ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 22 Οκτωβρίου;

Κριός

Κριέ, το κέφι σου είναι χαρακτηριστικό και φωτίζει τα πρόσωπα με τα οποία συναναστρέφεσαι. Είναι ξεκάθαρο ότι κεντρίζει την προσοχή όλων με την χαρά και την παιδικότητα που εκφράζεσαι. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις το απόγευμα καθώς η ένταση αυξάνεται και οι αντιπαραθέσεις μπορεί να επηρεάσουν σχέσεις με φιλικά πρόσωπα.

Ταύρος

Ταύρε, το κέφι και η χαρά πρωταγωνιστούν και δεν αφήνουν περιθώριο στους γύρω σου να αμφισβητήσουν την καλή ψυχολογία που έχεις. Η δημιουργικότητα σε βοηθά να εκτονωθείς και να δείξεις ταλέντα που πιθανά έχεις καταπίεση. Είναι βέβαιο ότι οι δράσεις σου θα εκπλήξουν ευχάριστα το περιβάλλον που κινείσαι.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η επικοινωνία με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος λειτουργεί ευνοϊκά στην ψυχολογία σου και σου δίνει δύναμη να δραστηριοποιηθείς στα αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις πιθανές εντάσεις που δημιουργούν προβλήματα και να αξιοποιήσεις τον χρόνο υιοθετώντας ιδέες που μπορούν να σου προσφέρουν πολλά.

Καρκίνος

Καρκίνε, η αίσθηση ότι καταπιέζεσαι από τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου είναι έντονη και αυτό σε πληγώνει βαθιά. Το βέβαιο είναι ότι δεν θα μείνεις άπραγος καθώς οι αντιδράσεις σου θα είναι σφοδρές και μπορεί να οδηγήσουν σε καυγάδες. Το βράδυ η διάθεσή σου αλλάζει και αντιμετωπίζεις τους γύρω σου με θετικότητα.

Λέων

Λέοντα, μπορείς να αφιερώσεις χρόνο στα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη ζωή σου, αυτό όμως που κυρίως επιδιώκεις είναι να ασχοληθούν μαζί σου. Η συμπεριφορά σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο ώστε να αποφύγεις προστριβές που θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα και θα οδηγήσουν σε σφοδρές διαμάχες.

Παρθένος

Παρθένε, η ανάγκη να απομονωθείς και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και σε πληγές που έρχονται στην επιφάνεια κυριαρχεί. Αυτό μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις με τους γύρω σου καθώς νιώθεις ότι προσπαθούν πιεστικά να σε βάλουν σε ένα πρόγραμμα που δεν εκφράζει εσένα και σε περιορίζουν.

Ζυγός

Ζυγέ, σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με φιλικά πρόσωπα και να περάσεις χαλαρές στιγμές εκφράζοντας πιθανές ιδέες σου. Οι όποιες αμφιβολίες σου μπορούν να μείνουν στην άκρη αρκεί να υπάρχει καλή θέληση. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις και πιθανές εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν τις απογευματινές ώρες.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η επικοινωνία παίζει καθοριστικό ρόλο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται με εκδηλώσεις έντονο εκνευρισμό σε περίπτωση που αντιληφθείς ότι δεν καταλαβαίνουν τον τρόπο που σκέφτεσαι. Η διαλλακτικότητα θα βοηθήσει να ξεπεράσεις την όποια νευρικότητα υπάρξει.

Τοξότης

Τοξότη, σε γεμίζει χαρά και ευχαρίστηση το να επικοινωνείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Η αισιοδοξία που έχεις χαρίζει χαμόγελα και στους γύρω σου. Πιθανή νευρικότητα τις απογευματινές ώρες να επηρεάσει τη διάθεσή σου, όμως τίποτα δεν σε εμποδίζει στο να απολαύσεις την καλή παρέα και την επικοινωνία με τα πρόσωπα που αγαπάς.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, έχεις την ευκαιρία να πρωτοτυπήσεις στην καθημερινότητα καθώς μπορείς να γίνεις άκρως δημιουργικός ευχαριστώντας τους γύρω σου. Οι εκπλήξεις που επιφυλάσσεις δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα σε προσωπικό επίπεδο και ανανεώνουν σημαντικά την επικοινωνία με το περιβάλλον σου.

Υδροχόος

Υδροχόε, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι σημαντικές και επικεντρώνεις όλο σου το ενδιαφέρον στο να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Φρόντισε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις καθώς η νευρικότητα και η επιθετικότητα από πλευράς σου θα ενοχλήσουν σφόδρα.

Ιχθύες

Ιχθύ, επικεντρώνεσαι στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να υπάρξει αρμονία και ισορροπία με τα πρόσωπα που αγαπάς. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από τα όριά σου αλλάζοντας ριζικά νοοτροπία και τρόπο σκέψης, κάτι που θα βοηθήσει στο να έχεις ισότιμες και ειλικρινείς σχέσεις.