ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 8 Ιανουαρίου;

Κριός

Κριέ, η μέρα δίνει τη δυνατότητα να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο σε οικογενειακό επίπεδο. Καλείσαι όμως να αναλάβεις ευθύνες που μπορεί να λειτουργήσουν θετικά στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις που θα σε απομακρύνουν από σημαντικά πρόσωπα για σένα.

Ταύρος

Ταύρε, η μέρα σού δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στην οικογένειά σου για να λύσεις ζητήματα που την απασχολούν. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να φέρει γεγονότα που δεν τα περιμένεις που θα δημιουργήσουν εκνευρισμό και αναστάτωση στο οικογενειακό πεδίο.

Δίδυμοι

Δίδυμε,  η μέρα σού δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος. Το βράδυ μπορεί να φέρει αποκαλύψεις που θα σε εκνευρίσουν και θα σε οδηγήσουν σε καυγάδες. Προσπάθησε να κρατήσεις ψύχραιμη στάση για να μην αδικήσεις κάποιον.

Καρκίνος

Καρκίνε, η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα νέο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Πιθανό είναι βέβαια να υπάρξουν εμπόδια από πρόσωπα σημαντικά για εσένα που θα σε απογοητεύσουν και θα σου δημιουργήσουν δυσαρέσκεια. Προσπάθησε να μην πάρεις αποστάσεις.

Λέων

Λέων, η μέρα επηρεάζει σημαντικά την ψυχολογία σου καθώς φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που πρέπει να λύσεις. Προσπάθησε να οριοθετηθείς και να πατήσεις γερά στα πόδια σου έτσι ώστε να βρεις ρεαλιστικές λύσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από αυτά που σε επηρεάζουν ψυχολογικά.

Παρθένος

Παρθένε, η μέρα ανοίγει μία νέα πορεία σε ό,τι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις από φίλους που μπορεί να σε προβληματίζουν και να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν τι πραγματικά νιώθεις.

Ζυγός

Ζυγέ, η μέρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική σου ζωή που σε καλεί να αναλάβεις ευθύνες και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Προβλήματα μπορεί να υπάρχουν με πρόσωπα της οικογένειας καθώς δεν αποκλείεται να βάλουν εμπόδια σε προσωπικές επιδιώξεις που έχεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο σε ό,τι αφορά τις πνευματικές αναζητήσεις και την εκπαίδευση. Πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον μπορεί να μπουν εμπόδιο στις επιδιώξεις σου, κάτι που θα σε απογοητεύσει και θα σε στεναχωρήσει.

Τοξότης

Τοξότη, η μέρα ανοίγει μία νέα πορεία σε ό,τι αφορά τις οικονομικές συναλλαγές σε σχέση με τρίτους και πιθανές επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι σε καθώς δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν να επωφεληθούν εις βάρος σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η μέρα σε καλεί να ανοίξεις ένα νέο κύκλο σε ό,τι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Προσπάθησε να αποφύγεις την αυστηρότητα και την απολυτότητα που θα έχουν σημαντικό κόστος στις σχέσεις σου.

Υδροχόος

Υδροχόε, η μέρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καθημερινότητα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες ευθύνες και υποχρεώσεις που θα σε προβληματίσουν. Προσπάθησε να ξεφύγεις από απωθημένα του παρελθόντος που βαραίνουν την ψυχολογία σου.

Ιχθύες

Ιχθύ, σήμερα σού δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις της καθημερινότητας που μπορεί να σε προβληματίζουν. Το απόγευμα αναστατώνει το καθημερινό σου πρόγραμμα και δημιουργεί επιπλέον άγχος και νευρικότητα, προσοχή σε συναισθηματικά ξεσπάσματα.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.