ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που κάνουν το καλύτερο dinner party

Unsplash

Φθινοπώριασε επιτέλους και ώρα να μαζευόμαστε στα σπίτια μας. Η πανδημία εξάλλου είναι ακόμη κομμάτι της ζωής μας και καλό είναι να αποφεύγουμε τα συνωστισμένα μέρη. Που καλύτερα από το σπίτι μας λοιπόν;

Η εποχή που ξεκινά το cocooning και οι συναθροίσεις στο σπίτι για φαγητό, τσιμπολόγημα, κρασί και κουβεντούλα. Ένα dinner party δεν χρειάζεται πολλά άτομα για να είναι πετυχημένο. Μόνο καλό φαγητό, ποτό, διάθεση και έναν οικοδεσπότη που ξέρει πώς να δημιουργήσει το ιδανικό κλίμα. Και αυτά τα 3 ζώδια ξέρουν πώς να το κάνουν.

Ταύρος

Είναι πλέον γνωστό ότι ο Ταύρος είναι λάτρης των γήινων απολαύσεων. Αν σε καλέσει στο dinner party του, ετοιμάσου για ιδιαίτερες fusion γεύσης, κρασί ή κοκτέιλ υψηλής ποιότητας και τέλειο κλίμα. Σιδέρωσε τα καλύτερά σου ρούχα γιατί δεν θα σε δεχτεί απεριποίητη ή τσαλακωμένη.

Καρκίνος

Η μαμά του ζωδιακού θα οργανώσει ένα dinner party γεμάτο νοιάξιμο, φροντίδα, παραδοσιακές μυρωδιές και συγκίνηση. Θα μαγειρέψει το αγαπημένο φαγητό κάθε καλεσμένου, θα σε ρωτήσει 5 φορές αν είσαι εντάξει και η βραδιά θα καταλήξει σε νοσταλγική συζήτηση ή κλάματα για χαμένους έρωτες.

Υδροχόος

Ένας Υδροχόος είναι τόσο απρόβλεπτος που δεν ξέρεις σίγουρα τι σε περιμένει, εάν σε καλέσει στο dinner party του. Μπορεί να το κάνει θεματικό ή απλά να δημιουργήσει μία fabulous βραδιά με ντισκομπάλα, πούλιες και παγέτες ενώ θα ετοιμάσει το καλύτερο finger food μαζί με κοκτέιλ δικής του έμπνευσης. Σε κάθε περίπτωση, θα περάσεις αξέχαστα και είναι από τους καλύτερους οικοδεσπότες.