγάδων με την επιδερμίδα γύρω από αυτές. Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι ορατά και σε παλαιότερες ραγάδες, ενώ το τακτικό μασάζ με το Oil-Serum θα μπορούσε να βοηθήσει στην αποφυγή δημιουργίας νέων.

Τι μου άρεσε: Η extra απαλή υφή του Body Oil-Serum και η αναζωογονητική μυρωδιά του. Έριξα λίγες σταγόνες στο χέρι μου και στη συνέχεια με μαλακές κινήσεις έκανα μασάζ στα σημεία του σώματός μου. Η απαλή και μεταξένια αίσθηση της επιδερμίδας είναι αισθητή από τα πρώτα λεπτά, ενώ η 48ωρη ενυδάτωση που προσφέρει ήταν ακόμη ένα στοιχείο για να βάλω τον συγκεκριμένο ορό σώματος στην καθημερινότητά μου.

Η LUMINOUS630 ANTI MARKS & SPOTS BODY CREAM

Η NIVEA Body Cream Anti Spots & Marks, μία κρέμα σώματος πολλαπλών χρήσεων, θα συμβάλλει εξίσου στο να πετύχεις έναν ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα σου. Η ενυδατική σύνθεσή της, διάρκειας 48 ωρών, προσφέρει εντατική θρέψη στην επιδερμίδα και με τακτική καθημερινή χρήση, μειώνει την ορατότητα των ραγάδων, των καφέ κηλίδων και των ατελειών από τον ήλιο μέσα σε μόλις 4 εβδομάδες.

Τι μου άρεσε: Η ελαφριά σύνθεση σε συνδυασμό με το αίσθημα δροσιάς πάνω στην επιδερμίδα μου καθώς και η άμεση απορρόφηση.

Έπειτα από μία εβδομάδα που χρησιμοποιώ εναλλάξ τα προϊόντα της σειράς παρατηρώ μία πιο ομοιόμορφη, λεία και φωτεινή όψη στα σημεία του σώματός μου. Για περισσότερα αποτελέσματα θα συνεχίσω να τηρώ πιστά την παραπάνω ρουτίνα περιποίησης.