ΖΩΔΙΑ

Υδροχόος: Τα 4 ζώδια που μπορούν να τον κάνουν να ερωτευτεί

Unsplash

Δεν ξέρεις ποτέ από πού θα σου έρθει ο έρωτας, αλλά ξέρεις ποια ζώδια είναι κατά κανόνα πιο συμβατά μεταξύ τους. Αν είσαι Υδροχόος, μάθε ότι το 2021 είναι η χρονιά σου και δεν το λέμε εμείς, αλλά τα άστρα.

Εφόσον είναι δεδομένο ότι θα λάμψεις και θα ξεχωρίσεις φέτος, δεν γίνεται να μην σου χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα. Αν σου την έχει ήδη χτυπήσει, μπορεί το 2021 να είναι η χρονιά που θα πας τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Σε κάθε περίπτωση, ο Υδροχόος είναι γεννημένος για να ταιριάξει με αυτά τα τρία ζώδια.

Κριός

Δύο ζώδια που μοιάζουν τόσο πολύ. Γελάτε με τα ίδια πράγματα, είστε έξυπνοι, ατακαδόροι και οι εκπλήξεις δεν έχουν τέλος. Η χημεία στο σεξ είναι απίστευτη και γενικώς έχετε παρόμοιες προσωπικότητες. Αυτό είναι και το πιθανό εμπόδιο. Τόσο ο Υδροχόος όσο κι ο Κριός, χάνουν εύκολα το ερωτικό τους ενδιαφέρον και βαριούνται. Αν βρουν όμως τον τρόπο να διατηρούν την ανεξαρτησία τους και να λείπει ο ένας στον άλλο, μιλάμε για ένα πολύ πετυχημένο match.

Δίδυμοι

Ένας συνδυασμός του Αέρα που θα σε κάνει να νιώσεις εφηβικά χτυποκάρδια. Ρομαντικές στιγμές, φιλοσοφικές συζητήσεις, τραγούδια με αφιερώσεις και παθιασμένο σεξ. Αυτό που δυσκολεύει και τα δύο ζώδια είναι η βαθιά σύνδεση και η οικειότητα. Να πουν τα πιο βαθιά τους μυστικά και να εκτεθούν μεταξύ τους. Αν τους πετύχεις σε μία ώριμη φάση ζωής, μπορούν να δημιουργήσουν μία σχέση που είναι και παθιασμένη αλλά και σοβαρή.

Ζυγός

Αν και ο Υδροχόος δεν είναι τόσο ρομαντικός όσο ο Ζυγός, πρόκειται για δύο ζώδια του Αέρα που περνούν φανταστικά μαζί και ζουν μεγάλες περιπέτειες. Ενδιαφέρονται και οι δύο για κοινωνικά και ανθρωπιστικά θέματα και βάζουν πρώτο το «εμείς». Ένας πολύ καλός συνδυασμός, στον οποίο βρίσκεις πάθος, χημεία και συντροφικότητα. Επειδή όμως είναι και τα δύο ζώδια του Αέρα, υπάρχει μία τρέλα παραπάνω, όσο να πεις.

Τοξότης

Οι δύο bon viveurs (μαζί με τον Ταύρο) του ζωδιακού κύκλου. Περιπετειώδεις, ταξιδιάρες ψυχές και ξέρουν πώς να απολαμβάνουν τη ζωή. Εκτιμούν εξίσου τη σημασία της ανεξαρτησίας και δεν πρόκειται να αντέξουν σε μία συμβατική ή καταπιεστική σχέση. Εδώ τα όρια της δέσμευσης είναι λίγο θολά, αλλά αυτά τα ζώδια καταφέρνουν και συνεννοούνται μια χαρά.