ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 7 Ιανουαρίου;

Κριός

Κριέ, η μέρα σού δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα της οικογένειας που μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο. Το απόγευμα ανεβαίνει κατακόρυφα η ένταση και μπορεί να προκληθούν συγκρούσεις που θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα στο οικογενειακό περιβάλλον.

Ταύρος

Ταύρε, η μέρα δίνει τη δυνατότητα να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο σε ό,τι αφορά τις σχέσεις με τον κοντινό περίγυρο. Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι κάποιοι βάζουν εμπόδια στις επιδιώξεις σου και αυτό αρχικά να σε απογοητεύσει, όμως μπορείς να αξιοποιήσεις τις συγκυρίες σε πιθανές ευκαιρίες που μπορούν να συνδεθούν.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η μέρα σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε ό,τι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Πιθανό είναι να υπάρξουν εμπόδια σε συνεργασίες ή συναλλαγές που θα σου δημιουργήσουν ιδιαίτερο άγχος και ανασφάλεια. Προσπάθησε να λειτουργήσεις ρεαλιστικά για να βρεις τις κατάλληλες λύσεις.

Καρκίνος

Καρκίνε,  η μέρα σού δίνει την ώθηση να πρωταγωνιστήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το απόγευμα αυξάνει κατακόρυφα την ένταση και επηρεάζει σημαντικά τις επαγγελματικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν συγκρούσεις.

Λέων

Λέων, νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα. Το απόγευμα σού προκαλεί έντονη αναστάτωση που δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί σε πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος λόγω απωθημένων του παρελθόντος που σε επηρεάζουν.

Παρθένος

Παρθένε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα και να εκφράσεις πρωτοποριακές ιδέες που έχεις. Το απόγευμα αυξάνει την καχυποψία και τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε συγκρούσεις που θα έχουν κόστος το φιλικό περιβάλλον.

Ζυγός

Ζυγέ, δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό στην επαγγελματική σου ζωή και τις υποχρεώσεις που έχεις. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο ανταγωνιστικές συμπεριφορές από άλλους που θα σε εκνευρίσουν και θα σε οδηγήσουν σε σπασμωδικές αντιδράσεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απολαύσεις τις παρέες και τη διασκέδαση στον απόλυτο βαθμό. Το απόγευμα φέρνει στην επιφάνεια εμμονές και γκρίνια που θα επηρεάσουν τη σχέση σου με πρόσωπα από το ευρύτερο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον.

Τοξότης

Τοξότη, η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να λύσεις ζητήματα με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος με άκρως πρωτότυπο τρόπο. Αργότερα το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα και σκέψεις που σε απασχολούν στο περιβάλλον που κινείσαι.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, θέλεις να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Το απόγευμα αυξάνει την ένταση κατακόρυφα και δεν θα διστάσεις να συγκρουστεί μετωπικά εκτονώνοντας απωθημένα και πληγές που κρύβεις μέσα σου.

Υδροχόος

Υδροχόε, η μέρα δημιουργεί αυξημένες υποχρεώσεις στην καθημερινότητα. Το απόγευμα ανεβάζει κατακόρυφα τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν συγκρουσιακές καταστάσεις στο συναδελφικό περιβάλλον που θα σε απογοητεύσουν.

Ιχθύες

Ιχθύ,  η μέρα σε καλεί να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή και σε καλεί σε ένα νέο ξεκίνημα με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου ή με μία πιθανή γνωριμία που έρχεται στη ζωή σου. Δεν αποκλείεται να πάρεις αποστάσεις για να δεις πραγματικά τι θέλεις και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου.

 

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.