MAKEUP

9 makeup trends που θα λατρέψεις το χειμώνα

Συνήθως, τα beauty trends που επιλέγουν και προτείνουν οι celebrities είναι δύσκολο να τα υιοθετήσεις. Υπάρχουν όμως κι αυτά τα trends που δεν είναι καθόλου δύσκολο να τα πετύχεις και ελαχιστοποιούν τα περιθώρια λάθους. Το θέμα είναι να τα προσαρμόσεις στο δικό σου προσωπικό στυλ και να επιλέξεις το σωστό makeup look  που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά σου.

Οι εβδομάδες μόδας είναι πάντα ένα πεδίο γεμάτο με ιδέες, οι καλύτερες εκ των οποίων έρχονται από τα front rows και το street style των διάσημων κυριών παρά από τις πασαρέλες. Γι’ αυτό τα 9 makeup looks που θα δεις παρακάτω θα είναι σίγουρα μέρος των τάσεων που θα σε απασχολήσουν αυτό το χειμώνα. Είμαι σίγουρη ότι θα μπεις στον πειρασμό να δοκιμάσεις περισσότερα από ένα!

1. Cara Delevingne

Το επόμενο βήμα για το αγαπημένο smokey eye makeup είναι οι bronze αποχρώσεις. Δοκίμασέ το με pale glossy lips και έντονα φρύδια όπως η Cara.

2. Gigi Hadid

 

Fresh and glam είναι το μακιγιάζ που θα αντιγράψεις από την Gigi. Ένα μαύρο περίγραμμα για τα μάτια, λίγη bronze σκιά, και διάφανo gloss για τα χείλη και είσαι έτοιμη. Αν θες, μπορείς να βάλεις στα χείλη σου λίγο περίγραμμα σε nude απόχρωση.

3. Jessica Alba

Almost no makeup look για την όμορφη Jessica Alba. Με ένα ελαφρύ eyeliner για μία ρετρό πινελιά και λαμπερή βάση μπορείς να είσαι έτοιμη για το office look αλλά και για τη βραδινή σου έξοδο.

4. Rosie Huntington-Whiteley

Και η Rosie σου προτείνει rose-gold αποχρώσεις για τα μάτια και ελαφρώς ροζ χείλη που μοιάζουν φυσικά. Πώς να μην το δοκιμάσεις;

5. Margot Robbie

Πολλές φορές ένα μολύβι ματιών με glitter σε γήινη απόχρωση είναι ότι χρειάζεσαι για να τονίσεις το βλέμμα σου και να του χαρίσεις λάμψη. Όπως κάνει και η Margot!

6. Jourdan Dunn

H Jourdan επέλεξε metallic gold σκιά την οποία συνδύασε με σε ανοιχτή μπεζ απόχρωση στην ίδια υφή για να τονίσει τα μάτια της. Τα χείλη κι εδώ παραμένουν glossy και σε φυσική απόχρωση.

7. Emma Roberts

Ξεκάθαρα είναι η χρονιά του metallic gold τουλάχιστον στο μακιγιάζ. Δες την Emma Roberts που χρησιμοποίησε ένα metallic gold μολύβι για περίγραμμα κάτω από τα μάτια και δοκίμασέ το άφοβα. Για να μη δείχνει άχρωμο το βλέμμα σου τόνισε την εξωτερική γωνία με ένα καφέ μολύβι.

8. Barbara Palvin

Metallic σκιές σε γήινες αποχρώσεις που ταιριάζουν στα φυσικά σου χρώματα προτείνει και το διάσημο μοντέλο. Δώσε προσοχή στα χείλη που είναι glossy και απόλυτα φυσικά.

9. Kim Kardashian

Metallic αποχρώσεις για τα μάτια και nude χείλη και από την Kim. Ο κόσμος τους μακιγιάζ θα έλεγε ότι αυτή είναι ξεκάθαρα η πιο hot τάση στο μακιγιάζ!