ΖΩΔΙΑ

Ποιος «κακός» από θρίλερ είσαι, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Όλοι έχουμε μία σκοτεινή πλευρά που περιμένει τις κατάλληλες συνθήκες για να ξεδιπλωθεί. Αν έχεις δει αμέτρητα θρίλερ, θα έχεις ήδη σκεφτεί ποιο πρόσωπο θα μπορούσες να είσαι. Πόσο διαβολική μπορείς να γίνεις και μέχρι πού μπορείς να φτάσεις.

Μήπως θέλεις να μάθεις ποιος κακός από θρίλερ θα ήσουν; Θα το ανακαλύψεις σήμερα που είναι Σάββατο και καλή μέρα για ένα horror marathon.

Κριός

Σαν αληθινός Κριός, δεν εφησυχάζεις ποτέ, εκνευρίζεσαι εύκολα και δεν λες όχι σε μία καλή πρόκληση. Είσαι σίγουρα ο Freddy Krueger.

Ταύρος

Ταύρε, είσαι ένα από τα αγαπημένα μου θρίλερ. Η Annie Wilkes (δηλαδή Kathy Bates) είναι η ψυχωτική fan που βασανίζει τον αγαπημένο της συγγραφέα και έχει στοιχειώσει την παιδική μου ηλικία.

Δίδυμοι

Ποιος θα κλεινόταν σε ένα ξενοδοχείο και θα τρελαινόταν (κυριολεκτικά) λόγω βαρεμάρας. Εκτός από τον Jack Torrance, όποιος είναι Δίδυμοι.

Καρκίνος

Παρεξηγημένη προσωπικότητα το τέρας του Φρανκεστάιν. Μπορεί να φαίνεται άγριος και γκρινιάρης, αλλά είναι σκέτη ψυχούλα. Αν τον πληγώσεις, την έβαψες.

Λέων

Διασκέδαση, χρώματα και εντυπωσιακή είσοδος. Ο Λέων θα ήταν σίγουρα ο κλόουν Pennywise, Ενώ φαίνεται καλός και ψυχαγωγικός, θέλει να σου ρουφήξει την ψυχή.

Παρθένος

Τελικά σκότωσε ο Patrick Bateman όλους εκείνους τους ανθρώπους στο American Psycho; Θα πρέπει να το ανακαλύψεις μόνη. Μιλάμε για την απόλυτη οργάνωση και μεθοδικότητα. Αλλά και τη λάμψη στο μάτι.

Ζυγός

Ο Pinhead με τον βελονισμό στο πρόσωπο είναι πανέξυπνος και έχει μεγάλο επικοινωνιακό χάρισμα. Τα θύματά του δεν υποπτεύονται τι τα περιμένει.

Σκορπιός

Αληθινός κακός σε κλασικό θρίλερ με ένα πέπλο μυστηρίου να τον τυλίγει. Κρυψίνους και αμίλητος, σαν αληθινός Σκορπιός, ο Michael Myers.

Τοξότης

Φαίνεται αθώος, αλλά είναι το κακό το ίδιο. Η κούκλα του Τσάκι θα σε δολοφονήσει σίγουρα, αλλά θα το κάνει με τρομερά παιχνιδιάρικη διάθεση.

Αιγόκερως

Μπορείς να πεις ό,τι θες για τον Jason Voorhees, αλλά είναι αναμφίβολα μία εργατική μέλισσα. Έχει βάλει στόχο να τους ξεπαστρέψει όλους; Θα το κάνει γιατί είναι συνεπής.

Υδροχόος

Με απίστευτη γοητεία και κοινωνικότητα, ο Υδροχόος θα ήταν σίγουρα ο Hannibal Lecter. Δεν μπορείς να του πεις με τίποτα όχι, ενώ μαζί θα απολαύσετε το πιο γκουρμέ δείπνο.

Ιχθύς

Ευαίσθητη ψυχή ο Norman Bates. Λέει ότι αγαπά τη μαμά του, είναι φιλήσυχος και (παρα)έχει μεγάλη φαντασία. Σαν τον Ιχθύ.