ΖΩΔΙΑ

Τι σε δυσκολεύει στα επαγγελματικά, με βάση το ζώδιό σου

Unsplash

Κανείς δεν είναι τέλειος και αυτό είναι κάτι που πρέπει να παραδεχθούμε όλοι, κι ας μην μας αρέσει. Αν και θα ήθελες να τα κάνεις όλα σωστά στα επαγγελματικά σου και να αποδεικνύεις την αξία σου, αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.

Κάθε ζώδιο έχει τα δυνατά χαρακτηριστικά του και αυτά στα οποία είναι πολύ καλό. Υπάρχουν όμως και οι αδύναμες πλευρές. Αυτά τα στοιχεία που σε δυσκολεύουν και συνδέονται με το ζώδιό σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να το αναγνωρίσεις και να το αποδεχθείς. Και πού ξέρεις; Ίσως και να βελτιωθεί στην πορεία.

Κριός

Είσαι ηγέτης και το ξέρουμε. Δεν κρύβεται εξάλλου. Το πρόβλημα είναι ότι θέλεις τα πράγματα να γίνονται με τον τρόπο σου και δεν είσαι πάντα ανοιχτή σε άλλες ιδέες. Και αυτό προκαλεί συχνά τη δυσαρέσκεια των συνεργατών σου.

Ταύρος

Αυτό σου το πείσμα Ταύρε δεν βγαίνει πάντα σε καλό. Καμιά φορά μουλαρώνεις και αρνείσαι να κάνεις συγκεκριμένα πράγματα στη δουλειά. Αυτό όμως μπορεί να φορτώσει τον συνάδελφό σου. Πρέπει να μάθεις να ελίσσεσαι.

Δίδυμοι

Αυτό που σου δίνει κίνητρο στα επαγγελματικά σου είναι η πνευματική διέγερση. Όταν σου λείπει, είσαι ικανή να απουσιάζεις για μέρες. Βάλε εσύ την ενέργεια που χρειάζεται ή βρες ένα χόμπι για να αναπληρώσεις.

Καρκίνος

Η ευαισθησία σου Καρκίνε είναι το πρόβλημα και το ξέρεις. Παραπαίρνεις τα πράγματα προσωπικά και ενίοτε, κρατάς κακίες. Αν κάποιος σου ασκήσει κριτική, μπήκε στη μαύρη λίστα σου. Δες το ως εποικοδομητικό σχολιασμό που θα σε πάει παραπέρα.

Λέων

Το μόνο εμπόδιο μεταξύ του εαυτού σου και της επιτυχίας είναι το εγώ σου. Γίνε λίγο πιο σεμνή και ευάλωτη στη δουλειά και θα δεις τα οφέλη που θα αποκομίσεις.

Παρθένος

Είσαι εργατική και τελειομανής. Αν και είναι σημαντικές αρετές στα επαγγελματικά σου, μπορούν να δημιουργηθούν προστριβές με τους συναδέλφους σου. Επίσης, μπορείς να κάνεις κακό στην υγεία σου, από την ένταση και νεύρα.

Ζυγός

Εφόσον θέλεις να υπάρχει γαλήνη και ισορροπία, κρατάς μέσα σου αυτά που σκέφτεσαι. Και στο τέλος κάνεις μπαμ και γίνεται χαμός. Τα πράγματα πρέπει να λέγονται τη στιγμή που συμβαίνουν.

Σκορπιός

Έχεις δύο βασικά στοιχεία ως προσωπικότητα. Είσαι τρομερά φιλόδοξη και αρκετά μυστικοπαθής. Δεν σε λες και πολύ ομαδική στη δουλειά. Γενικώς απέχεις και βλέπεις τους άλλους πολύ ανταγωνιστικά.

Τοξότης

Τα λες τα πράγματα τσεκουράτα και μπράβο σου. Σκέψου όμως ότι δεν λειτουργούν όλοι έτσι, ειδικά στη δουλειά. Να θυμάσαι ότι το τακτ είναι σημαντική αρετή, σε όλους τους τομείς.

Αιγόκερως

Εδώ μοιάζεις με τον Κριό. Είσαι εργασιομανής και ηγείσαι. Όποιος διαφωνεί μαζί σου, εκνευρίζεσαι και δύσκολα ακούς την άλλη άποψη. Σκέψου όμως ότι όλοι έχουν να προσφέρουν κάτι. Ας είναι με τον τρόπο που ξέρουν κι εμπιστεύονται.

Υδροχόος

Υπεραναλύεις τα πάντα, σε σημείο πονοκεφάλου. Είναι καλό να ζυγίζεις τα υπέρ και τα κατά, αλλά κάποιες φορές χρειάζεται και ρίσκο. Η δράση σε βγάζει από την πολλή ανάλυση.

Ιχθύς

Αν δουλεύεις σε ένα δομημένο και πρακτικό περιβάλλον, ίσως χρειαστεί να λειτουργεί λιγότερο ρομαντικά και ονειροπόλα. Πρέπει να είμαστε ευπροσάρμοστοι , στο σημείο που μπορούμε βεβαίως βεβαίως.