ΖΩΔΙΑ

Ποια σκηνή από τα “Φιλαράκια” είσαι, με βάση το ζώδιό σου

Θυμάσαι κάθε επική ατάκα από τη σειρά «Φιλαράκια» και δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεις μερικά επεισόδια, όσα χρόνια και αν περάσουν.

Εν αναμονή του special reunion που μας έχουν υποσχεθεί τα «Φιλαράκια» εδώ και καιρό, δεν κουραζόμαστε να βλέπουμε ξανά και ξανά αγαπημένες στιγμές που μάς έχουν χαρίσει δάκρυα γέλια και συγκίνησης. Και σήμερα θα μάθεις ποιος χαρακτήρας ή σκηνή είσαι με βάση το ζώδιό σου.

Κριός

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την εικόνα του Joey με τη γαλοπούλα στο κεφάλι; Πόσο Κριός αυτή η στιγμή. Χωρίς φίλτρο και δεύτερες σκέψεις, ο Joey κάνει κάτι παρορμητικό χωρίς να σκεφτεί τις συνέπεις. Όπως είναι κι ο Κριός. Μπορεί να μην είναι guest, αλλά είναι μία από τις πιο “what the fuck” στιγμές που είδαμε.

Ταύρος

Καμιά φορά, οι celebrity guests στα Φιλαράκια άξιζαν όσο όλη η σειρά μαζί. Ο Danny DeVito ως στρίπερ στη σύνταξη, είναι μία αξέχαστη εικόνα. Πεισματάρης και επαγγελματίας και περιτριγυρισμένος από όμορφες γυναίκες. Ταύρε, εσύ;

Δίδυμοι

Ο Μαρσέλ, η μαιμού που ζούσε με τον Ρος ήταν κοινωνικός και άνετος, αλλά προτίμησε να γίνει σταρ του σινεμά και να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο. Όπως θα έκανε ένας αυθεντικός Δίδυμος.

Καρκίνος

Ο Ugly Naked Guy από τα Φιλαράκια ήταν σίγουρα Καρκίνος. Απέφευγε τους ανθρώπους αλλά ένιωθε πολύ άνετα μέσα στο σπίτι του, εφόσον κυκλοφορούσε μόνο γυμνός.

Λέων

Φεύγουμε από τους ανθρώπους και πάμε στα έπιπλα. Μην αναρωτιέσαι. Ο καναπές του Ρος στην κλασική σκηνή “Pivot” είναι πεισματάρης και θέλει ανθρώπους για να τον στρίψουν στη σκάλα. Δεν το βάζει κάτω κι ας φτάσει διαλυμένος στον προορισμό του.

Παρθένος

Τα λευκά δόντια του Ρος ήθελαν να εντυπωσιάσουν το ραντεβού αλλά όλα πήγαν λάθος. Σαν τον Παρθένο που το παρακάνει με την προσοχή στη λεπτομέρεια.

Ζυγός

Η απόλυτη σκηνής χαλάρωσης και ηρεμίας είναι το αφρόλουτρο του Τσάντλερ με τα άλατα. Μπορεί όλοι να τον ενοχλούν και να διακόπτουν τη χαλάρωση, αλλά εκείνος είναι αποφασισμένος να δώσει χαρά στον εαυτό του. Σαν όλους τους Ζυγούς.

Σκορπιός

Ε δεν χωρά αμφιβολία. Ο guest Brad Pitt ανταλλάσσει ματιές μίσους με τη Rachel ενώ εκείνη τον κοιτά με πάθος. Μία ατμόσφαιρα που «μυρίζει» Σκορπιό.

Τοξότης

Ο κρυφός πρωταγωνιστής της σειράς Φιλαράκια. Ο πανταχού παρών που έγινε το σήμα κατατεθέν. Ο καναπές του Central Perk φυσικά. Ήταν εκεί όλες τις σεζόν, δεν μιλούσε άλλα άκουγε.

Αιγόκερως

Ένας ξεκάθαρα Αιγόκερως guest ήταν ο Ralph Lauren και όλη η σκηνή στο ασανσέρ με τον ίδιο να μην μιλά αλλά να «φωνάζει» αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

Υδροχόος

Αν ήταν χαρακτήρας στα Φιλαράκια, θα ήταν σίγουρα η Phoebe. Αλλά σάμπως δεν θα ήταν και η σκηνή με τον Ρος να ντύνεται Αρμαντίλο για να μάθει το Χάνουκα στον γιο του Μπεν;

Ιχθύς

Κάθε καλλιτεχνική και ευαίσθητη στιγμή στα Φιλαράκια, θα ήταν σε αυτό το ζώδιο. Το τραγούδι Smelly Cat είναι ένα συνδυασμός κοινωνικής ευαισθητοποίησης και γέλιου.