ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στην καθημερινότητα

Unsplash

Η επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Εκτός αν είσαι Καρκίνος και προτιμάς τη ρουτίνα και το σπίτι σου, που δεν αλλάζεις με τίποτα στον κόσμο.

Έλα όμως που η πλειοψηφία των ανθρώπων μετρά αντίστροφα για τις καλοκαιρινές διακοπές και αρνείται πεισματικά να επιστρέψει στην καθημερινότητα. Να γυρίσει στη δουλειά με κέφι και όρεξη. Να σβήσει από το μυαλό του τα ρομαντικά ηλιοβασιλέματα στην παραλία και τα σφηνάκια τεκίλα. Ειδικά τα εξής 3 ζώδια.

Κριός

Το ζώδιο που γενικά δυσκολεύεται με τη ρουτίνα και την καθημερινότητα. Αν είχε την επιλογή, θα ταξίδευε μία φορά την εβδομάδα και θα ανακάλυπτε κάθε κρυφό ρέμα και λαγκάδι. Παίρνει τη σκηνή του και έναν χάρτη και είναι χαρούμενος. Αν τον έχεις συνάδελφο, μην του πεις να σου βγάλει φωτοτυπίες. Θα ακούσεις πρωινά μπινελίκια.

Ταύρος

Αν και είναι ένα ζώδιο που αγαπά την ασφάλεια και την καθημερινότητα, λαχταρά τις διακοπές σαν μικρό παιδί. Λατρεύει το καλοκαίρι και οι διακοπές σημαίνουν τα πάντα για εκείνον. Είναι ο πιο μουντρούχος ταξιδιώτης που επιστρέφει στην πόλη και αρνείται κάθε πρόσκληση για βραδινή έξοδο. Θέλει τουλάχιστον έναν μήνα να αποδεχθεί ότι καλοκαίρι τέλος.

Τοξότης

Το ζώδιο που γεννήθηκε για να οργανώνει διακοπές. Να είναι ξεναγός και να δίνει tips στους φίλους για το πού να φάνε σε κάθε νησί. Όταν τελειώνουν οι καλοκαιρινές διακοπές, είναι σαν να πεθαίνει κάτι μέσα του. Μέχρι να οργανώσει την επόμενη απόδραση και να ξεχαστεί. Σε κάθε περίπτωση, η καθημερινότητα του πέφτει πολύ βαριά.