ΖΩΔΙΑ

Πώς θα καταλάβεις ότι σε θέλει, με βάση το ζώδιό του

Unsplash

Αυτό το πρώτο στάδιο της γνωριμίας που υπάρχει ένα φλερτ και ένα κλίμα μυστηρίου. Που το απολαμβάνεις αλλά πιάνεις και τον εαυτό σου να διερωτάται συνέχεια «Με θέλει τελικά»;

Αν λοιπόν ανήκεις σε αυτούς τους ανθρώπους που δεν παίρνουν ποτέ χαμπάρι τι γίνεται γύρω τους και πότε δέχονται κόρτε, εμείς είμαστε εδώ για να σου πούμε την αλήθεια. Από ζωδιακής άποψης τουλάχιστον. Μάθε ποια είναι η κλασική συμπεριφορά που επιδεικνύει κάποιος όταν ενδιαφέρεται πολύ, με βάση το ζώδιό του.

Κριός

Δεν χρειάζεται να μαντέψεις. Θα σου το πει σίγουρα. Βαριέται τα παιχνίδια και δεν κρατιέται. Παθαίνει τέτοιο ενθουσιασμό που σε πλησιάζει με μεγάλη ορμητικότητα και δεν αφήνει καμία αμφιβολία.

Ταύρος

Εδώ έχουμε να κάνουμε με ιπποτισμό. Αν ο Ταύρος σε θέλει, θα μιλάει με ηρεμία και ευγένεια και θα σε εκπλήσσει με δωράκια ή με ιδιαίτερες εξόδους. Θα κάνει το παραδοσιακό φλερτ.

Δίδυμοι

Πώς προδίδεται ένας Δίδυμος στο φλερτ; Αλλάζοντας συμπεριφορά. Θα ντραπεί, θα του δεθεί η γλώσσα κόμπος και θα κοιτάει το πάτωμα. Ακριβώς επειδή ντρέπεται, θα προτιμήσει να σε συναντά σε μεγάλη παρέα.

Καρκίνος

Αν και ένας Καρκίνος είναι έντονος μέσα στη σχέση, στην αρχή κλείνεται στο καβούκι του. Θα το καταλάβεις όταν θα αλλάξει 5 χρώματα τη στιγμή που θα σε εντοπίσει στο πλήθος.

Λέων

Αν και χάνει τον δυναμισμό του όταν σε θέλει, θα σου το δείξει με ήπιες και ευγενείς χειρονομίες. Θα σου προτείνει να κάνετε μαζί πράγματα που είναι βουτηγμένα στο ρομάντζο.

Παρθένος

Ο Παρθένος έχει έναν διαβόητο τρόπο να σου δείχνει το ενδιαφέρον του. Κριτικάρει κάθε σου κίνηση και λεπτομέρεια, αλλά αυτό σημαίνει ότι σε έχει βάλει στο (ερωτικό) μάτι.

Ζυγός

Αν νιώσει ότι θα τον ισορροπήσεις, θα σου δείξει αμέσως ότι σε θέλει. Συνήθως το κάνει μέσα από αμέτρητα κομπλιμέντα.

Σκορπιός

Καταλαβαίνεις ότι σε θέλει ένας Σκορπιός όταν μοιράζεται βαθιές σκέψεις μαζί σου και απαντά με τη μία στα μηνύματα. Τόσο απλά.

Τοξότης

Ο κλασικός Τοξότης κρατά τα πάντα μέσα του. Αν όμως τον βλέπεις να σου ανοίγεται και να κάνει αποκαλύψεις, έχεις σιγουρευτεί ότι σε θέλει πολύ.

Αιγόκερως

Ένας Αιγόκερως φλερτάρει μόνο αν σε θέλει για γάμο. Θα το καταλάβεις γιατί θα σε ρωτήσει αν θέλεις παιδιά.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος έχει την πιο παιδιάστικη αντίδραση όταν σε θέλει. Χαχανίζει, σε ντρέπεται, εξαφανίζεται και ανεβάζει ρομαντικά τραγούδια στο Facebook για να το καταλάβεις.

Ιχθύς

Σου έχει κάνει ποτέ κανείς καντάδα ή γράψει ένα ποίημα; Αν φλερτάρεις με Ιχθύ, μην εκπλαγείς αν σου συμβεί. Σε θέλει και το εννοεί.