ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα ζήσουν τον πιο ρομαντικό Ιανουάριο

 Unsplash

Η χρονιά ξεκίνησε αλλά πριν βιαστούμε να μάθουμε πώς θα πάνε τα ερωτικά μας το 2021, ας μάθουμε τι είναι γραμμένο στα άστρα για τον πρώτο μήνα της χρονιάς.

Ο Ιανουάριος ξεκινά με πλανητικές αλλαγές και ο θερμός Άρης έφυγε από τον Κριό και πέρασε στον Ταύρο. Αυτό σημαίνει ότι όλα θα επιστρέψουν στους κανονικούς ρυθμούς, επηρεάζοντας σχέσεις, σεξ αλλά και οικονομική σταθερότητα. Ταυτόχρονα, η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω και θέτει πιο γερά θεμέλια στις σχέσεις. Και αυτά θα είναι τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν και θα ωφεληθούν περισσότερο σε ερωτικό επίπεδο. Ας ξεκινήσει η χρονιά δυναμικά και με ένταση.

Ταύρος

Ο Άρης πέρασε στο ζώδιό σου και αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα. Αν και αυτό σημαίνει ότι το σεξ δεν θα λείψει ολόκληρο τον μήνα, το βασικό είναι ότι η Αφροδίτη που σε κυβερνά, ενώνει τις δυνάμεις της με τον Άρη και δημιουργούν μαζί την απόλυτη ισορροπία. Δύναμη, αισθησιασμός και τεράστια αλλαγή στον ερωτικό τομέα.

Καρκίνος

Ο έρωτας δεν είναι κάτι καινούριο για εσένα. Είναι ο καλύτερος τρόπος να περνάς την ώρα σου. Ο Ιανουάριος όμως φέρνει κοντά τον Ήλιο και την Αφροδίτη και προκαλεί αναταραχές στον 7ο οίκο των σχέσεων και των σημαντικών ανθρώπων στη ζωή σου. Ο 8ος οίκος της οικειότητας σε εμπνέει να προχωρήσεις και να περάσεις στο επόμενο επίπεδο με μία σημαντική γνωριμία.

Λέων

Η παρουσία της Αφροδίτης σε επηρεάζει και έρχεται να γλυκάνει τη ζωή σου. Το πιθανότερο είναι ότι θα πάθεις έρωτα με ένα πρόσωπο από τη δουλειά αλλά το σημαντικό είναι άλλο. Προς το τέλος του μήνα, ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο και το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στις σχέσεις και στους συμβιβασμούς που ενδεχομένως θα χρειαστεί να κάνεις. Όπως είπαμε, έρωτας και δουλειά συνδυάζονται, οπότε να έχεις τον νου σου.