ΖΩΔΙΑ

Αιγόκερως: 5 λόγοι να κάνεις σχέση με το πιο σοβαρό (αλλά φλογερό) ζώδιο

Unsplash

Μπήκαμε στην επίσημη εβδομάδα των γιορτών και ταυτόχρονα μπήκαμε και στα γενέθλια των αγαπημένων μας Αιγοκέρων. Να μας ζήσουν και να τους δούμε όπως ποθούμε.

Ο Αιγόκερως είναι από τα λίγα ζώδια στα οποία θα συναντήσεις αμέτρητες ομοιότητες και στα δύο φύλα. Ξέρεις πολύ καλά τι να περιμένεις και είναι ένα ζώδιο που δεν μπορεί να κρυφτεί. Αυτό το στοιχείο κατατάσσει αυτομάτως τον Αιγόκερω στα πιο ειλικρινή και ντόμπρα ζώδια που υπάρχουν. Κι επειδή δεν είμαστε τίποτα αχάριστοι εδώ, σου δίνουμε τους πιο σημαντικούς λόγους για να πεις το ναι σε μία σχέση με Αιγόκερω και να μείνεις για πάντα.

Σου βάζει μυαλό

Την ώρα που εσύ ονειροπολείς και αδυνατείς να χρησιμοποιήσεις τη λογική σου, ο Αιγόκερως έρχεται σαν από μηχανής θεός για να σε προσγειώσει. Δεν είναι ότι δεν μπορεί να γλεντήσει και να περάσει καλά, αλλά όλοι χρειαζόμαστε τον πρακτικό τύπο που θα μάς βγάλει από το αδιέξοδο και θα μάς δώσει μία αποτελεσματική λύση.

Εργατικός και φιλόδοξος

Αν θεωρείς σημαντικό το να έχεις έναν σύντροφο που έχει επαγγελματικές φιλοδοξίες και είναι hard working, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από τον Αιγόκερω. Παθιάζεται πολύ με αυτό που κάνει αν και υπάρχει ο κίνδυνος να είναι αυτή η μόνιμη προτεραιότητά του. Αποδέξου τον για αυτό που είναι.

Ο λόγος του συμβόλαιο

Δεν γίνεται να μην σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη ένας Αιγόκερως. Ανεξαρτήτως φύλου, αυτό το ζώδιο νιώθει ότι είναι χρέος του να σου δώσει μία υπόσχεση και να την τηρήσει ό,τι και να γίνει. Αυτός είναι και ο λόγος που αντιπαθεί τα ψέματα και προτιμά να είναι σκληρά ειλικρινής.

Έχει πάρα πολύ χιούμορ

Υπάρχει αυτή η λανθασμένη πεποίθηση που λέει ότι οι Αιγόκεροι είναι μουντρούχοι, σοβαροφανείς και δεν έχουν διάθεση για αστεία. Κι όμως, το χιούμορ του είναι πάρα πολύ έξυπνο και έρχεται τη στιγμή που δεν το περιμένεις, αλλά το έχεις τόση ανάγκη.

Εξαιρετικός εραστής

Ο Αιγόκερως προτιμά τη μονογαμία και τις σχέσεις με σημασία. Δεν του αρέσει να σπαταλά χρόνο σε εφήμερα ειδύλλια και επενδύει στο πρόσωπο που επιλέγει. Παίρνει τον χρόνο του σε όλα τα πράγματα (αν καταλαβαίνεις τι εννοώ) και αγαπά τις γήινες απολαύσεις.