ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που πιστεύουν στα γούρια (και είναι πιο αισιόδοξα από εσένα)

Unsplash

Μετράμε με κομμένη την ανάσα την έλευση του 2021 και κάνουμε countdown μέχρι τη μέρα που θα μπει η νέα χρονιά και θα αφήσουμε πίσω το 2020.

Δεν υπάρχει ελληνικό σπίτι που να μην βάζει γούρια μέσα στον χώρο. Υπάρχουν όμως και τα ζώδια που το κουβαλούν πάνω τους όλη τη χρονιά και αισιοδοξούν ότι όλα θα πάνε καλά, no matter what. Είναι εκείνος ο φίλος σου που κυκλοφορεί με ένα γούρι μέσα στο πορτοφόλι ή η κολλητή σου με το βραχιολάκι. Δεν το βάζουμε κάτω και συνεχίζουμε ακάθεκτοι.

Καρκίνος

Δεν πάει να καταστρέφεται ο κόσμος; Ο Καρκίνος είναι ο ρομαντικός του ζωδιακού και πάντα βλέπει την ελπίδα εκεί που οι άλλοι έχουν εγκαταλείψει το καράβι. Είναι η οικοδέσποινα των Χριστουγέννων που θα κάνει και φέτος ένα πλουσιοπάροχο τραπέζι, κι ας μην υπάρχει ιδιαίτερη διάθεση. Αν είσαι μουτρωμένος, σου λέει ότι δεν του φέρνεις γούρι και σου ζητάει να επιστρέψεις με την καλύτερή σου εκδοχή.

Τοξότης

Η ξεματιάστρα της παρέας πιστεύει πολύ στα γούρια και στο υπενθυμίζει συνεχώς. Καταφέρνει να δει την καλή πλευρά των πραγμάτων και βρίσκει το χιούμορ να ανταπεξέλθει σε κάθε δυσκολία. Λίγο πριν αλλάξει η χρονιά, φροντίζει να βρει υπέροχα γούρια και να τα μοιράσει σε όσους αγαπά. Άκου τι έχει να σου πει. Ίσως αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις τις γιορτές.

Υδροχόος

Αν η κολλητή σου είναι Υδροχόος, ετοιμάσου για το πιο ιδιαίτερο και glamorous δώρο. Ακόμα και τα γούρια που αγοράζει, είναι μοναδικά και έχουν ως στόχο να σε κάνουν να πιστέψεις στη μαγεία. Τσίμπα λίγη αισιοδοξία από τον Υδροχόο της ζωής σου και όλα θα πάνε καλύτερα.