ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 17 Φεβρουαρίου;

Κριός

Κριέ, το πρωί δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές συζητήσεις στον εργασιακό χώρο. Το απόγευμα ενισχύει την καχυποψία και τις ανασφάλειες σε ότι αφορά την κοινωνική σου εικόνα.

Ταύρος

Ταύρε, σήμερα δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα λειτουργήσουν αναγεννησιακά για εσένα. Επικεντρώνεσαι σε επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να σε αγχώνουν έντονα.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα και παρασκηνιακές συμπεριφορές που θα σε ενοχλήσουν. Το απόγευμα αυξάνει κατακόρυφα την ανάγκη για διασκέδαση και φλερτ.

Καρκίνος

Καρκίνε, το πρωί μπορεί να δημιουργήσει το ιδανικό πλαίσιο για σημαντικές συζητήσεις εμπορικού χαρακτήρα. Το απόγευμα ενισχύει την καχυποψία και την ανάγκη ελέγχου σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Λέων

Η μέρα σού δίνει την ευκαιρία να συζητήσει με ευνοϊκούς όρους οικονομικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν. Το απόγευμα μπορεί να λειτουργήσει πιεστικά σε καθημερινό και εργασιακό επίπεδο.

Παρθένος

Παρθένε, η μέρα σε βοηθά να εκφράσεις με ευκολία συναισθήματα κυρίως στην προσωπική σου ζωή. Το απόγευμα απογειώνει το πάθος και τις αισθήσεις απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου.

Ζυγός

Ζυγέ, το πρωί σε βοηθά να εκφράσεις όλα αυτά που σε προβληματίζουν από παλιά σε πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος. Το απόγευμα ενισχύει την ένταση στην οικογένεια και την ανάγκη δομικών αλλαγών.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος. Το απόγευμα σε βοηθά να διεισδύσεις στις σκέψεις των άλλων ώστε να αντιληφθείς πώς πραγματικά νιώθουν.

Τοξότης

Τοξότη, το πρωί δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για σημαντικές συζητήσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια φόβους και ανασφάλειες που σε ταλαιπωρούν.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, το πρωί σού δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με πνευματικά ζητήματα και θέματα παιδείας που σε ενδιαφέρουν έντονα. Το απόγευμα μπορεί να σε οδηγήσει σε επιθετικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

Υδροχόος

Υδροχόε, το πρωί σε βοηθά να λύσεις καταστάσεις οικονομικής φύσεως που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Το απόγευμα μπορεί να ενισχύει ανασφάλειες και τραύματα του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν.

Ιχθύες

Ιχθύ, η ανάγκη να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή σου κυριαρχεί και αυτό μπορείς να το εκδηλώσεις άμεσα σε πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος που μπορούν να σε καταλάβουν. Να είσαι βέβαιος ότι η συζήτηση μαζί τους θα σε γεμίσει χαρά και αγαλλίαση.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.