ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που το παρακάνουν με το φαγητό (και το μετανιώνουν την άλλη μέρα)

Unsplash

Υπάρχει άνθρωπος που να μην απολαμβάνει το καλό φαγητό; Ναι υπάρχουν αρκετοί, αλλά δεν είναι της παρούσης να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε την ψυχοσύνθεσή τους. Σήμερα θα ασχοληθούμε με εκείνους που του έδωσαν και κατάλαβε τα Χριστούγεννα.

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές για τις φετινές γιορτές. Ή που θα τιμήσουμε το φαγητό που θα φτιάξουμε ή που θα πιούμε πολύ, αρκεί να μην είμαστε εμείς οι οδηγοί. Και κάθε χρόνο, ανεξαρτήτως πανδημίας, υπάρχουν αυτά τα ζώδια που το παρακάνουν με το φαγητό, το ευχαριστιούνται εκείνη τη στιγμή αλλά την επόμενη μέρα πληρώνουν το τίμημα.

Ταύρος

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που ξέρει τι σημαίνει καλό και ποιοτικό φαγητό, αυτό είναι ο Ταύρος. Είτε είναι αυτός ο μάγειρας, είτε ο προσκεκλημένος, θα τιμήσει δεόντως το πιάτο του και θα κάνει refill. Εννοείται ότι θα το συνοδεύσει με ένα και δύο και τρία ποτήρια κρασί. Και θα υπάρξει χώρος για το γλυκό.

Καρκίνος

Το ζώδιο που χρησιμοποιεί το φαγητό για να χορτάσει, να νιώσει καλύτερα και να αποβάλει το άγχος του. Τα Χριστούγεννα είναι δικαιωματικά η γιορτή ενός Καρκίνου και φέτος μπορεί να φάει και λίγο παραπάνω, εφόσον δεν θα μπορέσει να γιορτάσει με όλη την οικογένεια και τους φίλους. Την επόμενη μέρα θα ξυπνήσει με καούρες.

Τοξότης

Ένας από τους μεγαλύτερους γλετζέδες του ζωδιακού που δεν φοβάται τις θερμίδες και θα φάει από όλον τον μπουφέ. Θα πιει, θα γλεντήσει και θα ξεχάσει για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας. Το πρόβλημα είναι ότι δεν θα κοιμηθεί όλη τη νύχτα από τη βαρυστομαχιά. Κι ας ξέρει ότι δεν αντέχει τόσο το στομάχι του.

Αιγόκερως

Αν και μιλάμε για το πιο εγκρατές ζώδιο που ξέρει να οριοθετείται και να μην παρεκτρέπεται, η σχέση του με το φαγητό μπορεί να γίνει έως και ερωτική. Λατρεύει το καλό και δη, το σπιτικό φαγητό και δεν υπάρχει περίπτωση να μην φάει πολύ, ειδικά τα Χριστούγεννα. Κάποιοι Αιγόκεροι έχουν ευρύχωρο στομάχι και κάποιοι αδυνατούν να χωνέψουν και περνούν την επόμενη μέρα με νερό και λεμονάκι.