ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 22 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Κριέ, ο εκνευρισμός είναι κάτι που θα πρέπει να διαχειριστείς ιδιαίτερα το μεσημέρι καθώς δεν αποκλείεται η δυσθυμία να οδηγήσει σε συγκρούσεις με πρόσωπα του οικογενειακού περίγυρου. Το βράδυ η ψυχολογία σου βελτιώνεται και μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές με τα πρόσωπα που έχεις δίπλα σου.

Ταύρος

Ταύρε, η επικοινωνιακή σου διάθεση είναι έντονη, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος λόγω της έντασης που σε διακατέχει. Το βράδυ μπορείς να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που σου φτιάχνουν τη διάθεση.

Δίδυμοι

Δίδυμε, είναι επιτακτική ανάγκη να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Αυτό όμως είναι πιθανό να οδηγήσει σε ένταση που καλό είναι να χαλιναγωγήσεις. Το έλλειμμα αυτοεκτίμησης κάνει την εμφάνιση του και επηρεάζει τη συμπεριφορά σου, δείξε προσοχή γιατί η νευρικότητα δεν θα γίνει αποδεκτή από τους γύρω σου.

Καρκίνος

Καρκίνε, διεκδικείς την προσοχή των γύρω σου, όμως αυτό μπορεί να γίνει με απότομο και συγκρουσιακό τρόπο επηρεάζοντας αρνητικά τις σχέσεις σου. Ρίξε τους τόνους και προσπάθησε να αφήσεις τα σημαντικά ζητήματα για άλλη μέρα καθώς δεν φαίνεται να είσαι σε θέση να τα διαχειριστείς με ψυχραιμία.

Λέων

Λέοντα, ζητήματα του παρελθόντος που έρχονται στο προσκήνιο δεν σου επιτρέπουν να απολαύσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος. Όλα εξαρτώνται από τη δική σου ψυχολογία και το πώς θα καταφέρεις να την ισορροπήσεις για να περάσεις όμορφα αφήνοντας πίσω παλαιότερες καταστάσεις.

Παρθένος

Παρθένε, δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα θέλοντας να απολαύσεις τις στιγμές μαζί τους. Ο εκνευρισμός που σε διακατέχει όμως μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις. Το βράδυ η διάθεση σου αλλάζει και δημιουργείται το κατάλληλο περιβάλλον για να περάσεις όμορφα.

Ζυγός

Ζυγέ, κόντρες με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου μπορεί να προκύψουν καθώς δεν φαίνεται να μπορείς να διαχειριστείς με ψυχραιμία τις όποιες καταστάσεις. Ίσως η προσωπική σου συμπεριφορά να είναι αυτή που οδηγεί τα πράγματα στα άκρα και να προκαλεί εντάσεις που είναι στην πραγματικότητα αχρείαστες.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η ψυχολογία σου είναι στα ύψη, όμως καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός μετά το μεσημέρι καθώς οι εμμονές και η νευρικότητα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και να επηρεάσουν σημαντικά τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι στο περιβάλλον που κινείσαι.

Τοξότης

Τοξότη, η καχυποψία μπορεί να κυριαρχήσει σήμερα και να μην σου επιτρέψει να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθώς η εσωστρέφεια και ο εκνευρισμός μπορεί να οδηγήσουν σε ένταση και συγκρουσιακές καταστάσεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, οι αντιπαραθέσεις με τους γύρω σου μπορεί να προκύψουν λόγω της περίεργης διάθεσης που σε διακατέχει. Δεν θα είναι εύκολο να συγκρατήσεις την ένταση που νιώθεις μέσα σου, όμως οφείλεις να παραδεχθείς ότι δεν μπορείς να κατασταλάξεις στο τι θέλεις και αυτό επηρεάζει τη ζωή σου εν γένει.

Υδροχόος

Υδροχόε, η καθημερινότητα σε απασχολεί έντονα και πιθανές υποχρεώσεις που έχεις επωμιστεί φαίνεται να μην σου επιτρέπουν να διαχειριστείς με ηρεμία τα πράγματα. Φρόντισε να βάλεις την άσκηση στη ζωή σου γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να εκτονώσεις τον εκνευρισμό και το άγχος που σε διακατέχει.

Ιχθύες

Ιχθύ, η χαρά που σε διακατέχει είναι αυτό που σε βοηθά να πάρεις ανάσες. Δείξε προσοχή ιδιαίτερα το μεσημέρι καθώς φαίνεται να χάνεις την καλή σου διάθεση και να οδηγείσαι σε αντιπαραθέσεις χωρίς κανένα νόημα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.