JESSICA ALBA

Το makeup trick της Jessica Alba για έντονες βλεφαρίδες

Η Jessica Alba τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να υιοθετεί ένα πιο κομψό στυλ που αφορά και στο beauty look. Η όμορφη ηθοποιός έχει κάνει αλλαγές στα μαλλιά της που πιθανότατα ζήλεψες ή αντέγραψες. Όσο για το μακιγιάζ της, έχει πάντα κάτι νέο σου πει, όπως αυτό παρακάτω.

Σε πρόσφατη της εμφάνισή της στην πρωτεύουσα της μόδας, η Jessica Alba εμφανίστηκε με ένα εξαιρετικό beauty look, με έμπνευση από τα ’50ς. Retro waves αλλά λίγο πιο ανάλαφρες, κόκκινο κραγιόν και εντυπωσιακό βλέμμα με τις βλεφαρίδες να κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Αυτή δεν είναι όμως η πρώτη φορά που έχεις δει τις βλεφαρίδες της Jessica Alba, έτσι καμπυλωτές και με έντονο χρώμα. Προφανέστατα, υπάρχει ένας συγκεκριμένος τρόπος να τις πετυχαίνει και o makeup artist Daniel Martin τον μαρτυρά.

Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι το lash primer. Ε ναι λοιπόν, έχουν και οι βλεφαρίδες primer και τις βοηθάει να γίνουν καλύτερες.

Για να έχεις κι εσύ dramatic eyes πέρνα μία στρώση lash primer στις βλεφαρίδες σου και περίμενε 5′. Έπειτα συνέχισε με το mascara και οι βλεφαρίδες σου όχι μόνο θα αποκτήσουν πιο έντονη καμπύλη, θα αποκτήσουν και ένα πιο έντονο, μαύρο χρώμα.

My tip: Επειδή οι δικές μου βλεφαρίδες είναι πυκνές αλλά κοντές για να του δώσω ένα πιο dramatic εφέ ακολουθώ τον τρόπο της Jessica Alba αλλά χωρίς το primer. Δηλαδή περνάω μία στρώση mascara και την αφήνω να στεγνώσει. Έπειτα επαναλαμβάνω με το mascara και το αποτέλεσμα είναι πιο κοντά σε αυτό που θέλω. Δοκίμασέ το αλλά πρόσθεσε και το primer. Κάτι παραπάνω θα ξέρει η Jessica Alba!