ΖΩΔΙΑ

Τι θέλει κάθε ζώδιο στο σεξ και με ποια ταιριάζει στο κρεβάτι

Pexels

Η απόλαυση του σεξ είναι μία εντελώς προσωπική υπόθεση. Κάθε άνθρωπος βρίσκει κάτι διαφορετικό να τον εξιτάρει (και να τον ξενερώνει). Αλλά, για να μην γελιόμαστε, υπάρχει αυτό σεξουαλικό χαρακτηριστικό που έχει κάθε ζώδιο και το διαχωρίζει από τα άλλα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνει σεξ με ένα ζώδιο που έχει διαφορετικά γούστα. Αλλά είναι χρήσιμο να πάρεις μία ιδέα ώστε να ξέρεις τι σε περιμένει. Ιδού το σεξουαλικό χαρακτηριστικό κάθε ζωδίου.

Τι θέλει κάθε ζώδιο στο σεξ;

Κριός

Ο παθιασμένος αυθορμητισμός είναι το γενικό χαρακτηριστικό του Κριού, που βρίσκει όμως εφαρμογή και στο σεξ. Παίρνει αμέσως τον έλεγχο και δεν ξέρεις πού θα βγει. Ταιριάζει άψογα με Ζυγό και Τοξότη.

Ταύρος (το ζώδιο που δεν κάνει σεξ για πλάκα)

Ζει το σεξ με όλες του τις αισθήσεις, για αυτό και αποφεύγει τα one night stands. Είναι τρομερά αισθησιακός και θέλει όλα να γίνονται αργά και απολαυστικά. Ποιοι θα ενθουσιαστούν; Ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως.

Δίδυμοι

Δύο λέξεις. Πολλές στάσεις. Ο Δίδυμος βαριέται και αποσυντονίζεται εύκολα. Θέλει να πειραματιστεί με τον παρτενέρ ακόμα και αν δεν σκοπεύει να τον ξαναδεί. Αν είσαι Κριός ή Υδροχόος, να θυμάσαι ότι τρελαίνεται για dirty talk.

Καρκίνος

Εδώ δεν θα βρεις ζωώδες σεξ. Ο Καρκίνος έχει ανάγκη την οικειότητα και τα δίνει όλα, αρκεί να νιώσει ασφάλεια και σιγουριά. Αυτό που θέλουν ο Ταύρος και ο Ιχθύς δηλαδή.

Λέων

Είναι η ψυχή του πάρτι και αυτό είναι και σεξουαλικό χαρακτηριστικό του. Θέλει να του δείχνεις τον θαυμασμό σου και να τον αποθεώνεις. Μόνο ο Κριός και ο Σκορπιός θα μπορέσουν να του το δώσουν (και θα περάσουν όλοι τέλεια).

Παρθένος

Εδώ δεν χωρούν λάθη και παραλείψεις. Δίνει βάση στη λεπτομέρεια, όπως και σε όλα τα άλλα, αλλά πάνω από όλα είναι η προσωπική υγιεινή. Αν έχεις φροντίσει να φτιάξεις το σωστό κλίμα, θα ενθουσιάσει τον Παρθένο. Μαζί του ενθουσιάζονται συνήθως οι Αιγόκεροι και οι Σκορπιοί.

Ζυγός

Ένα είναι το μυστικό. Αφήνεις το κυνήγι στον Ζυγό. Το ίδιο ισχύει γι’ αυτό το ζώδιο και για το σεξ. Θέλει να νιώσει ότι σε διεκδικεί και πως εκείνος στρώνει την κατάσταση. Είναι ένα παιχνίδι του μυαλού που τον εξιτάρει. Πού θα βρει αποδέκτες; Στον Κριό και τον Ταύρο.

Σκορπιός (ζώδιο συνώνυμο του σεξ)

Δεν είναι τυχαία το ζώδιο που δίπλα του ακούς συχνότερα τη λέξη σεξ. Έχει αυτό το μυστήριο και το πάθος που φέρνει εκείνη την ώρα και μετατρέπει το σεξ σε μία εμπειρία αισθήσεων. Καλά να περάσετε Λέων και Παρθένε.

Τοξότης

Ο Τοξότης ζει για τις περιπέτειες και την υλοποίηση των φαντασιώσεών του. Αν σου αρέσουν το ίδιο θα περάσεις αξέχαστες στιγμές. Ο Κριός και ο Δίδυμος είναι αρκετά τρελά ζώδια για να τον ακολουθήσουν σε αυτό.

Αιγόκερως

Κινηματογραφικό και ρομαντικό σεξ. Αυτό είναι το σεξουαλικό χαρακτηριστικό του Αιγόκερου. Θέλει οικειότητα και ασφάλεια ώστε να νιώσει σίγουρος ότι αξίζει τον κόπο να δώσει όλο του τον εαυτό. Και ένα ρομαντικό δείπνο πριν. Ή μετά. Παρέα με Παρθένο ή Σκορπιό.

Υδροχόος (το ζώδιο που κάνει το πιο αντισυμβατικό σεξ)

Ο άνθρωπος που θα σου προτείνει αμέσως σεξ εκτός κρεβατοκάμαρας και δεν θα νιώσει ντροπή να φέρει ερωτικά βοηθήματα. Ο Σκορπιός και ο Δίδυμος είναι της ίδιας λογικής.

Ιχθύς

Έχει πολύ ζωηρή φαντασία και θα φροντίσει να τη χρησιμοποιήσει και στο σεξ. Γι’ αυτό το ζώδιο, το σεξ δεν είναι ένα μέσο εκτόνωσης, αλλά ένα πνευματικό ταξίδι.